Od sutra vam se i ja pridruzujem .
Starcraft 1 nisam igrao , pa se plasim da cu propustiti dosta od price . . . A za MP verujem da cu biti kanta za punjenje . :d
Koji mod koristiti za high res starcraft 1? Da li ima neko neka pozitivna iskustva, pa da predlozi odgovarajuci mod?
Od sutra vam se i ja pridruzujem .
Starcraft 1 nisam igrao , pa se plasim da cu propustiti dosta od price . . . A za MP verujem da cu biti kanta za punjenje . :d
Igrao dve misije. Igra je ripoff WarHammer 40K koga sam igrao davno. Generalno, ne vredi bez multija. Kampanja je smor. Ako me ne zainteresuje u narednih par misija. Leti sa HDDa.
Previše je toga promenjeno, da bi bilo interesantno. Ovo je, kao što pesnik reče, za (de)generaciju koja raste.
Igrao dve misije. Igra je ripoff WarHammer 40K koga sam igrao davno. Generalno, ne vredi bez multija. Kampanja je smor. Ako me ne zainteresuje u narednih par misija. Leti sa HDDa.
Previše je toga promenjeno, da bi bilo interesantno. Ovo je, kao što pesnik reče, za (de)generaciju koja raste.
Drugovi pioniri, ne moramo mi da se slažemo. Nije ovo jednoumlje. Svi ste izneli svoje razloge zašto je dobra, ja kažem da mi se ne dopada zbog toga i toga. Život ide dalje.![]()
Igram ja. Raspalio 2 partije veceras i skenjao sam se kako je lako ali sam imao kez oko glave. Taman sam se naostrio, ubrzao igru, krenuo zestoko a od kompa nista, bez otpora ide skoro. Dizem tezinu polako pa cu videti na kom sam nivou. Protose sam jos od keca voleo a sada i sa teranima fino picim. Nadam se da cu moci na insane da pariram nekako za koji danfingon82 je napisao(la):Igra li neko skirmish protiv kompa, kako mu ide? Prelako je, po meni, sem insane mada moze da se dobije, ali ce novi update verovatno popraviti AI, kao sto je bilo i u kecu
Igram ja. Raspalio 2 partije veceras i skenjao sam se kako je lako ali sam imao kez oko glave. Taman sam se naostrio, ubrzao igru, krenuo zestoko a od kompa nista, bez otpora ide skoro. Dizem tezinu polako pa cu videti na kom sam nivou. Protose sam jos od keca voleo a sada i sa teranima fino picim. Nadam se da cu moci na insane da pariram nekako za koji dan
Sto je lepo kad ovoliko platis original, a ne mozes da se "ulogujes" u svoju igru ni singleplayer da odigrasGogo Blizzard... i posle se pitaju sto ljudi pribegavaju pirateriji....
Sto je lepo kad ovoliko platis original, a ne mozes da se "ulogujes" u svoju igru ni singleplayer da odigrasGogo Blizzard... i posle se pitaju sto ljudi pribegavaju pirateriji....
Igram ja. Raspalio 2 partije veceras i skenjao sam se kako je lako ali sam imao kez oko glave. Taman sam se naostrio, ubrzao igru, krenuo zestoko a od kompa nista, bez otpora ide skoro. Dizem tezinu polako pa cu videti na kom sam nivou. Protose sam jos od keca voleo a sada i sa teranima fino picim. Nadam se da cu moci na insane da pariram nekako za koji dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari