Šta je novo?

Star Wars Force Unleashed (Final)

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
Star Wars Force Unleashed DEMO 21. avgust

U četvrtak na PS Storeu Demo za Star Wars Force Unlesahed:Klanjanje

kjp7wwuw0.jpg

:Klanjanje

The demo takes place in one of the early levels in the game known as the "TIE Fighter Construction Facility" -- it's a level you've probably seen many times before in trailers. The mission briefing goes: a Jedi General named Rahm Kota is attacking and it's your job to dispose of him, but to do so in secret (read: kill everyone, no witnesses). That sounds promisingly evil and very much Sith-like. Let the dark side coercion begin.

Extra, taman da ga isprobam i da vidim je'l vredan originala...

kog originala? :)

valjda je hteo da kaže da li će original biti vredan kupovine.

Maxa suptilno saopštava da će on to pikati na Xboxu :)

Ma niste me skapirali, ja sam mislio da je čovek rekao "da li će biti dostojan naslednik", ali ovo je prva takva SW igra na konzoli, pa sam zato pitao... Nemam ništa protiv da neko kupi original...

Izasao demo. Ajde utisci

902mb je

Posle odgledanog gameplay filmica ovo deluje kao teski prosek.

Wideo na shacknews da je 902mb :) my mistake, ajde kada skines napisi nesto

skinuo. odigrao.
demo je pre pre brutalan! must buy igra!!!

Neka sila bude sa vama:Klanjanje.

Upravo odigrah demo. Strašno. Ovo će da bude perverzija.

Prvo što pada u oči je da je upotreba sile dovedena do savršenstva. Havok je tu, fizika je brutalna. Pa samo sam pola sata isprobavao sile koje su dostupne u demou:Klanjanje. Svetlosna sablja je takođe vrhunski urađena, odnosno njena upotrebna vrednost. Energiju obnavljate tako što ubijete nekog troopera ili bilo šta drugo:). Međutim to je na nivou "sith lord" prilično teško:D, ne ubijanje već samo igranje. Najveći utisak na mene je ostavilo kad sam sa plafona srušio ogromni deo i bacio na troopere:Klanjanje. Neverovatna scena. Grafika je fantastična, lik u početku deluje kao sa filma da je, glas Vejdera jako dobar. Doduše ovaj učenikov, tojest vaš bi mogao biti i malo grublji ali dobro. Mali minus dajem krajnjih 10 sekundi demoa a to je krajnja borba u kojoj ja utičem toliko što stiskam dugmiće na vreme:S: . Nakon odigranog demoa ide kratak video sa lokacijama u igri koji jednostavno oduševljava.

Igra se razlikuje od svih dosadašnjih Star Wars naslova. Definitivno je najsličnija po izvođenju Jedi Outcast, međutim ovde je sila mnogo jače urađena, i ono što čini najveću razliku u odnosu na sve dosadašnje naslove jeste što ste ovde Sith:p.

Dobar je demo.

Poslednja izmena:
Neka sila bude sa vama:Klanjanje.

Upravo odigrah demo. Strašno. Ovo će da bude perverzija.

Prvo što pada u oči je da je upotreba sile dovedena do savršenstva. Havok je tu, fizika je brutalna. Pa samo sam pola sata isprobavao sile koje su dostupne u demou:Klanjanje. Svetlosna sablja je takođe vrhunski urađena, odnosno njena upotrebna vrednost. Energiju obnavljate tako što ubijete nekog troopera ili bilo šta drugo:). Međutim to je na nivou "sith lord" prilično teško:D, ne ubijanje već samo igranje. Najveći utisak na mene je ostavilo kad sam sa plafona srušio ogromni deo i bacio na troopere:Klanjanje. Neverovatna scena. Grafika je fantastična, lik u početku deluje kao sa filma da je, glas Vejdera jako dobar. Doduše ovaj učenikov, tojest vaš bi mogao biti i malo grublji ali dobro. Mali minus dajem krajnjih 10 sekundi demoa a to je krajnja borba u kojoj ja utičem toliko što stiskam dugmiće na vreme:S: . Nakon odigranog demoa ide kratak video sa lokacijama u igri koji jednostavno oduševljava.

Igra se razlikuje od svih dosadašnjih Star Wars naslova. Definitivno je najsličnija po izvođenju Jedi Outcast, međutim ovde je sila mnogo jače urađena, i ono što čini najveću razliku u odnosu na sve dosadašnje naslove jeste što ste ovde Sith:p.

Nije Havok:)

The game will showcase Digital Molecular Matter (DMM), an extremely detailed and realistic material physics engine developed by Pixelux, and euphoria, a realistic bio-mechanical A.I. engine by NaturalMotion.

U uvodu demoa stoji Havok.

To je beše onaj fizički engine što PC ne može da izgura? :D

yep! koristi jedno 3 physics endzina.. igra je totalno ledilo! :)

Sad sam odigrao demo na Xboxu...

slazem se sa Goranom oko izgleda glavnog lika... stvarno mi deluje filmski.

za mene je najbolji momenat kada sam "ubrao" Tie-Fightera sa plafona u prvom hangaru i ispustio ga na pesadiju ispod...

ona kombinacija X-Y-B-A pri finalnoj borbi sa Hodacem me podsetilo na The Bourne Conspiracy - kada se koristi adrenalin.
jedva cekam septembar/oktobar kada igra izadje... bas cu uzivati

Vrh Dno