VX_1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.05.2021
- Poena
- 105

SWCE 2023: Respawn’s Stig Asmussen Breaks Down New Star Wars Jedi: Survivor Final Gameplay Trailer - Exclusive | StarWars.com
The game director takes StarWars.com inside the latest trailer.

Nadajmo se da će ovakva razlika biti u svim igrama![]()
STAR WARS Jedi: Survivor Weighs 140GB on Xbox Series X, 44GB on Series S
Preloading for STAR WARS Jedi: Survivor has been made available for some users, with the game weighing at a crushing 140GB for Xbox Series X owners andxboxera.com
Dobre vesti za one Series S , zauzima 100 giga manje u odnosu na X verziju! 🤨
Zar je moguće da su hi-res teksture toliko velike…
Da.STAR WARS Jedi: Survivor stiti DENUVO?
Pa da na EA Play, što je deo GPU-a, ali to otprilike tek za godinu dana. Tako je bilo i sa prvim delom koliko se sećam.Ovo će doći na Game Pass koliko ja znam?
Za 5-6 sati izlazi pc patch. Valjda ce drasticno popraviti stvari, posto su performanse bas lose.Ok, javi kakve su ti performanse, citam da je igra sjajna ali da ce morati da je sredjuju.
I ja sam uzeo EA Pro za 15e ali taman cu da predjem Dead Space dok ne izbace neki patch za dzedaja. Pa makar morao da platim jos 1 mesec.
The German outlet reviewing this game was on a 4090 and 5900X with 32GB of memory. Yet, at 1440p all the game could muster was a measly ~45 FPS in the open areas. 45 FPS. At 1440p
Jednostavno sve ove AAA tentpole igre se prave pre svega za konzole jer je tu najveća prodaja i iz toga onda sledi brute-force pc port. S obzirom da je ovo igra pravljena samo za nove konzole samim tim su i hardverski zahtevi za pc mnogo veći. Dodaj na to i problematični UE4 (semi) open world kao šlag na tortu.Ljudi ne razumijem se previše u gejming industriju ali mi jedna stvar pade na pamet.Jeste razmišljali o tome kada izdavači izbace nešto što je realno poluproizvod što se zadnjih 5,6 godina desilo stotinu puta, imaju umjesto stotine, hiljade ako ne i stotine hiljada beta testera koji sledećih pola godine godinu prijavljuju razne propuste koji se vremenom peglaju. Da su u stvari early addopteri na neki način beta testeri.
Za neke igre treba sačekati a ne odmah preorder, čisto zbog ovakvih stvari koje su u zadnjem periodu normalne.Ukratko, kao sto rece jedan mudri covek na youtube-u, mi smo stoka i treba nas je...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari