Ma ne razumeš. Treba da ubacim ono svetleće jezgro i zatim da pucam u vrata. A to svetleće jezgro treba da se izvadi iz drugog topa u istoj prostoriji jel da? E meni neće na tom topu da radi "force push" na jezgru! Užas...
Pretpostavljam da je do kodeka za video reprodukciju...posto su HD filmovi...
Jesi li resio problem? Kad sam prvi put igrao nisam imao problema (preso igru bez i jednog baga). Krenuo ponovo da igram i gle cuda... imam isti problem![]()
Imam problem sa video sekvencama, uzasno zapinju dok sama igra radi super.... Nekako resiti taj problem? Drajveri su 260.99
imam isti problem, i nisam ga rešio, prekidam video sekvence pa ću ih odgledati nekako drugačije...
Problem sa jezgrom - restartujte poglavlje i usput u jednoj velikoj prostoriji gde se borite sa robotima i kojekakvim vojnicima ima jezgro viska,pokupite ga i prenesite "silom"do problematicne prostorije...
i mislim da sam naleteo na bug ili sam jednostano nesposoban da izvalim sta i kako....
mislim da je valjda 3-4. nivo, ona velika bitka izmedju pobunjenika i dark fegeta, igra mi ne dozvoljava da uzmem SS tako da cu morati da opisem....brodovi sa klonovima i dark jedi-ima upadaju na brod, moram da ih mlatim i stavljam onaj energy core za otvaranje vrata, u sledecoj sceni ima oko 10ak klonova, 5-6 dark jedija i onaj veliki robot sa stitom koji se tada ubacuje iz kapsule koja je upravo pristigla. umlatim ih sve, na kraju ima jedan top koji je bez 'cora' odvaljen i okrenut ka nekim odskrinutim vratima, ima jedan top kojem kada pokusam da izvadim core explodira zato sto je wing fighter udario u njega, i u susednoj prostoriji se nalazi jedan top kojeg mogu samo da przim lightningom i on tada puca u susedan brod...i to je to, nista se ne desava, a core ne mogu da mu izvadim.
poenta je da ne mogu da skinem core od topa u manjoj prostoriji...samo mogu da ga opalim lightningom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari