Šta je novo?

Stealthguards.com

MegaSkot

Nenadmašan
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
2,125
Na ovom sajtu možete BESPLATNO naručiti full body Protection za svoj mobilni uređaj, ako je u ponudi na sajtu. Plaćate troškove poštarine, koji iznose oko 2,5$.

Navalite dok traje. :)

http://www.stealthguards.com

Jes jos reci kako kad nasa zemlja ne podrzava Paypal Express

Pošto si slep, tebi ne treba mobilni, samim tim ni zaštita za isti. :)

Plaćaš karticom, bez problema.

Pa dobro posto sam slep nisam glup.Naruci meni jednu sa tvojom karticom a ja cu ti platiti kesom :)

***, neko nekoga *ebe.

wmb1pj.jpg

Nisi svatio poentu ne placam nista preko neta karticom.Pogotovo troskove postarine...nesto mi ovde smrdi a to svakako nisam ja :)

I mene si našao ovde za zaebavaš a ne kupuješ ništa preko neta jer si pametan? Aj pali!

Shit, nema za Hero GSM...

A ni za Galaxy S... :trust: Ma ovo je MegaSkot okacio zbog iPhone-a. :D
Nema ljutis.

Onaj od Samsung Vibrant odgovara za Galaxy S.

It's close enough, pogledaj im dimenzije... ionako je Vibrant samo Galaxy S za T-Mobile ;)

Ako je stvarno ova cena, da li može neko da poruči i za mene (htc desire), nemam karticu za kupovinu preko neta.
Plaćam i vodim na piće. :D

Ja poručih sada sebi za Desire i jako interesantna stvar se desila...
Stiže mi SMS od banke da je naplaćeno 229 dinara (uvek konvertuju u dinare a skidaju evre). Posle minut stiže SMS od banke da je stornirano 229 dinara na istoj kartici.

Bude li se ispostavilo da je ovo neka prevara i da samo skupljaju podatke s kartica, krv će da lije...

Ortak je narucio kada i ja, pre nekih 2 nedelje, njemu stiglo a meni su poslali obavestenje da je poslato :)

Javljam kada meni stigne.

Skinula Intesa EUR 2.30, sa Visa internet kartice

Je l' stigao jos nekome stealthguard? ^_^

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Meni je skinut kesh onog dana kad se tema pojavila, a pre 3-4 dana mi je stigao mail da je poslata roba. Za sad ga nema, ali bude sve kako treba valjda ce u toku naredne nedelje biti.

Danas stiglo sve naručeno. Ipak nije fake. :)

Tačno, uredno naplaćeno i uredno stiglo danas..

Kakav ste mail dobili? Ja sam dobio mail odmah nakon sto sam porucio, ali to je verovatno cisto kao neka potvrda da sam narucio, a posle toga nista. A skinuo mi je pare sa kartice.

Nazad
Vrh Dno