Šta je novo?

Stare igre koje i dan danas igrate?!

Cesto iscepam neku trku u Colin McRae Rally 2. Igram jednom rukom, sve staze i krivine znam napamet... ***, vrati me 20+ godina unazad :)
I bar jednom godisnje Metal Gear Solid.

Kada mi je dosadno odigram jednu-dve-pedeset partija... :)

Kada mi je dosadno odigram jednu-dve-pedeset partija... :)

Man of culture I see :)
Igrali smo par drugara i ja, kacili rezultate i trolovali jedni druge na fb. Sve dok nisam odlucio da nemam zivot za vikend i igrao partiju skoro 16 sati (prekinuo da spavam i nastavio ujutru) da stavim tacku na sve to.

Prilozi

• warblade_dopis.PNG
    warblade_dopis.PNG
    1.7 MB · Pregleda: 147
  • warblade_rekord.PNG
    warblade_rekord.PNG
    1.2 MB · Pregleda: 132
Ja sam prijateljima igram Mortal Kombat 2, iako zajedno imamo uveliko preko 100 godina. Psovanje, likovanje i roastovanje se podrazumeva 😄

Sve dok nisam odlucio da nemam zivot za vikend i igrao partiju skoro 16 sati (prekinuo da spavam i nastavio ujutru) da stavim tacku na sve to.
Umeo sam po par dana da ostavljam pauziranu igru dok sam na poslu i dok spavam :ROFLMAO: Baš ću da vidim da li imam sačuvane ss koliko sam imao najviše poena...

Jel igraš remaster ili originalnu verziju C&C: Renegade?

Од баш старих Колонизацију.

Radar Scope

Prilozi

• Screenshot_20240420_181713.jpg
    Screenshot_20240420_181713.jpg
    93.6 KB · Pregleda: 87
Jagged alliance 2 otpikam ponovo svakih par godina, nenapravi se takvo remek delo vise nikada.

Slabo šta u poslednje vreme. Nekad Moorhuhn razne verzije, na blic sa kolegama, čisto da vidimo ko skupi bolji skor i ima dobre reflekse 😝
Mada vuče me nekad da odigram neki GTA od pre 20g, Warcraft 3 (RoC,FT), Ground Control (možda najviše), Empire Earth kec sa ekspanzijama i Custom kampanjama, Hitman... Ali nema se kad, uvek ima nešto preče.
Eh da nedavno sam igrao Bridge Constructor (ako se ne varam) i zaista interesantna igra naročito za građevince i studente koji slušaju Statiku konstrukcija😉

Kum.

Cant GIF

Шта се десило са Max Payne серијалом?

Мисло сам на Max Payne 4.

Неће бити...

Vrh Dno