Šta je novo?

State of Decay

Nema deinstalacije,kompjuter ti postaje zombi nakon 20 dana.

bolja je ona warehouse...za 20 ludi ,čini mi se,više moš napravit
sledeća je preko reke,kod štala za konje
btw kako se ovo deinstalira?nema u nadzornoj ploči ,a nema niti deinstal u folder igri
Je li u pitanju Early Access ili Final? EA nema instalaciju, brisanje direktorijuma gde se nalazi je sve što treba da se uradi. Final ima unins000.exe.

nm pojma kak se kaže ...imam slovenački jezik-nadzorna ploča...ono di imaš sve,programi i funkcije,grafika,zvuk,požarni zid,windovs defender itd itd
e u tom programi i funkcije brišem ono što nemogu direktno u program folderu brisat
narodna verzija je u pitanju 😛

Control Panel. 🙂

Što se tiče igre: I narodna verzija ima više verzija, Early Access ili Final, tako da pogledaj šta si skinuo, pa poslušaj RazbojNicka... Verovatno je EA to što imaš, pa treba samo da obrišeš direktorijum.

igra je dobra,al ima tolikih bugova,i padanja fps da je to čudo neviđeno...ili se možda varam,ipak je malimekani u pitanju 😛

Ja nisam primetio neke bagove, dok padove fps-a jesam i to bukvalno na par delova u igri (mapi). Cenim da to više bilo do mog kompa, nego do same igre.

Dobra je igra, al' samo dobra. Bez obzira što su naselja lepo i relativno detaljno odrađena, priča je ta koja je mogla da mnogo bolje upotpuni igru. Ovako, sve se svodi na 3-4 iste stvari, samo malo promenjene. Zaista mislim da su mogli MNOGO BOLJE da iskorite svet kojeg su napravili, jer 90% stvari radiš na istim mestima nonstop.

Cenim da će biti i nastavka, pa se nadam da će zaposliti nekog ko zna da smišlja zaplete.

Jel ima vise da podrske za mis i tastaturu,da mogu da podesim kontrole kako ja hocu?

Nema.

Pojavila se State of Decay: Year One Survival Edition port sa Xbox One koznole.
Along with major Add-Ons Breakdown and Lifeline, is now fully remastered in stunning 1080p. New missions, weapons, and extra content, along with improved lighting, textures, animations, and combat mechanics, will pull you even deeper into the post-outbreak world. How will you survive the zombie apocalypse?

Original verzija mi je jedna od najboljih zombie inspired igara sto sam imao prilike da igram. Kontam da bi bi morao overiti ovu ultimate verziju 🙂

Pogledao system requirements na game debate,rek'o lagano ce ici na athlon x2.Kad ono fps jedva 15 na low 640x480.

Ja imam 35 sati na ovome bez DLC-ove i nešto me vuklo da je igram do kraja i da jurim veliki broj Ačivmenta, ali, kad razmislim, ne znam šta je to tako zanimljivo bilo :d Najviše me smarali Infestation, kad dođem do neke random kuće, a u njoj 50 zombija koje, naravno, nema šanse da ubijem "normalno", nego uđem u auto, upalim svetla i sviram i obilazim oko kuće i gazim ih kako izlaze. A presporo izlaze. Ili kad moram da branim kuću u talasima napada. Ali ono, traženje bolje baze, upgrade iste, bilo mi je kul baš, kombat je ok, ali ipak fali raznovsnosti. Videh na steamu pinned topic prošle godine o Multiplejeru, ne znam šta je na kraju bilo sa time.

Nazad
Vrh Dno