Šta je novo?

Star Wars: The Force Unleashed 2

nope, nema, pregledao sve....na drugom sajtu sam nasao jedno resenje koje je prilicno bizarno...ako me roknu kada prvi put dodjem u taj hangar prilicno sam s*ebao stvari i moram iz pocetka taj nivo...gotovo neizvodljivo i nije vredno zivaca

Isti bag kao u Medal Of Honor sa bunkerom... Pf.... Mada ja nisam još došao dotle, tj došao baš dotle :D ali nisam više igrao, inače nisam zaginuo...

moze li neko da mi posalje njegove sejvove? da pokusam jedino na tu foru

Valjda je dovoljno samo iskopirati u My Documents.

Prilozi

• LucasArts.rar
    40.2 KB · Pregleda: 26
I meni je zakucan FPS na 30, ali igra je djubre...

uspeo, presao taj deo, posle mi je izazvala memory leak i crashovala se, jedva mi se komp sastavio :)

presao....osim sto je prekratka i sto su oni final moves repetativni nemam zamerke...sw igra po mom ukusu

Poslednja izmena:
SW The Force Unleashed 2 sli problem

Zbog cega mi sli visual indicators nisu na maximumu iako mi u nvidia cp stoji da je sli omogucen. Razlika izmedju single gpu i sli mi je svega 1-2fps. dok npr na sc2 razlika je skoro 90%?
Konfiguracija na laptopu mi je sledeca:
Intel c2d t7250 @2ghz
2x 8600m gt (sli)
3gb ram

Pa verovatno drajver za graficku nema SLI profil za tu igru...probaj najnoviji, mozda su ubacili.

najnoviji koristim i pise da je sli podrzan, ali u igri indikatori jedva da rade, sto valjda znaci da se graficke ne koriste dovoljno

*** sa tim konzolnim portovima nikad nije sigurno...mozda poprave sa sledecim drajverima...mana multi-gpu konfiguracija. Nekad ne radi kako treba:)

Jel zna neko kako doci do onih koncept artova...ima dobrih slicica :p

NIje lose. Mada je prvi deo bolji.
@Seraph
imao sam isti bag, resio sam ga prelaskom nivoa od pocetka
nije mi tesko palo:)

Nazad
Vrh Dno