Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To bi svi i ja naravno najvise voleli
ali isustvo sa blizzardom mi govori drugacije :)

sad je 3. mesec, imaju poprilicno vremena do 12. kada je ludilo od prodaje :) a imaju i para i ostalih resursa :p da to urade kako treba

To bi svi i ja naravno najvise voleli
ali isustvo sa blizzardom mi govori drugacije :)

Pa ok je to samo da li ti ili ja znamo koliko unazad se igra radi? Nemamo pojma :)
Dakle, prema vidjenom, kraj je blizu.

Ne zaboravimo da Blizzard voli da ima period beta testiranja od par meseci pre nego što izda igru.

Stvarno bi mogli da porade na zvuku, bas je lose da bude ISTO kao prvi Starcraft, koliko god bilo dobro.

Znamo tacno koliko dugo se radi, Pardo je zvanicno dao informaciju da je produkcija SC2 pocela dan posle izlaska frozen trona na trziste, sto bi bilo znaci 02.07.03. Tada je osnovan tim sa Sigatyjem kao glavnim producentom i ekipom Pardo/Browderom/Metzen kao glavnim dizajnerima. Nekih 6 meseci kasnije je SC2 tim najvecim delom povucen da radi na ispomoci timo koji je pravio WOW da bi doticni bio na vreme zavrsen za bozic 2004, tako da je razvoj SC2 bio na ledu tokom veceg dela te godine, ali je odmah posle toga nastavljen. Tada se takodje prikljucuje i Didier koji je glavna vizuelno-kreativna poluga u svim blizz igrama, nazalost (tj njihovu srecu) Pardo i Metzen dobijaju unapredjenje u 'Senior Vice President of Game Design' tako da vise ne ucestvuju direktno u razvoju sc2. Tokom 2006 dovode Pillarsa da pocne da radi sa timom na balansu, u drugoj polovini 2007 Pillars odlazi (razlozi nepoznati?) i dolazi momak koje je radio balance za Dawn of War (kako god se zvao zaboravio sam, nadam se da je naucio nesto na svojim greskama u DoW).
Nijedna rasa jos nije potpuno zavrsena. Svake nedelje izlazi novi build alfe koji se playtestira, za tosa i terana vec postoji napravljen dovoljan broj jedinica (i viska) ali jos uvek nije 100% koja od njih ostaje koja ide, kao i naravno njihove konacne karakteristike (npr viking vec tri puta dobija pucace na dole/nece pucati/oce pucati).
Single player scenario je gotov, ali papirno, znaci predstoji ogroman posao kodiranja zilion triggera u pojedinacne map scenarije, takodje nije poznato koliki broj fmv sekvenci je odradjen a koliko jos treba da se napravi (najavili su da se vracaju sc1 konceptu, znaci fmv izmedju svake misije a ne samo na pocetku i kraju svake kampanje).
Sam balans (pod ovim podrazumevam samo tvikovanje, znaci kad se finalno odredi koje jedinice idu u igru kao i njihovo osnovno delovanje) ce verovatno biti najduzi deo posla ako iole budu zeleli da ciljaju na esport (a pricaju da oce).
Sve ovo u zbiru, ja ostajem pri onoj beta feb-mart 2k9, release jun-avg 2k9, cak i dalje mislim da je i to optimisticno. Naravno niko nece biti srecniji od mene ako ja gresim a svi koji kazu bozic 2k8 budu u pravu.

p.s. izvinjavam se na duzini

Док сам ово гледао пођоше ми сузе. Јој једва чекам.

Poslednja izmena:
Minumum Requirements
GFX: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM
CPU: Pentium 4
RAM: 1 GB
Internet: ADSL 1 Mbit

Recommended Requirements
GFX: GeForce 8000 or Radeon 2000 series with 512 MB RAM
CPU: Core 2 Duo or Athlon X2.
RAM: 2 GB
Internet: ADSL 3 Mbit

LINK

Uuu, al' su se promangupirali sa rikvajermentsom. :) Warcraft III leti na 800 MHz, a sada traze graficke od 512 MB da bi normalno igrao igru. Jedino sam Starcraft preskocio sto se tice Blizzardovih tvorevina. Pokusao sam pre godinu dana da ga picim ali nisam istrajao. Drugi deo cu definitivno probati.

kazu da ti sistemi nisu tachni (zvanichni) i da je jedino sto se zvanicno zna da ce grafulja zahtevati shejdere 2.0 ....

Pretpostavke koliko ce biti zahtevna igrica postoje vec duze vreme. Nista ovo nije novo. Ali oduzili su ga vala, jos uvek nisu objavili ni kad bi mogao da se ochekuje izlazak igrice.

I ja se nadam :D
OD blizzarda sam naviko da min req budu bas niski

Kad cujem takve zahteve od 1000e za igranje padaju mi ideje da za te pare mogu se igram sa ravom 20 dana... Mislim stvarno...

nemojte preterivati onaj min req. iako nema veze sa zivotom je dzab dzabe danas...

Nisam bas u toku,ali jel ce Starcraft 2 biti igra za net tipa WOW , ili ce biti i single player kampanja ?

Bice i Singleplayer kampanje

Odlicno ! Hvala ;)

Uh Shimec al mu odgovori :) Covek ce da pomisli da ima single player kampanja a da se posle igra na netu na foru WOW-a.

Da odgovorim Trogdoru: Bice isto kao i prvi Starcraft samo poboljsan na svim poljima,dakle klasican RTS.

Da odgovorim Trogdoru: Bice isto kao i prvi Starcraft samo poboljsan na svim poljima,dakle klasican RTS.

Bas tako. Centralni aspekt igre bice upravo single player kampanja i prica, koja treba da nam da neke dugo iscekivane odgovore iz keca, kao i sudbinu nasih omiljenih charactera. :D

A sto se tice muzike i zvuka, sto se mene tice i treba da budu isti, ili slicni. Nekima od nas je kec najomiljenija igrica i cekamo na ovako nesto 10 godina, tako da smo po pitanju nekih stvari bukvalno fanaticni. :d

Koska.

Sto se tice hardware requirementsa gore navedenih evo odgovora zvanicnih lica:

Originally Posted by Karune
Many fan sites are mirroring an article published by a Spanish Magazine called Micromania. To clarify, all system specifications made in that article are only speculations and are not official system specification for StarCraft II at all.

Like all Blizzard games, we aim to have a vast majority of PC owners to be able to run StarCraft II, but there are no official optimal or minimum specifications for the game at this time.

Ajde jedno cudno pitanje: Jel se jos ko ( mislim prvenstveno na SC freak-ove :d ), istripovao i razocarao cinjenicom da originalni glumci iz SC keca nece pozajmljivati glasove Raynoru i Kerrigen... :(

Nisam ni znao...bedak...Baš su bili gotivni...eee kad se setim...soo maany memories.. :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno