Šta je novo?

Star Wars: The Force Unleashed 2

Pa i nije kao da sada nemamo konstantnu internet konekciju :D

Izašao kloun, nešto ispod 5gb :)

da sa ruskim jezikom ceka se englez

Koliko ja vidim u nfo-u, koji izgleda niko vise ne cita:
Language Install : Russian
Language Game: English
Ono sto meni nije jasno, kako sad 5giga a kec bio 15gb. Ako su ingame sinematici, malo je, da ne govorim o animiranim sekvencama kada se ima u vidu da nije ripovana verzija...

To je pravo pitanje, izgleda da next Generation igre sa progresom idu kao tome da se okupacija dvd-a smanjuje geometrijskom progresijom... :D

Nesecam se sta je bilo navedeno u official PC reqirementsima za HDD space...

Pojavio se i lek,kazu da lepo radi!

Umesto da dobijemo novi Jedi Outcast ili Kotor mi dobijamo ovo smeće.

Dobar deo cinematica fali, tako da je bolje sacekati proper verziju.

Fali? Sve je tu, ovo i jeste proper. Nemam nikakvih problema, sve radi na engleskom naravno

Valja li ovo cemu ?

Valja li ovo cemu ?

Izgleda da je korak nazad u odnosu na prethodnika :)
Evo jednog kratkog opisa sa stranog foruma
OMG I just finished it...so fuckin short.When I first started I thought great..nice improved gfx,euphoria is awesome,runs great..but when I got my first experience points and I opened skills menu to upgrade..what a shock..combat system is so lacking in variety,even more dumbed down combat system..some guys on console forum said this is SWTFU 1.5.. but it's not..it's worse,more like 0.5..it's one step back imo.

Only one big boss battle and that's it and it's not even final boss...other stuff let's say repeating over and over again..Im so disappointed.First one was fun,I liked it..and I thought they will improve and give us even more variety and lengthy campaign..but not..game starts OK,couple interesting battles in the middle and last three or four chapters are disaster..

Oh,and prepare yourselves for Quick Time Event fest at the end...that's the only way you can do serious damage to final boss,it's so awesome and movie like..sorry for spoiler .

As I said..one step back..first one was 7 / 10 for me..this 6 / 10.

Zar postoji korak nazad u odnosu na prvi deo :zgran:?

Nema više bisera, eto može i te dve koje je DieH@rd pomenuo ali ja sam išao nešto bliže pa opet ne vredi. Ovo je sve neko generičko šit do šita.

Izgleda da jedino Crytek radi igre od pocetka pa do kraja. Ovo ostalo sve genericki sit do sita, sto kaze forumas iznad. Malo sam gledao po yt i ne vuce me da probam.

Igrao sam keca i svidela mi se, a dvojku sam sad sa zadovoljstvom presao. Razvoj lika jeste prostiji, ali ni malo ne smeta. Sa tehnicke strane, igra izgleda lepse i radi lepse od prvog dela, bez obzira na fiksnih 30FPS. Jedinu zamerku upucujem na duzinu igre, sve ostalo i vise nego solidno.

Poslednja izmena:
slazem se sa mLaki -jem :D
inace ja sam keca presao 2 puta, a najverovatnije cu i ovaj deo igrati vise puta, grafika je unapredjena, animacija mnogo bolja , svidja mi se kako se likovi krecu, ne znam po meni je bolja od prethodnika a sad to sto je mnogo kraca, moguce je da cemo gledati neke DLC-ove ko zna, mislim ipak , ljudi 5-6h igranja , pff .. stvarno isuvise kratko , ptehodnik je bio minimum troduplo duzi...

a to sto su uprostili nacin upgradeovanaj , heh mozda je i bolje ,ako se secate u prethodniku je bilo lvl-ovanje pa onda dobijes po 1 bod za tri razlicita upgrade-a pa sad ti gledaj, ali je isto bilo dobro , kad god zaginete i igrate opet neki deo , svi prethodni poeni , (isto i u prvom delu) vam ostaju , s toga ako negde zapnete , mozete svog lika podici na sledeci nivo i preci dalje ;)

sorry za dupli post ali , da li je neko primetio da je nakon zavrsetka igre u extras u cinematic otkljucano samo 9 videa i ima jos 11 zakljucanih... ? sta to moze biti ?

Jel i vama zastajkuje kada je vishe protivnika i veci action ili samo kod mene? Snizio sam view distance i AA.

Jel i vama zastajkuje kada je vishe protivnika i veci action ili samo kod mene? Snizio sam view distance i AA.

Igra lepo radi (citaj konstantno 30 fps) pri max podesavanjima(1680x1050).

Sareno ali prekratko...

Pod jedan - igra ko igra nije loša, dok prelazim nivoe sve je ok, igra radi u 30 fps min, ali je nažalost puna bagova... Dešava mi se u međuanimacijama da seče bez razloga pa krene glatko, pa onda mi se zvuk deformisao u borbi sa onim ogromnim čudovištem u areni, pa pucanje tekstura, ma da ne nabrajam.... U svakom slučaju imam extra komp i vrhunske komponente i znam da nije do zahtevnosti. Zbog ovih nedostataka ostavlja gorak ukus...

Pod dva - Osim što je puna bagova ova igra je počela i da me nervira... Igram je samo zato što volim SW univerzum i zato što je prvi deo ostavio odličan utisak. Narode treba mi POMOĆ!

Znate onaj nivo gde su oni topovi iz kojih se vade ona jezgra i ubacuju u vrata pored ne bi li ista proradila? Došao sam do dela gde treba da izvadim "force push"-om ono svetleće jezgro iz jednog topa i ubacim u drugi (ne bi li sa tim drugim topom razvalio vrata) ali neće. Sasvim normalno sam vadio ta jezgra iz drugih na istom nivou al ovde neće.... Jel ima neko ideju šta je? Ja sam izlazio iz igre i resetovao je sto puta misleći da je bag al izgleda ima druga fora da se pređe.... Ili je zaista j....i BAG!!!

Ma bolje da sam skinuo verziju za xbox :D Ufff....

Ja sam sad presao taj deo, kada prebacis u drugi top, pridji topu i pritisni Q da bi aktivirao pucanj u vrata.

A pored ostalih bagova mene i kamera nervira, u nekih situacijama bas su lose odradili da igrac kasno dobije kontrolu nazad; kao i ono pritisni ovo pa sad ono.

Poslednja izmena:
Ma ne razumeš. Treba da ubacim ono svetleće jezgro i zatim da pucam u vrata. A to svetleće jezgro treba da se izvadi iz drugog topa u istoj prostoriji jel da? E meni neće na tom topu da radi "force push" na jezgru! Užas...

"Dešava mi se u međuanimacijama da seče bez razloga pa krene glatko, pa onda mi se zvuk deformisao u borbi sa onim ogromnim čudovištem u areni, pa pucanje tekstura, ma da ne nabrajam.... U svakom slučaju imam extra komp i vrhunske komponente i znam da nije do zahtevnosti. Zbog ovih nedostataka ostavlja gorak ukus...
"

I posle kažu konzole su šit, PC je prava stvar za igranje ..... :)

Nije provokacija, samo kažem.

Ja sam je jutros instaliraokući na komp, ali sam sada na poslu. Popodne kada odem, ima digram ..... :):):)

El zna neko, imam onaj adapter koji omogućava da se kontroleri od PS2 nakače na komp. Da se psihički spremim, da li igra može sa kontrolerom, ili mora tastatura + miš ... ?

Hvala unapred....

Nazad
Vrh Dno