Šta je novo?

Stare igre koje i dan danas igrate?!

Company of Heroes 1 s vremena na vreme, mahom online skirmish sa random ljudima, i dalje se igra dosta

Stalker, Q3 arena, GTA San Andreas, i dan danas najbolju rally simulaciju- Richard Burns Rally. Ne uspevam da instaliram Wipeout xl na w10, nazalost.

Skyrim: Ja svake godine moram da ga odigram, jednostavno me uvek odusevi velicina igre i tema kao i prica. Toliko toga za uraditi i istraziti da i dan danas nadjem nesta novo. Zanimljivo je igrati sa modovima, preferiram uglavnom modove za poboljsanje grafike i nista vise, mada evo sad opet poceo iz pocetka ali bez modova, vanilla experience sto bi rekli, na 4K , meni izgleda lepo mada se oseca nedostatak detalja tu i tamo.
Igrao sam Skyrim aktivno 2021. I to staru ediciju na starom kompu. Baš maestralna igra. Ima to nešto... Jednostavno, ko ceni vrhunski exploring i atmosferu srednjovekovne epske fantastike teško da i danas može naći nešto bolje.
Mnogim Skyrim fanovima oči su uprte u Avowed, igru koju razvija Obsidian Entertainment. Taj tim ima neki čudan fetiš da vole da rade igre kao Bethesda, međutim, dodaju im veliku dozu "RPG-izma" začina koji baš fali Bethesdinim igrama.
Valjda će se smilovati da konačno pokažu igru i izbace je naredne godine da ima čime da se krati vreme do sledećeg TES-a.

Max Payne, baš pre 2-3 meseca odigrah keca ponovo. I GTA Vice City opletem ponovo na svakih nekoliko godina.

Kanim se i da instaliram PES6 ponovo, ima manijaka koji ga igraju onlajn, pa bih se pridružio, ali me to baš plaši, jer bih verovatno batalio posao i devojku i sve ostalo. :D

Dobri stari Panzer General 2, cuveni Championship manager 01/02 i Company of heroes 2.

Heroes of might and magic 2
Roller coaster tycoon
Caesar 3

Увек уз пуно гимнастике. Сад имам MBP 2023 са windows11 преко parallels 18 и бојим се да ми ништа од овог неће радити.

Е да, играо сам прошле године knights of honor. Обожавао сам ту игру.

• Gothic 1/2, Risen, Max Payne 1/2/3, Call of Juarez (svi delovi sem Cartela), Diablo 2, Freelancer, Mad Max - Ovo su prosto moje omiljene igre i "moram" s vremena na vreme da ih opet predjem (Freelancer doduse nisam odavno, ali planiram opet). Atmosfera i gameplay u svima njima mi savrseno leze + nostalgija.
  • WH40K Dawn of war: Soulstorm - omiljena strategija (na nekoliko godina je zavrtim, kad sam u RTS elementu)
  • COD MW 2/3 (oni originalni), Warhammer 40K: Dawn of war 2 Retribution (Last stand), Saints Row 4 - ove igram zbog multija/coop-a pre svega
  • Skyrim - jer nisam jos presao sve DLC-e, a zelim :)

Poslednja izmena:
Od tih starih igara kod mene uvek prisutni su Riven, Blade of Darkness i Pinball Arcade. To su praktično igre koje nikada ne brišem.

Trenutno arhivirane su Deus Ex, Freelancer, Max Payne 1 i 2, Far Cry, Doom 3, Rage, Gears of War, S.T.A.L.K.E.R i kompletan Mass Effect. To su još neke starije igre koje čuvam na disku i kojima se povremeno vraćam.

Nesto ne vidim medj' naslovima simulacije letenja, voznje?
Rally Masters , na primer

^
F-117A Stealth Fighter, Falcon 4.0 i recimo Comanche serija su bili odlicni, ali ipak ih je "pregazilo" vreme sto se mene tice. :)

U skladu sa temom - Heroes III

Funny thing about. F-117A Stealth Fighter, simulator za njega je bio još na Atari pre nego što su ameri priznali da ga prave. Samo se Zvao F17.

Links 2003. Po meni i dalje najbolja sim golfa do sada.

Тренутно играм Wolferstein, пре тога сам игра два Deux-а и сва три Stalkera (10ак година чекам/о нови.

Који је наставак Wolfersteina?

Nema nastavka jer nema ni te igre, osim ako nisi mislio na Wolfenstein?;)
Ne znam koju si tačno igrao pa ne znam ni koji bi ti bio nastavak ali baci pogled dole.

Мислио сам на Wolfenstein. 😩
Који би део био неки наставак Return to castle Wolfenstein?

Видим да има више наставака, да ли је неко играо све ове наставке?

Wolfenstein: Enemy Territory bi bio "nastavak", mada je vise multiplayer-only ekstenzija jer samo preneo Return to Castle Wolfenstein u multiplayer sferu. Vidim jos se igra, ne cudi me iskreno :D

Igrao sam ga jos u srednjoj online, bilo je zanimljivo, cak sam i u nekom klanu bio...

Ove iza nisam igrao.

Мислио сам на Wolfenstein. 😩

Видим да има више наставака, да ли је неко играо све ове наставке?
Играо сам ја раније, имаш Wolfenstein the old Blood, који ти је директно као неки reboot старог Return to Castle...
Иначе ако хоћеш баш хронолошки новије, ишло би овим редом :
Wolfenstein the Old Blood
Wolfenstein the new Blood
Wolfenstein 2 the new Colossus
Wolfenstein the Young Blood

I dan danas kada negde otputujem i kada moji odu na spavanje volim na laptopu da odigram Caesar III, Zeus master of Olympus ili neki Tropico.

To bi bio po nekom redosledu Wolfenstein 2009. Mada ta igra ne koristi isti engine i vizuelno kad samo pogledaš slike shvatiš da zapravo nemaju baš dodirnih tačaka. B.J. je plavušan u RtCW a u 2009 nastavku crnokos iako dvojica švaba diskutuju:
G1: "What's this Blazkowicz look like?"
G2: "Tall, blonde and if I ever meet him - dead."
Ako hoćeš nastavak akcije u duhu RtCW onda jedino modove da tražiš po netu.

Играо сам ја раније, имаш Wolfenstein the old Blood, који ти је директно као неки reboot старог Return to Castle...
Иначе ако хоћеш баш хронолошки новије, ишло би овим редом :
Wolfenstein the Old Blood
Wolfenstein the new Blood
Wolfenstein 2 the new Colossus
Wolfenstein the Young Blood
Мислиш на The new order?
Он би био пре old blood.

Мислиш на The new order?
Он би био пре old blood.
Screenshot_20230831_210125_Opera.jpg
Ево на ово сам мислио. Јесте он изашао касније(Old Blood) али му је прича везана за раније догађаје. Да не спојлујем..

*** ne secam se kad sam imao vise od par ikonica na desktopu, slika iznad me podseca na odlazak prvi put u igraonicu pre 20+ godina.. :D
Nisam znao sta pre da igram. Odlucio se za GTA III, Battlefield 1942 i NFS Underground, secam se kao da je juce bilo. :)

*** ne secam se kad sam imao vise od par ikonica na desktopu, slika iznad me podseca na odlazak prvi put u igraonicu pre 20+ godina.. :D
Nisam znao sta pre da igram. Odlucio se za GTA III, Battlefield 1942 i NFS Underground, secam se kao da je juce bilo. :)
Fali tu još par igrica - NFSU2, Simpsons, Pocket Tanks, CM04, Crysis itd al svakako ni ovo nemam kad da igram, stoji sve poodavno :D

Nazad
Vrh Dno