Reci cu samo svoje misljenje, a svacije misljenje sasvim subjektivna stvar. Probao sam svakakva ****** od igara u zivotu (Shadow Vault, Konung 2, Paradise Lost, Cops 2170...) i nije mi bilo krivo jer su dolazili iz malih uglavnom istocno evropskih studija, pa se i nije ocekivalo bolje. Probao sam i igre od koji se ocekivalo pa su opet ispala sr.... Ali ovakvo djubre od igre i to jos sa imenom Star Wars... Ovog puta je Lukas potpuno preterao u pokusajima zgrtanja para. I ono malo light side-a koje se naziralo u njemu (uglavnom zbog KoToR serijala nikako zbog filmova) potpuno je nestalo u tami Dark Side-a i otkrilo njegovu nameru da postane novi imperator i Palpatinov klon. Stvarno je neverovatno da neko sa ovakvim backgroundom koji nudi Star Wars universe ne moze da napravi barem pristojnu igru. I jos sto je gora stvar, recept za pravljenje dobre strategije i nije tako tezak. Borbe u svemiru Hegemonija ili Homeworld, borbe na zemlji Total war, Codename Panzers, ima toliko pristojnih igara sa ovom tematikom. Ovo sto su oni napravili jednom recju je frustrirajuce. Nikakav AI, jedinice se nikad ne ponasaju onako kako im kazete, uglavnom se ponasaju kao kamikaze i zavrsice jurcanjem svaka na svoju stranu iza neprijateljevih linije gde ce postati lak plen, zbog toga ce vam trebati ogromna snage i energija da ih vracate nazad i stitite da sve ne izginu i prvoj borbi. A neprijatelji dolaze li dolaze nikad kraja, sto mi deluje kao delo nekog sadomazohisticki opterecenog programera koji bi svoje komplekse da prenese i na igrace. Ne secam se kada sam sa takvim zadovoljstvom deinstalirao neku igru. A taman sam se ponadao da ce mi prekratiti vreme do pocetaka nove ere i nulte godine u svetu kompjuterskih igara (izlazak Obliviona). Na zalost koliko mogu da primetim upravo se pojavilo jos jedno potencijalno razocarenje u obliku Lord of the rings Battle for middlearth II koje ce opet verovatno biti nedostojno imena koje nosi. na svu srecu dokaopao sam se ogromnog broja dvd-ova sa svim mogucim serijalima Star gate Atlantisa, Andromede, Battlestar Galactica, Lost-a itd i cetiri indpendent Star Wars filma pa i nece biti tako dosadno