Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je bio najbolji turnir u Starcraft 2 od kada je izasao.
Ubedljivo najbolja lista igraca i kvalitet partija. Prvi dan je bio bezveze ali zato drugi i treci su razvalili, ne zna se koji mec je bolji od kog :)
Sledeci vikend Dreamhack Winter, zatim zavrsnica GSL-a, pa onda 2-3 meseca odmor od Starcrafta...

Dreamhack Winter 2011, vrhunski turnir, vrhunsko finale i zaslužena pobeda Liquid'Hero-a. Predvideo sam njegovu pobedu jedan turnir prerano :D

Poslednja izmena:
Mogao si to da staviš u spoiler tag... Ne moraš baš svima da kažeš ko je pobedio, možda je neko od nas hteo da skine VoD-ove i da gleda natenane ne znajući šta se desilo.

Uglavnom, u poslednje vreme dominacija protossa potpuna, ili mi se čini?

od kad su zesce nerfovali terane jeste

Odličan turnir. Ja sam malo pratio i ostale igre tj. Street Fighter 4 i Quake Live. Finala su takodje igrana u Dream Areni ali nije bilo ni trećina ljudi koliko na SC2.

Evo 2 slike koje sam uhvatio sa velikog finala u SC2. Sledeće godine idem u Švedsku. To mi je bar blizu :)

o8a0lc.jpg

4j18vq.jpg

Mogao si to da staviš u spoiler tag... Ne moraš baš svima da kažeš ko je pobedio, možda je neko od nas hteo da skine VoD-ove i da gleda natenane ne znajući šta se desilo.

Spoiler alert tags are hurting eSports :D

Poslednja izmena:
Au kolko ja ne znam ovo da igram.... Ništa slično od sc1 i wc3...

Da da, skroz je drugačije. Ali kreni što pre sa ladderingom (ako nisi). Tako se najbrže uči :)

Ma daj, sinoć igrao sa drugom koji je isto nov, ali je njemu njegov ortak pokazao par caka i brzo izgrađivanje sa terran-ima, i ja kao, ajde igrao sa Zerg-ovima u SC1, odraću ga sa brzim rushom... Ok napravio ja rush, nisam hteo da ga uništim, dao mu 5 minuta, razvalio me je posle.... U svim statistikama je bio 2-4x bolji. A što je najveći problem, ja sam morao da čitam description za svaku zgradu pre nego što sam je napravio xD. Da vidim gde su mi hydralisk-ovi i ostale *******cije....

A ti si ocekivao nesto drugacije??? :D

Inace, da li je bilo boljih partija na SSL-u? Nesto sam jako razocaran, mada uzimam GSL kao reper :D Ali kad sam video koju partiju, cini mi se beastyq-a, mnogo je bolje igrao nego ovi sto sam video na SSL-u.

ne igra bisti tour. sad ce biti dobre partije ulazi se u zavrsnu fazu, mada bilo je i dobrih do sad!

Beasty je za 2-3 klase bolji igrac od bilo koga drugog iz Srbije. Tesko da bi ga bilo ko sa SSL-a dobio cak i jednu partiju, totalno drugi nivo...

Dobar je bisti, al nemoj da podcenjujes nase druge igrace.
Mozda je za 1 klasu bolji, ne vise ;)

***, i oni sami na rur-u pricaju da nemaju sta da traze protiv njega :)

Imao sam priliku da igram na jednom turniru protiv njega, a i ostalih naših semi-pro igrača. Zaista je ogromna razlika u kvalitetu, i za sada niko mu nije ni blizu. Možda se nešto promenilo, obzirom da je taj turnir bio relativno davno, ali opet ne verujem jer Beasty vežba non stop, jer čovek prosto živi od toga, dok ostali sigurno nemaju toliki motiv.

Bisti jeste bolji igrac od ostalih, ali nije toliko koliko rece cova gore.
Imamo jos bar 3-4 igraca koji igraju na dosta visokom nivou :)

FooFighter (grandmaster), zljo, shmi, vladoica, svi top masteri :)

Protiv FooFightera nisam igrao. Zljo je ok, Vladoica me izbacio u četvrtfinalu tog turnira koji sam spomenuo (ja bio platinum... doduše i sada sam, demoted posle 3.5 meseca neigranja :( ). Ali kažem ti, ono što sam video je ogromna razlika u kvalitetu. Doduše verovatno su ljudi vremenom napredovali. Nisam dugo gledao nikog od njih, osim Beasty-a.

E sada pogledah oko čega se mi raspravljamo :d

BeastyQT u akciji!

Poslednja partija finala nekog manjeg turnira protiv Check-a, Koreanca. Neću da vam kvarim šta se dešavala najbolje da sami odgledate 42minuta.

Prilozi

• BestyQT vs eSaharaCheck - Game 3.rar
    257.5 KB · Pregleda: 35
da li se tolko smorio pa je onako odigrao trecu ;/

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno