Ali su bas oduzili ovaj razmak... a HotS me nesto nimalo nije drzaoNadam se da ce LotV biti vise kao WoL ili jos interesantniji.
Ono sto ocekujem je da me kampanja vise zainteresuje. HotS kao da je pravljen da bi se pokazalo sta engine moze, sama kampanja je bila "meeh, waa???? 40$???".Ono sto je WoL imao to je to, nemoj ocekivati od LotV da ce biti slucan WoL-u, nema sanse..![]()
Ono sto ocekujem je da me kampanja vise zainteresuje. HotS kao da je pravljen da bi se pokazalo sta engine moze, sama kampanja je bila "meeh, waa???? 40$???".
Protosi daju naznake da ce biti mnogo interesantniji. Da ce biti isti kao WoL bukvalno, znam da nece, 5 godina je kasnije... drustvo druge stvari trazi.
2v2-3v3-4v4 ne znaci nista kao pokazatelj skila,samo 1v1
Sto se mene tice, preskacem LOTV iako sam protoss igrac, bukvalno me igra vise ne zanima zbog pravca kojim je otisla.
Ja ne znam kako iko ovo može duže da igra, toliko je prebrzo sve i stresno kao da ne znam šta radiš.
Posle 3,4 partije se toliko nekad iznerviram da mi dođe da olupam komp.
MP bi bio 100x bolji da je sporiji
Rekli su da ce zavrsiti pricu sa sadasnjim likovima u LotV, dakle najzad nece biti cliffhanger BSTi stvarno ocekujes da ce oni zavrsiti pricu u LOTV i prestati da muzu kozu koja im donosi milione i milione?... Covece, to je Blizzard, FFS!![]()
Naprotiv. Korejanci izigraju po neki MP, i to je to.Mislim da je Warcraft bio mnogo vise apn-friendly, i u globalu zabavniji. Starcraft nije igra za starce nego za mlade koreanske decake sa tankim i brzim prstima i puno vremena za treniranje.![]()
Pa priča i kampanja u HotS i nije bila nešto baš za pamćenje kao WoL.
Uopšte se ne sećam kampanje iako sam je prešao 2x, a WoL se sećam napamet skoro svake misije.
Ti stvarno ocekujes da ce oni zavrsiti pricu u LOTV i prestati da muzu kozu koja im donosi milione i milione?... Covece, to je Blizzard, FFS!![]()
Rekli su da ce zavrsiti pricu sa sadasnjim likovima u LotV, dakle najzad nece biti cliffhanger BSBice jos radnji u istom univerzumu, mozda i sa nekim od postojecih likova, ali dosadasnja prica, koja se 20 godina skoro vuce, ce biti zavrsena (tako su barem najavili).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari