Gde nađoše cenu od 100 evra mesečno kad je u svim okolnim zemljama 50-60e?![]()
Kada nam dolazi Starlink, koliko košta i imamo li čega da se plašimo - Internet i u poslednjoj zabiti, ali po kojoj ceni?
Kada nam dolazi Starlink, koliko košta i imamo li čega da se plašimo - Internet i u poslednjoj zabiti, ali po kojoj ceni?www.ekapija.com
Lagos je Nigerija, istocna afrika je Kenija. Lagos je vec postojao (tabela), novi POP je u Keniji (Najrobi).Lagos, Kenija? Da nije neko nešto pobrkao? Kad sam gledao poslednji put, Lagos je bio u Nigeriji.
Pozdrav
Pa jel radi kod nas?Nisam okačio bezveze, lako se prebaci kod nas, Mile i kombi rade redovno. 😂
ima ga na Kosovu za 350e samo nez da li moze da se koristi kod nas a uzeo bih ga odmah i da je 500ePa jel radi kod nas?
Ako radi i ako znas nekoga ko donosi opremu pusti mi poruku sa kontaktom.
Hvala
moze.Pa jel radi kod nas?
Ako radi i ako znas nekoga ko donosi opremu pusti mi poruku sa kontaktom.
Hvala
Moze da se koristi u roaming paketu, medjutim problem je sto Starlink moze da te deaktivira ukoliko si izvan prijavljene drzave duze od mesec* dana.
Postoji mogućnost, prosle godine je bila neka prica da ce deaktivirati sve korisnike koji su duze od par meseci van prijavljenih zemalja ukoliko se ne vrate u iste.Postoji mogucnost ili ce obavezno da deaktiviraju nalog?
Ne možeš unositi adresu iz Srbije, mora adresa neke od podržanih država gde će da ti dostave opremu.Evo ovde prvo mora da se unese "service address" i ne znam da li ce me pustiti da unesem adresu iz Srbije?
Na osovu ove adrese aplikacija ponudi opcije za pretplatu...
Pogledajte prilog 479235
A na ovom sldecem ekranu ne znam da li ce praviti problem ako je uneta platna kartica iz Srbije?
Pogledajte prilog 479236
Novu opremu bi uzeo od privatnog prodavca, ne bih naruciovao od Stralink-a.
Da mi ne zameris nesto, znas da ovde na prvom ekranu ne bi prosla adresa iz Srbije ili ides logikom nece proci jer Srbija nije ne mapi ?![]()
Kako si zadovoljan stabilnosti interneta, da li nestaje po snegu, kisi? Kakva je brzina? Ping nije najbitniji ali koliki je? Mozda je mnogo pitanja, ali koristio si ga duze vremena u Srbiji, sto je retkost.Nisam ni video ovu temu a koristim ga u Srbiji od marta prosle godine... Porucen na Nemacku adresu, placen licnom mastercard karticom srpske banke bez problema - bitno je samo da kartica moze da se naplati u valuti te zemlje na koju se porucuje (Nemacke - EUR u mom slucaju)... Uzeo ga akciji dok je bio 225 EUR bas od Starlinka... Korisito u roaming modu dok nisu podigli cene, sad trazim alternativu... Kontam slobodno pitajte sta vas zanima, ne znam da l' je ostalo nesto neodgovoreno? Mozda ovo za restrikcije na roaming modu? Da, prvi put mi se to desilo u avgustu prosle godine, ali od tad do evo danas radi ona metoda da ga ugasis na 2-3 dana (bez vracanja u originalnu zemlju) na svakih 60 dana i samo ti nestane restrikcija i mozes da nastavis da koristis jos 60 dana...
U sustini zavisi iz kog ugla gledam... Prvi i najveci problem mi je bio sto sam dobio nemacku IP adresu, tj dobija se IP adresa najblizeg Ground Stationa... Kao posledica toga je bilo to sto ne moze da se gleda EON, ne moze da se udje na neke drzavne sajtove poput geosrbija, reklame na google/youtube iskacu na nemackom, svi sajtovi smaraju sa silnim GDPR/Cookie modalima itd, generalno sajtovi sa auto detekcijom jezika (google?) se serviraju na nemackom itd... A i generalno "lokalna" google pretraga nije bila moguca... To sam resio tako sto sam kupio VPS server kod nekog domaceg provajdera i digao WireGuard na njemu... Tad sam resio sve gore navedene probleme ali na primer KP sajt mi nije radio jer oni blokiraju data centre... Tako da generalno rekao bih da idealnog resenja nema za taj problem...Kako si zadovoljan stabilnosti interneta, da li nestaje po snegu, kisi? Kakva je brzina? Ping nije najbitniji ali koliki je? Mozda je mnogo pitanja, ali koristio si ga duze vremena u Srbiji, sto je retkost.
EDIT: Sto se tice aktivacije, jel si ga prvi put povezao u Nemackoj ili si odma u Srbiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari