Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzas - prosto zalosno, kao da su igraca iz dve sasvim druge lige :D

Inace, primetite: Najmanje se igralo Zerg na pocetku, najvise Terran. (64 igraca)
U cetvrt finalu JEDAN protos - koji je urnisan.

Tester je bio moj favorit, steta za protosse sto je izasao iz igre.

ali cool je ipak naj jaci , cudo da je zerg pobedio na turniru, bole ga uvo odneo 85.000 dolara kuci i ceka drugu sezonu , a vi kukajte kako je terran op.

Covece, zerg je toliko bolje igrao da je stvarno bio ligu ispred! Nisam mogao da gledam druge njegove igre (ovde je na TV-u u 18h, tad nisam kuci uglavnom), ali da bi tretirato rasu kao OP treba oba igraca da budu slicnog ranga - zergic je klasa iznad ovog teranca.

Inace, ja kazem da je protos UP, a ne terran OP.

I ja sam navijao u kasnijoj fazi za Tester-a. Na početku naravno za TLO.
Stvarno je Rainbow mnogo loše odigrao sve partije u finalu. Izgleda da mu je bio loš dan. Ipak su obojica SC 1 pro igrači.
Sledeći GSL će biti ludilo. Pored više stranaca (HuK je takodje otputovao za Koreju) koliko mi je poznato treablo bi da na GSL nastupe i NaDa, July i još kad se dodaju ovi iz prvog eto nama poslastice. Izgleda da je i Boxer počeo da se zanima sa SC2.

A kako me nervira ovaj ladder sistem, Ja i Ortak smo number 1 u Platinum 2v2 , imamo 65% win ratio, i nikako da nas promote... A znam da oce brzo ali sve se nerviram aaaaa.
A sijemo diamond stalno.

My Documents/Starcraft II/Maps/Cache/

i

Application Data/Blizzard Entertainment/Battle.net/Cache///

My Documents\Starcraft II\Maps

Poslednja izmena:
Skini FileMon, pokreni SC, klikni na neku mapu i onda vidi cemu FileMon kaze da je SC2 pristupao ;)

Ili skini mape sa neta.

Pazite šta radite :D

Blizzard Bans Single Player Cheaters
The chaps over at CheatHappens.com have published an interesting article that discusses the recent move by Blizzard to begin banning players found to be cheating in single player games of Starcraft 2: Wings of Liberty. Here's an excerpt:

Cheat Happens user gm0ney has yet to play Blizzard’s much anticipated Starcraft 2: Wings of Liberty online. He’s spent the majority of his time playing through the game’s campaign and AI skirmish matches, which makes the email he received that much stranger. “Offense: Terms of Use Violation - Exploitative Activity: Unauthorized cheat programs (‘hacks’). Account Action: 14 day (336 hour) suspension.” The user had been suspended, for using the trainer for Starcraft 2 created and distributed by CheatHappens.com, strictly against AI opponents. “Gm0ney” isn’t alone either, Blizzard’s actions have left many Cheat Happens users with a suspension or much worse, a lifetime ban, it also has many wondering - is it legal?

“I was mostly shocked,” Cheat Happens gm0ney said of the ban e-mail. “Although with all of the news about bans and suspensions coming up, I was somewhat prepared. Blizzard has made it very public in the few months since the game’s release that they would take immediate action against anyone found cheating in any form of StarCraft 2. “We take cheating in our games very seriously,” said a Blizzard spokesperson in a press release. “If you’re caught cheating in Starcraft 2, Blizzard, as per the terms in the EULA reserves the right to ban your battle.net account and/or CD key from ever playing again, online or off. In essence, it’s the language of the EULA that’s in question in the argument as Blizzard states that “playing anything other than an unaltered game client violates the Battle.net terms or use. “We strongly recommend that you avoid using any hacks, cheats or exploits.”

Koristis trainer protiv insane AI i dobijes ban, a to sto sam insane AI cheatuje, to nikom nista?

Ovakvu budalastinu nisam ocekivao od blizzarda... retardirano totalno! :S:

Ајде онлајн, али за кућно играње, добити бан цд кључа који си плати бога оца, због cheat? Не верујем у ком се правцу креће развој игара...
Но, може им се, имају довољно велику армију фанова за тако нешто.

Izađe nekih 40e (sa troškovima transporta koje su oni izračunali). Da li se isplati uzeti tako? Da li će stići to uopšte u Srbistan (piše da šalju). Da li će me domaća carina/špediteri itd. odrati do neisplativosti?

Eh kada bih znao odgovor na ova pitanja, i kada bi oni bili odgovarajući, danas bih naručio :wall:

Verovatno zbog achievementa, mada i Insane AI ima ukljucen cheat za resurse (ako se ne varam). Trebalo bi i njega da banuju :D

Poslednja izmena:
Izađe nekih 40e (sa troškovima transporta koje su oni izračunali). Da li se isplati uzeti tako? Da li će stići to uopšte u Srbistan (piše da šalju). Da li će me domaća carina/špediteri itd. odrati do neisplativosti?

Eh kada bih znao odgovor na ova pitanja, i kada bi oni bili odgovarajući, danas bih naručio :wall:

Mislis da je 100 ljudi iz konzolne sobe ludo sto narucuje sa shopto ?
Ja sam uzeo tako SC2 i dobio ga na kucnu adresu za 4 dana. :)
Naruci i opusti se.

Wow, hvala!

Posle posla odoh do menjačnice, a onda do banke. :)

Verovatno zbog achievementa, mada i Insane AI ima ukljucen cheat za resurse (ako se ne varam). Trebalo bi i njega da banuju :D

Ajde sto ima cheat za resurse (7 minerala, 5 gasa), nego ima i map hack. Ja postavim protos pilon ispred chokea da se bunkerisem i nedugo zatim stizu radilice od susednog insane AI-a i uniste ga. Pogedam replay i imam sta da vidim, cim sam postavio pilon radilice krenule iz baze. Nije bilo izvidjanja, i nije bilo sanse da vide gde mi je pilon - teski map hack.

Poslednja izmena:
Aman ljudi to je kompjuter sta se zalite, ako vam se ne svidja, imate drugih LOL :D

Kako me nasmejala ova stranica ;)

Meni licno je svejedno dal' AI cheatuje na insane, jer sam probao jednom i video da sam jos godinama daleko od tog nivoa tezine :d ... Taj lik sto cheatovao je trebao malo da razmisli, jer cak i dok igra kampanju, on je ulogovan na battle.net...

Upao sam u Diamond ligu, strasno sta rade, strasno !!!! :zgran::zgran::zgran::zgran:

cheat za resurse je oduvek bio kod najtezeg nivoa AI-a kod blizzardovih igra...
U warcraftu je isto ... Pa ne moze kompjuter da ima micro i macro ko covek a da bi bio makar malo kompetenat morali su da mu daju duple resurse

Kako computer ne moze da ima micro i macro kao covek kad moze do detalja svaku jedinicu da kontrolise?:)

Iskreno meni je AI u SC1 izgledao smesno na svim nivoima. Postojao je prost stos koji nije umeo da predje na vreme i onda se igrac razvije dovoljno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno