Šta je novo?

Star Wars Force Unleashed (Final)

I morao bi da ima duzu kosu :).

ma ne moras ni da se trudis.. kolko sam skapirao ono je prvi nivo, posto jos se mucis sa mocima.. osim tog bacanja kutija i raznih objekata nema sta spektakularno da se vidi. jedino kad zavrsis demo (koji je ultra kratak by the way) ide animacija sa kasnijim lokacijama i borbama koja bas przi :)

Iskreno, ne vidim čemu izazivanje tolikog hype-a, mada razumem kako je kreiran (Star Wars itd.) Malo igranja sa moćima, fizika na visokom nivou - premda najviše za korišćenje moći, bez uticaja na svet, totalna linearnost, sabijanje svega što se miče ispred...Hm, možda sam se i ja previše razmazio. Recimo da igra po stilu više naginje na Jedi Knight 3 nego Jedi Knight 2, koji mi je bio vrh, jer se kreće polako, sablja i moći dolaze kao nagrada tek u drugoj polovini igre, bilo je ako se dobro sećam i dosta avanturističkih elemenata...Naravno, za tehnikalije kapa dole.

Ko zna. U srednjoj školi izlaziš sa devojkom, dopada ti se, sve bude lepo. Posle se sretnete ponovo posle 8 godina, ona je sada žena, doterana, našminkana do bola, ali se ti jednostavno na nju više ne ložiš...

e sad je pitanje, da li ti od te zhene posle 8 godina ocekujes brak ili celovecernju zabavu?!? ;)

@ filip - mislim da smo imali otvoreniji um kada smo bili mladji, ili sto smo stariji postajemo neka meshavina strica Alberta, dvojice mapetovaca iz pozorisne loze i Homera Simpsona.
ovaj SW ce biti saren, zabavan i nadam se - igriv. ako to postigne, ima 2 bambija od mene.

Instalirao, probao, uninstalirao. Meni je ovo glupo i dosadno

Ne zelim da vucem u off-topic. Ali hocemo li i mi PC useri odigrati ovo? Posto nigde se ne pominje hoce li (ili nece li) izlaziti za PC!

Necete, dev team je odavno rekao da nece biti PC verzije.

Poslednja izmena:
EKSPLICITNO i nedvosmisleno su ljudi iz Lucas fArts-a rekli da NECE biti :)

Jel ima ovo cudo multiplejer za igranje preko neta npr.

Ne, nisam , samo sam ostavio link ... :smash:
Plasticna grafika, losa animacija, ocajan dizajn nivoa(izgleda kao platformska igra).
Sreca pa fizika i odlicna muzika vade stvar.

Poslednja izmena:
Ne, nisam , samo sam ostavio link ... :smash:
Plasticna grafika, losa animacija, ocajan dizajn nivoa(izgleda kao platformska igra).
Sreca pa fizika i odlicna muzika vade stvar.

Svala čast ako si sve ovo video nakon 2 minuta gledanja kako junak ubija par stvorova. Probaj bre demo čoveče, mani se videa.

taman idem na more i vracam se sredinom septembra.... taman da se zaigram sa SW :D
ako igra bude smor - necu sigurno zbog toga imati nesane noci ;)

Ja upravo preorder-ovah ovo a vi kako hoćete,).

jedva čekam za wii verziju, čuo sam da su kontrole brutalno dobro odrađene.
jeste da nema grafiku ni blizu xbox-u al bar je zanimljivije igrati, bar meni.

Hahahahah!!! Ovo stize i za PS2 ! :D

Al cu da se igram. :d

P.S. Nemojte samo o tome kako je PS2 najinferiornija konzola. Pa zar nije cista perverzija igrati tako dobru igru na najslabijoj konzoli ? :d (Mada je bilo pomena da ce igra pored losije grafike imati i neke nivoe promenjene, ali gameplay ostaje isti)

Tetris je kult :d
Opet niko mi nije rekao da li ovo cudo ima MP

Hahahahah!!! Ovo stize i za PS2 ! :D

Al cu da se igram. :d

P.S. Nemojte samo o tome kako je PS2 najinferiornija konzola. Pa zar nije cista perverzija igrati tako dobru igru na najslabijoj konzoli ? :d (Mada je bilo pomena da ce igra pored losije grafike imati i neke nivoe promenjene, ali gameplay ostaje isti)

Da, sigurno će biti iste igre. Malo oduzmeš ovde, malo tamo i tu si:d

Kupio sam ps2 pre nedelju dana i shvatio sta znaci uzivati uz igre.Kod mene od sada pa ubuduce konzole vs pc uvek dobijaju konzole.****te koliko je gameplay uskracen samim sedenjem ispred monitora.Ovo pricam za sebe,cisto da ne pocinjem neku prepirku.A to sto ce grafika u SWFU na dvojci biti osakacena ne menja cinjenicu o samoj igri.Ako je dobra na 360 i ps3-ci ne vidim zasto bi bila losija na ps2.

Poslednja izmena:
ja sam vec rezervisao DVD-DL :D :p

Vrh Dno