Björn Ironside
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.04.2013
- Poena
- 200
Au ako nesto cekam to je ovo...
Samo zbog price da vidim sta ce se desiti dalje 
Beta je Live, ne dobija se beta key putem mail-a, vec Blizzard flag-uje acc. Da li je acc flag-ovan uoci se negde pored PTR realm-a (nemam pojma gde je to) na battle net desktop aplikaciji.
Po meni, mp ide u losem pravcu, od strategije ka instant akciji u kojoj sreca igra veliku ulogu.
Buduci da je sc moja omiljena igra i serijal jos od 1998,ocigledno je da sam old school sto se tice ukusa, tako da je moguce da gresim. Ali vise volim strategije koje su u punom smislu strategije, taj heavy akcenat na borbu/akciju mene smara, podseca me na dotu, a takve igre u principu ne podnosim.
Ja sam odustao od SC 2 multiplejera kada sam malo probao ladder i shvatio da tokom svake partije imam adrenalinski šok i posle se osećam kao da su me tukli.
Previše zavisnosti od micro-a i brzine reakcije za moj ukus. To više ni nije strategija kakvu je ja shvatam. Držim se ja Hearts of Iron-a![]()
Kome smetaju brzi game-ovi evo Liquid Snute igra sada WCS vs toss-a, game je u proseku ~sat, BO3 traje skoro uvek 3 sata kada on igra, jednom je pomerio schedule ESL Toronto bese kada je u kvalifikacijama igrao 2 BO3 vs CJ hero. Inace SC nikada nije bio balansiraniji nego sto je trenutno, win rate sve 3 rase je prakticno isti.
Da, jer testiraju bildove, gameplay generalno, i slicno. Ne igraju da bi pobedili,zato nwema cheesa. Mozda im je i Blizz dao neku nadoknadu da testiraju kako igra funkcionise u lategame-u, da li je nesto broken. Early game se lako vidi sta ne valja, lategame zna da bude problem i da se detektuje, i da se izbalansira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari