Šta je novo?

Steam Machine

• Začetnik teme Začetnik teme igor2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa nisu obecane performanse.
Cak je i na sajtu promenjeno "up to 4k 60fps gaming with FSR" od originalnog "4k 60 fps gaming with FSR"
Ovakve marketing cake ocekujem od random banke, proizvodjaca cipiripija, microsofta, nisam ocekivao od valve.

Cena nikad nije obecana, ok tu smo gde smo. ja sam razocaran jer mi je stam deck best gadget koji sam ikad kupio.
Još je i grdje, sada samo kaže up to 4K,FPS se ne pominje više 🙂
bilo je ovako
1782642236422.webp
sada je ovako
1782642245252.webp

sada još čekamo da u nekom narednom osvežavanju izmene on play your whole library 🙂

Mislim da sve gledate iz perspektive Srbije gde ljudi štede za svaku stvar, ovo će kupi neki Amer u Wallmart-u koji je došao da kupi pun kamionet hrane, usput, na kreditnu koju otplaćuje po par % mesečno. Ne kupuje se svuda kao u Srbiji, većina USA živi na dug nesvesno, ti sve finansiraš kreditnom, ne trošiš uopšte svoj keš, samo plaćaš koliko imaš mesečnu obavezu dug na kartici, za ostalo ide kamata. Auto je na lizing, kuća je na hipoteku. Mislite da čovek koji je dužan 800.000 $ razmišlja da li da kupi nešto od 1000$ dodatno? Njima je impuls ako želiš nešto kupi i to bez mnogo istraživanja i razmišljanja, uđeš u radnju, nešto vidiš, kupuješ... nema čitanaj reveiw-a, nema istraživanja mesecima, jurenja akcija, popusta, vaučera. Sasvim je drugi mentalitet od našeg.

Nazad
Vrh Dno