Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od sutra vam se i ja pridruzujem . :D

Starcraft 1 nisam igrao , pa se plasim da cu propustiti dosta od price . . . A za MP verujem da cu biti kanta za punjenje . :d

Od sutra vam se i ja pridruzujem . :D

Starcraft 1 nisam igrao , pa se plasim da cu propustiti dosta od price . . . A za MP verujem da cu biti kanta za punjenje . :d

Ide lepo prepricavanje price tokom instalacije SC2 tako da ako znaci eng. sve ces pohvatati. Juce sam bas jednom drugo objasnjavao sta se to desilo u kecu pa da mu je jasno zasto se tako stvari odvijaju u SC2.

Ali tokom instalacije fali deo price iz Brood war-a :)
Najbolje je izdvojiti vremena pa odgledati na YT kompletan storyline.

Najbolje je odigrati SC1 + BroodWar. Grafiku zanemariti ili staviti highres pack.

Koji mod koristiti za high res starcraft 1? Da li ima neko neka pozitivna iskustva, pa da predlozi odgovarajuci mod?

Koji mod koristiti za high res starcraft 1? Da li ima neko neka pozitivna iskustva, pa da predlozi odgovarajuci mod?

Ja imam iskustva, ali ne pozitivna :) previse sitne jedinice za mikro, bagovito, problemi sa bojama po nekad...jes` da lepo izgleda, ali nije to to

Nemojte ljudi da igrate Broodwar, "price" iz SC2 ce vam biti lolwtf. Mislim ok, Blizz je u WOWu 1000x rewritovao lore i menjao babe u zabe... ali ocekivao sam od SC2 kvalitet price i djaloga iz Broodwara... a ne Redneck SF.

BN poceo opako zeza! Popio sam pre 1h poruku da su svi acheivementi suspendovani do daljenjeg, jako tesko se logginuje na BN i skoro je nemoguce zapoceti practice mec sa nekim. U custom igre se jako tesko upada. Kako kazu problem je samo u EU.

Poslednja izmena:
Igrao dve misije. Igra je ripoff WarHammer 40K koga sam igrao davno. Generalno, ne vredi bez multija. Kampanja je smor. Ako me ne zainteresuje u narednih par misija. Leti sa HDDa.

Previše je toga promenjeno, da bi bilo interesantno. Ovo je, kao što pesnik reče, za (de)generaciju koja raste.

Igra je ripoff Warhamera 40K?!? Meni je SC2 skoro isti kao SC1 - tj. da nema raznih tema u misijama, rekao bih da se igra uopshte nije promenila za poslednjih 12 godina...

SC i jeste ripoff Warhammer 40K univerzuma. Blizzard je pravio prvi deo kao Warhammer 40K, ali nisu dobili licencu i morali su da izmene malo igru i naziv i tako je nastao Starcraft. :)Tako da nema sumnje da "lici" na Warhammer 40K. :D

Takodje, isti slucaj je i sa Warcraft-om. Prvi deo je razvijan kao Warhammer, nisu dobili licencu i tako je nastao Warcraft. :)

Verovali ili ne, knjiga World Of Warhammer je postojala daleko pre nastanka World Of Warcraft - sad procitah.

Poslednja izmena:
Igrao dve misije. Igra je ripoff WarHammer 40K koga sam igrao davno. Generalno, ne vredi bez multija. Kampanja je smor. Ako me ne zainteresuje u narednih par misija. Leti sa HDDa.

Previše je toga promenjeno, da bi bilo interesantno. Ovo je, kao što pesnik reče, za (de)generaciju koja raste.

:zgran:

Dal si malo :cigar: ?

Definitivno najbolja igra ove godine a ti pljujes po generacijama. Mislim ... :smackbum:

Drugovi pioniri, ne moramo mi da se slažemo. Nije ovo jednoumlje. Svi ste izneli svoje razloge zašto je dobra, ja kažem da mi se ne dopada zbog toga i toga. Život ide dalje. :)

Drugovi pioniri, ne moramo mi da se slažemo. Nije ovo jednoumlje. Svi ste izneli svoje razloge zašto je dobra, ja kažem da mi se ne dopada zbog toga i toga. Život ide dalje. :)

Pa dobro, u pravu si. Neko voli Starcraft, nego voli nesto drugo. Neko voli Rolling Stones i Riblju Corbu, neko voli Eru Ojdanica i Grand Show. Slazem se, sve je stvar ukusa... :wall:

Igra li neko skirmish protiv kompa, kako mu ide? Prelako je, po meni, sem insane mada moze da se dobije, ali ce novi update verovatno popraviti AI, kao sto je bilo i u kecu

Bas mi se dopada sto odmah po izlasku igre ima i custom game mapa. Igrao sam danas nekoliko sesija Outpost Defenders i uspeo samo jednu da dobijem - ljudi moji koje je to krljanje i zaraza :zgran:. Na karaju mape sa dve strane navaljuje po 40ak ultraliska i 100ak ostale boranije. Ako mislite da izdrzite do kraja mape, obavezno spustite grafiku na low!

fingon82 je napisao(la):
Igra li neko skirmish protiv kompa, kako mu ide? Prelako je, po meni, sem insane mada moze da se dobije, ali ce novi update verovatno popraviti AI, kao sto je bilo i u kecu
Igram ja. Raspalio 2 partije veceras i skenjao sam se kako je lako ali sam imao kez oko glave. Taman sam se naostrio, ubrzao igru, krenuo zestoko a od kompa nista, bez otpora ide skoro. Dizem tezinu polako pa cu videti na kom sam nivou. Protose sam jos od keca voleo a sada i sa teranima fino picim. Nadam se da cu moci na insane da pariram nekako za koji dan

Igram ja. Raspalio 2 partije veceras i skenjao sam se kako je lako ali sam imao kez oko glave. Taman sam se naostrio, ubrzao igru, krenuo zestoko a od kompa nista, bez otpora ide skoro. Dizem tezinu polako pa cu videti na kom sam nivou. Protose sam jos od keca voleo a sada i sa teranima fino picim. Nadam se da cu moci na insane da pariram nekako za koji dan

Okaci svoj ID da igramo online. Sta ste se svi uplasili online-a. Pratice league je ok za sad, samo poneki frik. :)

Sto je lepo kad ovoliko platis original, a ne mozes da se "ulogujes" u svoju igru ni singleplayer da odigras ;) Gogo Blizzard... i posle se pitaju sto ljudi pribegavaju pirateriji....

Sto je lepo kad ovoliko platis original, a ne mozes da se "ulogujes" u svoju igru ni singleplayer da odigras ;) Gogo Blizzard... i posle se pitaju sto ljudi pribegavaju pirateriji....

Ja nisam imao neke probleme. Ovo je bilo prvi put u zivotu da sam kupio originalnu video igru, i iskreno, veliko je olaksanje da ne moram da se zezam sa crack-ovima, te nece ovo, te baguje ono, te crashuje ovo, te ne moze multiplayer... Nisam navikao da mi sve bude ovako jednostavno.

Ne kazem da cu u buduce kupovati originalne igre :D , ali blizzard definitivno to zasluzuje, i sobzirom koliko sam igrao starcraft za proteklih 12 godina to je najmanje sto sam mogao da uradim.

Battlenet radi ko sat, evo sad sam igrao.
Ostavite ID-ove da odigramo koju partiju.

Velika mana AI ja je sto vrlo slabo koristi air jedinice, i to u lategame-u, to se iskoristi i nije problem. Sa terranima i protosima sam ih dobio, moram da probam i sa zergovima. Nie preterano jak, mnogo forsira klasicnu pesadiju

Upravo mi je stigla igra :)

BattleNet ID mi je inFamous 885

Slobodno me dodajte ... Prvo krecem sa kampanjom , pa kada je tek predjem upustam se u MP vode ... :)

Imam problem, komp je sa grafickom GForce 8800GTX, procesor Xtreme...dobra masina, ona nije problem jer prolazi test i radi na 1600x1200 sve lijepo sa full texturama ali cesto puca program. Kupljena u US, stigla Fedexom, sve uredno registrovano na BatlleNet i sve ide-krene multiplayer match ali odjednom paff...puca na svakih pola sata igranja...ako ko zna, spasavajte:)

Negde sam procitao da igra izaziva pregrevanje graficke karte, i da je blizzard izbacio patch za taj problem. Tako da je mozda to u pitanju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno