Šta je novo?

steam machine

igor2

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
660
Ne znam da li je pravo mesto (forum), pa molim admine da premeste ako postoji bolji podforum, ali bas sam uzbudjen :D

Raytracing, dobre performanse, SteamOS (najvaznije po meni), konzola kao i steam deck, ali ako zelite i sposoban (stavise) desktop PC.

Jos ako valve bude postavio cenu kao sa steamdeckom, bice perfektno

Ovo je super ako bude 400-600$ ,taman neka gejming masinica. Jos ako budu optimizacije ko SD ,bice super. Ne treba nam 4k gejming, ja ionako igram Archolos i ko zna sta. Treba samo da radi i vozi.

mislim da nece biti ispod 999 dolara/eura, nije to realno ocekivati cak ni od valvea

ETA prime kanal na yt orocenjuje od 800-1300$... Ako bude ka gornjoj proceni onda je stvarno preskupo. Mada od Valve-a ocekujem da subvencionise cenu uređaja jer ipak najveci profit ostvaruju na steam store. Kazu da je 6x jaci od steam decka. Sve u svemu fantastična vest i ujedno jos jedan ekser u Majkrosoftovom kovcegu njihove hibridne buduce konzole
ETA prime kanal na yt orocenjuje od 800-1300$... Ako bude ka gornjoj proceni onda je stvarno preskupo. Mada od Valve-a ocekujem da subvencionise cenu uređaja jer ipak najveci profit ostvaruju na steam store. Kazu da je 6x jaci od steam decka. Sve u svemu fantastična vest i ujedno jos jedan ekser u Majkrosoftovom kovcegu njihove hibridne buduce konzole
Kako steam deck koristim vecinom za emulaciju, mislim da ce ovo biti all-in-one uređaj spojen na tv 😊

mozda i subvencionisu.
Sad bas gledam intervju sa lead HW/SW inzenjerima valvea, i jasno su rekli sta je cilj - da steamOS postane de fakto OS za gaming PC.
A posto u desktop modu moze da radi sve skoro sto radi home PC (ja tako koristim steam deck - desktop mode za home PC i gaming mode kad zelim konzolu), mislim da ide zanimljiv period.
Bukvalno rade na tome poslednjih 15 + godina.

Nazad
Vrh Dno