Šta je novo?

Star Wars Force Unleashed (Final)

Ovo ce morati da se proba, mada... Ne volim preterano ovakve SW igre, vise volim jednostavne pucacine tipa Battlefront, Jedi Knight...

Takodje potvrdjuejm da je ps2 verzija pravo malo remek delo sto se tehnikalija tice. Odusevio sam se sa svim mogucnostima pri koriscenju sile. Sledece nedelje dobijam i XB360 erziju pa da vidim na sta ce to liciti.

XB360 je jedna od ružnijih igara na konzoli (ako ne računamo prvi talas igara iz 2005 :)).

Iskreno, ne vidim čemu izazivanje tolikog hype-a, mada razumem kako je kreiran (Star Wars itd.) Malo igranja sa moćima, fizika na visokom nivou - premda najviše za korišćenje moći, bez uticaja na svet, totalna linearnost, sabijanje svega što se miče ispred...Hm, možda sam se i ja previše razmazio.
Eto.

Odlična je igra za razbribrigu, ali ništa više. Ufff kako bi voleo da iskoriste svoju licencu za nešto više. Toliko potencijala ima za kvalitetne RPG i MMORPG-ove da je to strašno...

Prica je dno dna. Nadam se da nije canon.

Hmm... Klasična akcija. Ništa od zagonetki. Doduše ima, ali to je veoma prosto. Pređoh 3 misije plus uvodnu sa Vejderom. Dizajn nivoa dosta dobar ali ste ograničeni kretanjem na uzak prostor.

Animacija ne secka ni trunke, ne znam o čemu Max priča. Doduše ja sam igrao na PS3. Odnosno igram još. Igra na ovoj konzoli leti i kad su najjače scene.

Manje je nego što sam očekivao, ali ja sam očekivao zaista mnogo. Ko voli čistu akciju onda je veoma dobra, u suprotnom neće vam biti nešto. Što se mene tiče moglo je i bolje ali dobro.

Loše strane su ono što sam već rekao, to što bih hteo više komplikovanih stvari, zagonetki, misija sa izborom (za sada toga nema) i slično.

Dobre strane su upotreba sile (odlično) i borbe sa Džedajima (veoma dobro). Silu možete da koristite na sjajan način i to je ono što će vas oduševiti.:)

Znao sam da neće niko shvatiti šta sam rekao, iako sam se trudio da objasnim. Animacija secka - blah, loše rečeno, ali evo opet. FPS ne pada, stvar je u tome što animacija nije fluidna, nimalo. Ajde ok, od sitha ne očekujem da mora da ima inerciju i težinu kao što bi je imao čovek, ali njegov skok, salto i doskok sa udarcem je "sastavljen" od maksimum pet položaja koji se brzo smenjuju. Nešto poput pojedinih manga igara. Dakle, zamisli da je neko uradio motion capture skoka sa saltom i ubacio u animaciju - e, ovo je potpuno suprotno tome, nema veze ni sa čim. Drugo, kakav je ono dupli skok i lebdenje u vazduhu plus šibanje? Šta je ovo, platforma, pandemonium? Roboti sastavljeni od đubreta? Igra nije pravljena za decu od 5 godina, nego za debile tog uzrasta... (Ne želim da se neko uvredi, ali stvarno je dno dna, a ja sam samo naveo osnovne iritatne propuste).

Nisu roboti vec je to sila u humanoidnom obliku da bi ti bilo lakse da znas protiv cega se sibas :)

Bravo kume, SWU je do jaja igra, ali je zato BIAHH krš. Pri tom sam ja obe probao i igrao, a ti BIAHH nisi :D

Sinoc sam nabavio ps2 verziju i igrao je oko 3h. Svidja mi se. Dobra zabava, SW smek :) Grafika je odlicna za ps3 verovatno bolje i ne moze.
Mislio sam na pocetku da je igra prelaka a sada postaje sve teza i teza. Ima dosta moci i poteza. Za sada odlicno.

Bravo kume, SWU je do jaja igra, ali je zato BIAHH krš. Pri tom sam ja obe probao i igrao, a ti BIAHH nisi :D

Nisam rekao da je SW do jaja, naprotiv.
Ali biahh sam video kod tebe i osim jako dobre grafike (osim zrnastog DOF-a) igra je poprilicno smesna.
Posle bad company i cod4(donekle) stvarno je bezveze.

Pazite, ja joj ne bih dao više od 6 i to uzevši u obzir činjenicu da sam die-hardStar Wars fan. Oni koji se ne prže na SW, a njih nema mnogo :), treba da zaobiđu igru jer je, realno, ne prosečna, nego blagi krš!:mad:

presao sam psp verziju kad je izasao, evo sad i nextgen verziju, i nemam sta da dodam citatu. (ovo za slucaj da ima neko ko je jos nije presao a razmislja :D)

edit:
Topla preporuka! :D

Poslednja izmena:
Ja sam prvo presao PS2 verziju, pa onda nextgen.
Igra je solidna 6-7, na nekoliko meste je zaista frustrirajuca i steta je sto nisu engine malo bolje iskoristili.

Vrh Dno