Šta je novo?

Star Wars Force Unleashed (Final)

7.5/10
Official Xbox Magazine
With its non-branching storyline and no multiplayer, Force Unleashed is certainly less ambitious than the classic "Jedi Knight" games - and ultimately, its design makes it feel more videogame-y and less of an all-engrossing Star Wars experience than Xbox entries like "Jedi Knight II" or "Jedi Academy." But when the game is on, it's on. [Oct 2008, p.70]

7.0/10
GamePro
Make no mistake: you can have a lot of fun with The Force Unleashed. [Oct 2008, p.88]

7.0/10
games(TM)
By even allowing the choice between simple hack-and-slash gameplay and the more complex mix-up combos, LucusArrts has ensured that many will never view the title’s full potential. [Oct 2008, p.104]

5.6/10
Electronic Gaming Monthly
An ambitious--yet ultimately dissatisfying--effort. [Oct 2008, p.82]

Sad se razmishljam dal da skinem dok ne izadje neki valjan review jer sam se tako *****ao za Alone in The Dark.

Sad baš bacih pogled. Verzija za PS2 je dosta manja od demoa za PS3. I meni je narudžba promenila status. Izgleda da je gotova :)

Ja ne razumem. Vi pricate da dolazi za PC a ja citam naslov teksta koji kaze The Force Unleashed Not Coming To PC

Ja ne razumem. Vi pricate da dolazi za PC a ja citam naslov teksta koji kaze The Force Unleashed Not Coming To PC

Naslov je promenjen, zato što su glavonje iz LucasArts-a rekli da je izjava koju je uhvatio super tajni agent, da ustvari postoji i PC verzija, u stvari misinterpretirana :D
Što znači da je sve još uvek otvoreno, ovako nešto je LucasArts uradio i sa KoTOR-om, koji je predstavljan kao super-uber xbox eskluziva, i da nikad neće ugledati svetlost dana na nekoj drugoj platformi, a nedugo posle izlaska na kutiji je najavljen za PC, a i izašao je sa 3-4 meseca kasnjenja(zamalo da sam tada zbog toga uzeo xbox 1 zbog te igre :d)

Do tad ću morati da se zadovoljim sa PS2 verzijom, koja se kupuje dok kucam ovo :)

Poslednja izmena:
Evo igram PS2 verziju, i nije lose. Gafika je ok, kontrole i kamera su ok, jedino sto nesto ne mogu da se uzivim u igru. Videcu vec, tek sam poceo.

P.S. Evo uziveo sam se. :D Za PS2 standarde, igra je odlicna.

PSS IGRA JE SUPER!!! :D

Poslednja izmena:
I posle nekoliko sati igranja, da saberem utiske. Igra je veoma jednostavna, nema logicih zagonetki , nema sakrivenih kljuceva ,prolaza i slicno. Samo cista akcija, koja je toliko laka da nije izazov, a bossovi su super laki.

I pored toga igra je zabavna i igriva, grafika je dobra , kamera i kontrole su odlicno reseni. Ovo je fix igra za jedno poslepodne, jer duze od toga nece ni imati da se igra. Neznam kako je na "velikim" konzolama, neka se javi ko je probao.

Ne vidim svrhu igranja SW Force Unleashed sem na Nintendo Wii konzoli.... mislim sta se pritiskaju za sve dugmici???Na Wii je gameplay nesto najbolje do sada sto sam video.Bas kao sto sam i mislio.Mislim da mi nikada nece dosaditi mlataranje sa Wii remote i force sa nunchakom.Jednostavno nesto naj do sada sto se tice gameplaya. Graficki je definitivno inferiorna u odnosu na 360 verziju ALI sam se zabavio nevidjeno u ovih prvih 2 sata...jedino da igra jos do kraja drzi pricom i extra.Igra je must buy za Wii!!! Die you rebel scum!!! :d

Za PSP je u rangu God of War-a... Extra igra, treba odigrati...

Gametrailers review 6.9 ( http://www.gametrailers.com/player/39955.html )

Blah, josh jedna igra koja traje samo 7 sati (9 nivoa) sa lakim neprijateljima. Preskocicu.

Pazite, ja joj ne bih dao više od 6 i to uzevši u obzir činjenicu da sam die-hardStar Wars fan. Oni koji se ne prže na SW, a njih nema mnogo :), treba da zaobiđu igru jer je, realno, ne prosečna, nego blagi krš!:mad:

Užasno sam se smorio! Animacije i tip igranja su kao u najglupljoj igri ikad - Devil May Cry 3 (animacija secka - ne fps. nego sama animacija nije fluidna, izgleda kao neka loša kopija mange). Dizajn nivoa je bezveze, upotreba sila smara, dok nanišaniš nekoga, on te ubije, a onda je bolje da dođeš i da ga isečeš. Plus igra na trećem nivou težine nije izazovna, umro sam samo tri puta i to dok sam se zayebavao sa silama, a ne zato što nisam mogao da nastavim...

totalno bezveze! razočarenje godine!

Sve u svemu - ocekivano. Posto sam SW fan odigracu igru, cak iako je prosek.

Da li se verzije za sve sisteme razlikuju sadržajno, ili samo u grafici (pritom mislim i na PS2 verziju)?

meni je PSP verzija sasvim ok za opustanje. lagana je, kontrole su OK, zabavno je sto se oslanja toliko na upotrebu sile, pa sve prshti i sama borba izgleda lepo za oko.

grafika je slabija no u God of war ili Crisis core, ali verovatno i zbog naprednije fizike i gomile objekata koji se mogu razbijati i pomerati...

Odigro sam verziju za PS2... i mogu reci da mi se jako svidja. Igra na pocetku malo smara sa lovom na dzedaje ali kasnije kada se prica zakuva sve dolazi na svoje mesto. Takodje bih mogao napomenuti da igra izgleda neobicno dobro za konzolu staru 8 godina.

Da prilicno dobro izgleda, nisam ocekivao. Samo da je bolja igra.... :)

Wii verzija odlična. nemam nikakve zamerke, grafika je puno bolja nego što sam očekivao.

nešto kao resident evil 4 wii edition, na ostalim platformama ***** a na wii-ju game of the year.
e što volim što sam uzeo wii.

Poslednja izmena:
Si ti to upravo rekao da je RE4 bio ****** na ostalim platformama a bolje proshao na Wii??? Nadam se da sam pogreshno protumachio jer u suprotnom you are fuckin nuts. igra je pokupila sve moguce nagrade na za gamecube i PS2.

Poslednja izmena:
Si ti to upravo rekao da je RE4 bio ****** na ostalim platformama a bolje proshao na Wii??? Nadam se da sam pogreshno protumachio jer u suprotnom you are fuckin nuts. igra je pokupila sve moguce nagrade na za gamecube i PS2.

Ja mislim da je vise mislio u stilu da je potpuno drugacije igranje na Wii, tipa stvarno je bolje da se u RE4 nisani sa Wii remote nego pecurkom.Potpuno drugi osecaj.Ja sam obrnuo na PS2 2x i genijalna igra, ali na Wii sam se jos vise odusevio zbog drugog nacina igre jos genijalnije :d

igra je dobila prosechne ocene, i na wii-ju i na ostalim. mada probacu je na ps2. nishta me ne koshta :D :/(mislim na star wars)

Poslednja izmena:
Ja igram na PS2 i zadovoljan sam, zaista su izvukli maksimum iz konzole... :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno