Šta je novo?

Stealthguards.com

Ja poručih sada sebi za Desire i jako interesantna stvar se desila...
Stiže mi SMS od banke da je naplaćeno 229 dinara (uvek konvertuju u dinare a skidaju evre). Posle minut stiže SMS od banke da je stornirano 229 dinara na istoj kartici.

Bude li se ispostavilo da je ovo neka prevara i da samo skupljaju podatke s kartica, krv će da lije...

on nije u situaciji zbog statusa da odgovori, ali da potvrdim da mu je stiglo 2 komada koje je porucio.

e sad sledeće pitanje; koliko vas je uspešno zalepilo foliju?

upravo lepim, pipkavo u PM.. :)

Kakav ste mail dobili? Ja sam dobio mail odmah nakon sto sam porucio, ali to je verovatno cisto kao neka potvrda da sam narucio, a posle toga nista. A skinuo mi je pare sa kartice.

Posle će ti stići još jedan mail, s potvrdom da je poslato i nakon par dana stiže pismo sa folijama.

POšto pakovanje nije bogato kao kod invisible shield-a i nema sapunice koja pomaže lepljenju tj. izbacivanju vazduha, možete da koristite i običan deterdžent sa posuđe. :)

Kakav ste mail dobili? Ja sam dobio mail odmah nakon sto sam porucio, ali to je verovatno cisto kao neka potvrda da sam narucio, a posle toga nista. A skinuo mi je pare sa kartice.

Ja jos 18. septembra porucio iz zezanja da vidim da li ce da stigne,i odmah nakon porudzbine mi stigo mail kako ce me obavestiti kada budu trebali da posalju.

U medjuvremenu zaboravio na to, tek ste me danas podsetili da proverim inbox :)

Pre dva dana je poslat mail sa shipping confirmation, sto valjda znaci da su poslali pre dva dana, videcemo kad ce da stigne.

Cisto da javim, meni je isto stigao, stojao u postanskom sanducetu vec koju nedelju, tek sam danas skontao. :D Moracu da ispoliram malo ledja na iPodu pre nego sto stavim protection. ^^

I moj primerak je stigao, zaboravih da javim. Nisam ga jos "montirao"...
Inace drugar je porucio za iPhone 3G, i ispostavilo se da je u pitanju teski shitic. Kaze da je ono za prednju stranu OK (mada se vise masti nego "go" displej), ali da zastita za zadnju stranu uopste ne valja, tj. da se ne moze postaviti kako treba, zbog greske u dizajnu.

Ja svoj naručih baš malopre...
Koliko vremena treba da stigne ?

Sent from my GT-I9000

Stigao danas, naravno odmah je usledila instalacija...
Odgledao sam sva tri klipa na njihovoj web strani i pripremio sve lepo kako su objasnili, ali rezultat je ispao katastrofa, ostali su mi i napred i pozadi mehurići, i sad se igram i jedan po jedan istiskujem ka ivicama...videćemo da li ce biti bolje posle 24h, ali me muči osećaj da ce ova plastika brzo da nađe svoje mesto u kanti za otpatke...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ne bi bilo za dzabe da je kvalitetno :)

Treba squeegee da pomogne da ne ostanu mehurici, ali Invisible shield mi izgleda ozbiljnije dosta ali nije bas jeftin.

[YOUTUBE]gMpEe7gPKfc[/YOUTUBE]

Moram da se ispravim, i da napomenem da su posle dva dana svi mehurići nestali, i da je stvar legla na svoje mesto. Ostalo je par zrnca prašine, što nije strašno...
Dakle za te pare definitivno vredi...

Nazad
Vrh Dno