Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova jezicara sto dovlaci jedinice mi izgleda imba :D

Ovi promenise skroz igru, ja mislio da ce da ubace po jednu jedinicu za svaku rasu.

I bolje, kad ce da prolazi po 2 godine izmedju 3 dela SC 2. Izbacuju samo retko koriscene jedinice da bi igra maximalno dobila na raznovrsnosti, to su odavno najavili (secam se da je bila prica da ce da izbace/zamene Reapere).

I bolje, kad ce da prolazi po 2 godine izmedju 3 dela SC 2. Izbacuju samo retko koriscene jedinice da bi igra maximalno dobila na raznovrsnosti, to su odavno najavili (secam se da je bila prica da ce da izbace/zamene Reapere).

Reaperi sada imaju automatic healing kada se udalje od borbe. ;)

Ovi Protoss Replicanti mogu biti korisni za menjanje sastava vojske on the fly (naravno ako takva mehanika ostane). Jeste da ce biti skuplje, ali mozda bude vredelo. Naletis na roacheve a imas samo jednog immortala, napravis jos 3-4 komada od replicanata koje si poveo i preokrenuo si okrsaj.

Mozda i nece izbaciti carriera skroz. Bilo bi lepo videti neki upgrade za Fleet Beacon, gde mozes da biras ili carrier ili tempest - Fleet Focus.

Sve u svemu jedinice deluju jako zanimljivo, jedva cekam da ih vidim na delu.

Pogledajte ovaj kanal: LINK Dosta klipova sa Blizzcona, ima i o novim jedinicama.

Poslednja izmena:
dajte neki free stream ako ima al da radi :D

Nexus mass recall ce najvishe promeniti igranje sa protosima.

Morace ubaciti neki global cool down, da samo jedan neksus moze da uradi mass recall (mozes prebaciti spell na drugi nexus , ali to da treaje, tipa 60 sek) ili recimo da sve jedinice nestanu istovremeno sa ciljnog mesta, ali da se materijalizuju oko nexusa jedna po jedna.

Ukoliko svaki Nexus bude moga da uradi mass recal kao mothership nece biti mnogo smisla napadati ekspanzije protosa. Napravis novu bazu oko zlatnih minerala u nekom zabacenom kraju mape i uzivas. Ukoliko je neko napadne uradis mass recali i baza spasena. Premestanje jedinica od baze do baze? Nema problema, uradi mass recall...

Poslednja izmena:
Mass Recall trazi 75energije, tako da je to dobro regulisati upotrebu.

Zadnji mec u finalu blizzcon turnira.... znaci wow.... jedan od najboljih meceva koje sam ikada video! Neopisiva zavrsnica.

Ko god nije pratio live stream Blizzcon-a, OBAVEZNO neka pogleda finale. Poslednji mec je zaista bio nadrealan!

Finale : MVP vs Nestea

Finale. Ko nije gledao evo VOD (1080p)

Uživajte!

[YOUTUBE]UlUIjxoO2vc&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]pPTegBMzfFE&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]mBAmNFKMAjQ&feature[/YOUTUBE]

Hvala na ovome Alex. Ovo je prokleto fantastično. Obojica su kraljevi, ali baš!

Kudos za link, stvarno imba partija!
Finale. Ko nije gledao evo VOD (1080p)

Uživajte!

[YOUTUBE]UlUIjxoO2vc&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]pPTegBMzfFE&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]mBAmNFKMAjQ&feature[/YOUTUBE]

Ovaj mec bi bio mnogo manje zanimljiv da Nestea nije failovao toliko, al ajd. $50k je visilo na koncu, i zavrsnica je bila zanimljiva.

Moj pik je LiquidHero. Dečko je neverovatan.

Procitao sam jedan komentar na youtube-u. Moram da podelim:

In Korea, if you want to marry a girl you must defeat her father in Starcraft
:D

Nije daleko od istine :D
Prvo sto te Korejanka pita je koji si nivo u Starcraftu :D

Nisam uopste ocekivao ovakvo finale :) Pogotovo ne za MLG Championship!

Leenock pobedio Naniwu 4-1 u finalu! ..iskreno, drago mi je, ne volim Naniwu. Inace, Leenock ima 16 godina, `95. godiste je decko :)
(spoiler o pobedniku, za one koji nisu gledali)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno