G!!! je napisao(la):
prbao sam demo ... ne cini vidim nista posebno u igri osim one kontrole u 'general' view-u tj pogled iz svemira... ovo ostalo... pa nista posebno... samo sto je sw pa ima kao neki malo vec smek...
Cini mi se da je EaW pokupio neke od najboljih karakteristika dosadasnjih RTS-ova i sklopio izvanrednu igru:
- nema vise gubljenja vremena na moronsko skupljanje resursa, secu drva, kopanje rudnika i ostale nebuloze - cista strategija
- galactic screen u stilu Rome Total War-a, samo jos dublji i kompleksniji
- heroji u armijama, svaki sa posebnim specijalnim mogucnostima
- koncept kriticnih lokacija (slicno DoW) - svaka lokacija povecava pop-cap i broj raspolozivih jedinica sto tera igrace da budu ofanzivni (nema turtlovanja)
- u multiplayeru saigraci dele bazu - u vecini dosadanjih rts-ova sa 4 ili vise igraca u partiji sve se uglavnom svodilo na vise 1v1 obracuna, dok ovaj koncept daje potpuno novu dubinu multiplayeru
- dve rase, bez mirrora - treba pretpostaviti da ce igra biti izbalansirana "out of the box"
- galactic conquest mod, posebno u multiplayeru, ce ocigledno biti prava poslastica za sve hard core stratege - tu je sve, od makro do mikro menadzmenta, i strategija i taktika
- da li sam spomenuo da je u pitanju Star Wars univerzum? 'nuff said
🙂