Šta je novo?

Starcraft 2: Legacy of the Void (LotV)

Mislim da je taj mod pominjan u HOTS temi jos pre 2 godine. Tad je bio u povoju, bilo gotovo samo prvih 7-8 terran misija. Presao sam to i posle zaboravio na njega.

Sad je u fullu, odradjeno bas dobro cak su i cinematici tu.

DAL JE OVO REALNO? :type::smash:
Cekam zvanicni ili bar info od nekog ozbiljnijeg izbora (pc gamer, npr).

edit: Koji sam ja *****, sad tek videh da je ovo copy/paste sa blizzard stranice, gde ces ozbiljniji izvor :)

Poslednja izmena:
Da li bi zvučalo suludo ako kažem da jedva čekam Dotu za Warcraft 3 Remake? :d

2 more days!! 2 more days!! I onda pola foruma nema na 2 dana dok predjemo kampanju na Normal, pa Brutal :D

Au, koju ovo srecu izaziva kod covek od 31 godinu, kao dete kad dobije igracku koju je zeleo dugo vremena. :happy::exploder:
Ocekujem fenomenalnu kampanju!

mislim da ce bas u ponoc otkljucati za nasu zonu
can't wait :)

zato i htedo napisati 3 dana :)

Koliko vidim svi protosi su se iskvarili pri upotrebi onog xel naga modulatora.

Background download kako bi preoderci imali instant pristup odmah po izlasku je počeo, ima 5 giga download. Možda ima i više nakon ovoga, videćemo. :)

Opa, mozda "ostali" dobiju igru pre izlaska onda :D

Kad bre po nasem moze da se igra? :D

Bnet is down for maintenance... :smash: Jel to pukao server? Kao i obično, za svaki launch nove igre...

EDIT: (╯°□°)╯︵ ┻━┻

E nek idu u tri lepe! Odo ja na spavanje, treba danas ici na posao.

Poslednja izmena:
Bnet is down for maintenance... :smash: Jel to pukao server? Kao i obično, za svaki launch nove igre...

EDIT: (╯°□°)╯︵ ┻━┻

E nek idu u tri lepe! Odo ja na spavanje, treba danas ici na posao.

E ***. Ako sam dobro procitao maintenance ce biti od 8 pm do 9pm PST sto je kod nas 5 ujutru. Ali to je za US region... probacu oko 1 da se ulogujem. Bas su drkadzije...

Cek, kod nas bi rano po nasem vremenu 10. izasla?

izasla je nocas oko 1

Izašla, igra se uveliko :)

Ipak su uspeli da me iznenade bljutavošću priče u prvih nekoliko misija, baš je jeftino, čak i za one koji hoće da odmore mozak...

ti si nesto drugo ocekivao?:p
Kako su neki vec stigli da odigraju, naprave video za yt i uploaduju vec! Svaki sekund du iskoristili:)

Vrh Dno