Šta je novo?

Star Wars: The Force Unleashed 2

• Začetnik teme Začetnik teme nex999
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nope, nema, pregledao sve....na drugom sajtu sam nasao jedno resenje koje je prilicno bizarno...ako me roknu kada prvi put dodjem u taj hangar prilicno sam s*ebao stvari i moram iz pocetka taj nivo...gotovo neizvodljivo i nije vredno zivaca

Isti bag kao u Medal Of Honor sa bunkerom... Pf.... Mada ja nisam još došao dotle, tj došao baš dotle 😀 ali nisam više igrao, inače nisam zaginuo...

moze li neko da mi posalje njegove sejvove? da pokusam jedino na tu foru

uspeo, presao taj deo, posle mi je izazvala memory leak i crashovala se, jedva mi se komp sastavio 🙂

presao....osim sto je prekratka i sto su oni final moves repetativni nemam zamerke...sw igra po mom ukusu

Poslednja izmena:
SW The Force Unleashed 2 sli problem

Zbog cega mi sli visual indicators nisu na maximumu iako mi u nvidia cp stoji da je sli omogucen. Razlika izmedju single gpu i sli mi je svega 1-2fps. dok npr na sc2 razlika je skoro 90%?
Konfiguracija na laptopu mi je sledeca:
Intel c2d t7250 @2ghz
2x 8600m gt (sli)
3gb ram

Pa verovatno drajver za graficku nema SLI profil za tu igru...probaj najnoviji, mozda su ubacili.

najnoviji koristim i pise da je sli podrzan, ali u igri indikatori jedva da rade, sto valjda znaci da se graficke ne koriste dovoljno

*** sa tim konzolnim portovima nikad nije sigurno...mozda poprave sa sledecim drajverima...mana multi-gpu konfiguracija. Nekad ne radi kako treba🙂

Jel zna neko kako doci do onih koncept artova...ima dobrih slicica 😛

NIje lose. Mada je prvi deo bolji.
@Seraph
imao sam isti bag, resio sam ga prelaskom nivoa od pocetka
nije mi tesko palo🙂

Nazad
Vrh Dno