Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dal nije malo rano za procenu te vrste :) samo ti spremi pare ostalo je lako

Kada je blizzard nije odusevio korisnike sa svojim igrama? :)
Svaka igra im je bila VRH u trenutku izlazenja a dosta vremena nakon toga.

jos nema zvanicnih informacija ali ja kontam da ce sledece godine, obzirom da blizzard uvek zna sta radi tako da...

Ja sam skoro gledao neki trailer cini mi se preko GIGA ili bi GAME ONE i odusevljen sam. Na zalost izgubio sam SC1 a volio bi ponovo da ga odigram. Jedva cekam da izadje SC2. Nadam se da necemo dugo cekati.

Jos uvek nema vesti o ovoj fenomenalnoj igri?
Tako su nas naprzili sa ona 2 demo-a i trailerom i nista ;(

Na jednom sajtu sam nasao da ce izaci u cetvrtom kvartalu ove godine.Ali kako stvari stoje lako se moze desiti da se izlazak prolongira za 2009. godinu...

Vesti pristizu stalno, ukoliko vas zanima razvoj igre tj. Na bnet forumu redovno izlaze Q&A serije sa pr blizzarda (koje se onda naknadno repostuju i do besvesti komentarisu na svim sajtovima koji se bave sc-om).
Sto se tice datuma izlaska, setite se ko pravi sc i kako to kod doticnih izgleda, da sad ne nabrajam koliko godina se cekalo na d2, wc3 etc.

Ok, sada cu biti konzervativan. Beta februara 2009. release za bozic 2009.

Blizz nema tu bzvz naviku kao dobar deo US potrosackog trzista da izbacuje sve udarne proizvode za bozic. SC1 je izasao u julu, D2 u junu a WC3 takodje u julu. Za bozic izlaze expansion diskovi :).
Takodje, period izmedju bete i finala nece sigurno biti 10 meseci, najverovatnije ce opet biti jedna beta ladder sezona koja bi po dosadasnjim merilima trebala biti ~3 meseca.
2009 izgleda kao realan tip, mada me ne bi zacudilo da se potegne i do 2010.
Steta sto se nije ispunila Metzenova zelja da se desetogodisnjica SC1 slavi izlaskom nastavka, onda bi imali jos 5 kratkih meseci da cekamo :p

Ako ga stisnu i beta pocne naprolece ili leto do kraja godine bi mogao da izadje, ali npr. Zergovi jedva da postoje a i ostale fakcije imaju jos dosta posla... :( Bice ipak 2009.

Au, ovo 'nikako ne stoji. U pocecima starcrafta, sve kompetitivne partije su se svodile na protose i zergove. U pocetku je zerg bio ultimativan sa 150$ poolom i mnogo brzim larvae spawning rate-om nego u kasnijim patcevima, onda su protosi otkrili arcade drop pa je posle dugo vremena bilo samo pitanje hoce li toss stici da uradi arcade drop pre nego sto zerg napravi mute. Onda je dosao 1.03, riveri nisu vise bili ultimativna jedinica (sem ako vam je nick bio grrrrrr). Posle toga je stigao brood war, 99% starih strategija je palo u vodu, goliathi su dobili charon boostere pa je mozda neko i primetio konacno da postoje u tech treeju, marinci su dobili medike pa nisu vise bili samo nafixani leminzi, ali jos uvek su protosi i zergovi bili ozbiljne rase a terani velik potencijal. Onda je dosao boxer, pa 1.07 150$ pool, 1.08 goliath ground attack range +1, pa pro mape pravljene tako da sve rase mogu da rade FE... Terani mozda jesu nadmocni zadnje 2 god ako gledamo kespa rejtinge ili neke slicne statistike ali to su i dalje razlike u minimalnim nijansama. Zasto bi inace trenutno prvi igrac bio toss a drugi zerg?
Apropo ghosta i nuklearki, u ozbiljnim partijama, jedan jedini igrac je izuzetak po tome sto je uspevao efikasno da koristi nuklearku. Inace je od miloste zvan 'terran emperor'. To valjda dovoljno govori koliko je lako koristiti ovu jedinicu?
Nije valjda da josh neko iz srbije i dalje igra sc na netu?:)
ili se samo prati pro scena?:d

@colt
sc:bw znam da je bio na zimu oko novaka a cini mi se i za d2:lod mada za njega nisam 100% siguran, zato ova opaska za expansion diskove :D.

@spery
ima dosta ljudi iz srbije koji i dalje igraju sc na netu, i to sirok dijapazon istih, od likova koji vise po ums-ovima i comp stompuju, preko ljudi koji ozbiljno igraju vise vs vise pa do hc 1v1 igraca. Ove prve dve grupe cesto mozes naci na kanalu op jetset. A ako nadjes nekog ko jos uvek igra 1v1 ozbiljno javi i meni da mogu nekom i na srpskom da objasnjavam sta je zahebo i zbog cega sam ga opro ;).

Wow!
Baš su ubacili dosta stvari od poslednjeg puta kada sam pratio razvoj igre.
Me likey :)

Sve sto mogu da kazem za ovaj video je...

ovo razbija!!!!

Znaci odusevljen sam!!! idem opet da gledam!

Poslednja izmena:
dzaba kad su terran najbolji kako volim da kidam Zergove sa terranima :)
jedva ceka da vidim video (****mti telekom budjavi i 56k i sve :wall: :wall:)

Jel se to meni cini ili Blizzard favorizuje Zergove? :)
Ne cini ti se, ima tu psihologije mase ;)

A, bwe... jel' se _meni_ cini ili su Zergovi preyebeno imba?:) Kao da ce ih alkaidica koristiti za treniranje bombasa samoubica :D

Poslednja izmena:
Odo da skidam.......

Daleko je zima...:(

Datum izlaska:
Decembar 2008.

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

auuu kakvo przenje :)

ma gde daleko, leto i odmah zima ;)

e da one bube samubice zaista deluju previse imba

Poslednja izmena:
dzaba kad su terran najbolji kako volim da kidam Zergove sa terranima :)
jedva ceka da vidim video (****mti telekom budjavi i 56k i sve :wall: :wall:)

Lepo vam je Shpajz objasnio da ne postoji najbokja rasa vec samo najbolji igrac. Shpajz nece da se eksponira, pa necu ni ja navoditi njegov real nickname u starcraftu ali znajte da je medju najboljima, ne kod nas, nego u svetu.

Dakle, igraj cime oces ali od igraca zavisi kako ce partija ici, ne postoji najbokja rasa.

U svakom slucaju, dacu vam besplatan tip : ako u partiji imate para = lose igrate !

Uh pa ja onda nisam znao da kidam tu igricu, ja nikada para nisam imao :D. Ljudi ovako sam se naprzio kada je trebao da se pojavi Heroes 5 pa sam se smorio kao ... nadam se da ce Starcraft 2 biti mnogoooo bolji (a po svim trailerima bice).

gxx mislim da je covek rekao sa subjektivne strane da je terran najbolji, jer jednsotavno voli sa njima da igra :)

Pa za starcraft i nije previse tekso uraditi balance ne totalni ali da nema niceg izrazitog
dok se za warcraft blizzard muci od kad je izasao i dalje ima imbalanca i to bas velikog...

inace za sc2 ja sam skoro siguran da nece izadji pre pocetka 2009

Poslednja izmena:
Sto ne bi? Terrani su, sudeci po ovome, zavrseni a najverovatnije i Protosi i Zergovi (ili su pri kraju).
Engine je, koliko vidim, u punom pogonu. Sve sto ostaje da se to dodatno ispegla, odradi netcode, mozda snime nove zvucne sekvence, osmisli SP kampanja i uradi MP mape.

Sve u svemu IMHO izacice do decembra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno