Šta je novo?

Star Wars Republic Commando Demo

Igra izlazi 03.03.

!!!!!!!!!

Za 20 sati ce mi biti u rukama....

pa mislim da jos nije stigla kod nas, bar prema mojim saznanjima.

mozda je neko vec nabavio...

Evo i prvih utisaka:
Prvo hardverska zahtevnost nije velika, ali naravno to se odrazilo na grafiku.
Za sada u prva dva chaptera video sam 3. razlicita protivnika, valjda ce ih biti jos. :)
Ma mrzi me da pisem, idem da igram. :d
A da, igra dolazi na 2 disca.

Evo i zavrsnih utisaka - Haloliki krsh. Grafika kao modifikovani Q2, sa izuzetkom modela saboraca i donekle neprijatelja, komandovanje saborcima bezveze (3 komande, od kojih se ne koristi skoro nijedna), postoje skriptovana mesta gde se kao izdaje komanda za probijanje vrata, snajpovanje i sl. - sklon sam reci bez ikakvog efekta, fizika katastrofalna, imao sam osecaj kao da vodim balon a ne vojnika, pucnjava je klasicno nabadanje bez ikakvog skila (nema nista po kratkom postupku vec se mora sruciti 20-100 lasera u protivnika, zavisno od tezine), a tupava SW laserska oruzja su toliko spora i neprecizna da je totalno nepotrebno biti Dzedaj vec je dovoljno izmaci se lagano. Ne secam se da me je iko pogodio iz nekog oruzja tokom cele prve kampanje, jedino bi mi eventualno naneli melee damage. T oje za svaku osudu.
Elem, posle prelaska prve (od tri) kampanje i pocetka druge koja je jos gora usledio je deinstall
BTW igra je uzasno kratka, ne znam koliko traju preostale 2 kampanje ali sudeci po utiscima sa neta, gde je ljudima trebalo 6-8 sati nisu nista duze.

kowalski je napisao(la):
A zasto je to promasaj ?????

Sve je to lepo i sjajno, ideja je za medalju, ali kada se ispostavi da se cela igra svodi na premestanje 1. tima sa coska na cosak dok 2. tim pokriva prvi, igra mnogo gubi na zanimljivosti.

Povodom Republic Commando-a:
Dajte jos utisaka.... Da znam da li da narucim ili da rasturim i da ne da radim!!!

Poslednja izmena:
Markosmi je napisao(la):
Povodom Republic Commando-a:
Dajte jos utisaka....

Pa evo, ako ti treba jos utisaka dodao bih da se potpuno slazem sa gornjim filipenkovim postom :wave:

Ne racuna se!
Hajde neko drugi, nesto mi je mutan ovaj filipenko :p Nista mu ne verujem :-devil-:

Dobih, igrah, zevah, ugasih. NEXT.

Main screen je bio gotovo totalni deja vu (ekstremno podseća na loading iz Metroida. Tu je i odgovarajuća muzika.)

Asocijacija sa Metroid Prime ima više u vizuelnom smislu (sam visor, modovi posmatranja), dok je prisutan neki Halo osećaj. Što je razumljivo... ipak Metroid ima više veze sa Super Mario Bros. nego nekim kompjuterskim FPSom. Prvih pola sata su me, u gameplay smislu, smorili... nažalost. Dizajn prostora je, blago rečeno, dosadan. Igranje je klasika, pucanje, gužva, zadavanje naredba squadu kad se stvari smire, eventualno heal-ovanje i tako. Ima poneka sitnica koje su najveći plus ovde. Videću (možda) da li će se situacija popraviti kasnije. Prisutan je Star Wars touch, ali mi se uopšte ne sviđa način na koji su pokušali da klonovima iz squad-a daju neki human feel, puno je Yankee «humora» i upadica i glupih sitnih fora... to mi ekstremno smeta.

Efekti su mi zanimljivi, ponekad. Posebno kada poginete, pa neko iz ekipe treba da vas oživi (revive.) Sve je blurovano i vidite kako vam prilazi lik iz ekipe i revive-uje vas. Noćni mod je isto fin. U samoj igri nema toliko popularnog light bloom-a, što gledajući uvod može da se predpostavi, posle epileptičnog napada zvanog Fable, ovo je super.

Muzika je definitivno bombastic Star Wars fazon. Dok vi i squad napadate omanju grupu Genosa (ili kako se već zovu), muzika totalno odlepi i ode u neki One Winged Angel trip, što mogu da okarakterišem samo kao gay.:)

Sve u svemu, iznad-prosečno-dobra igra, posebno ako ste SW fan(boy).

e jel ima neko iz bg-a da mi nareze doticnu igru...:)

obavestite me na pm...

Sta je sa ovom igrom?
Da li je jos neko igrao?
Dajte jos neke utiske

vec smo je presli :) i to cak i mi koji nismo neki hc fps igraci :)

onako, nista extra, ali zabavno :) mada i ako ne igras, neces mnogo propustiti
nema sta vise da se doda sto ne pise

a kakva je prica?

da li se spominje nesto vezano za episode 3?

Pa... sad sam na drugoj kampanji... ne znam, izbegavam u sirokom luku bilo kakve spoilere vezane za EP3, hocu da sve bude first handed kada budem gledao flim. Igra je... sta znam... u principu nije losa, ali ako nisi SW fan ne moras je igrati. Ima boljih.
P.S. Muzika je fantasticna, zvuk jako dobar, mada posle duzeg igranja krene da krci...
Nisam merodavan posto gutam sve sto je SW...
Obozavao sam cak i Supremacy koji mnogi nisu skontali
Ma, dobar je Republic Commando, zabatalio sam cak i FarCry radi njega!
Uzimajte ga ljudi, igrajte, sirite SW rec kroz Sajberspejs!!!

Blago tebi za ep3, ja vec znam sve spoilere, naleteo sam na neki prokleti forum i manje vise sve saznao.
inace, ja igram samo sw igre, tako da sam dobio odgovor :)

znaci da se retko igras :) Posle kotor1 i kotor2, ova igra je bogohuljenje na SW serijal...

Evo sta kazu u aprilskom broju PC Gamera za Republic Commando.

"Yoda needs to bust out the bug spray - or "Force Patch" this game - pronto." :)

Dobila je ocenu 62%.

Jes bezveze igra... ali je onaj nightvision odradjen mnogo dobro...

I na kraju, ostao je jako gorak ukus u ustima...

Star Trek? Pft!

Igra je ok, dinamichna je, ima dobrih replika, ali je neverovatno kratka - moze da se predje za 6 sati bez problema...

Nazad
Vrh Dno