Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

Nije nista posebno zapelo, igra jednostavno nema appeal za hardcore igrace koji bi joj se posvetili nekoliko godina, vec je okrenuta ka mainstream publici koja se prirodno zasiti cim izadje nesto novo. Black Ops 3, Taken King, Division... Sto je prava steta jer je Frostbite engine sjajan, da su napravili single player ovo bi mogao da bude star wars klasik koji ce se kupovati narednih 10 godina. Hteli su da monetizuju hype zbog novog Star Warsa i u tome su u poprilicnoj meri i uspeli.

Kupio sam Star Wars: Battlefront acconut kod onih rusa prevaranata za 3$. U startu sam prezalio kintu jer sam samo hteo da vidim kako igra izgleda, radi i da li je zaista toliko zabavna.
Sama atmosfera, grafika, mehanika, zvuk, animacije su vrh i ne secam se kada sam zadnji put video tako dobro optimizovanu igru, a da izgleda fenomenalno. Jos me vise zacudilo da je to isti onaj engine u kome su radjenje prethodne bf igre, ali ovo je za dve klase po izgledu bolje. Medjutim dzaba sve to kad nema sp, jer je meni fora da se malo izludim u multiju, ali volim bre dobar sp, a to nisam video jos iz doba cod mw1 i 2 i jos par igara tog doba. Na kraju nalog hakovan i nisam vise ni razmisljao o kupovini igre, jer pored svega, ne isplati se.

a zar igra nema tu mehaniku otkljucavanja? sta je tu zapelo?

Ima, ali nije to otključavanje kao u CoD-u ili Division-u na koje se svi lože, u MMORPG stilu sa +1,5% karakteristike na nešto. Zapravo, i tu su zeznuli. Ili se otključavaju potpuno nepotrebne stvari, ili se otključavaju overpowered stvari. Stoga je novijim igračima veoma teško da igraju ravnopravno u mečevima i - logično - polude kada ih neko iskida jednim hicem ko zna odakle, a oni u njega mogu da saspu 10 hitaca i ništa. Plus, dođe Luk/Anakin Nebošetač i naslaže 80 čilaca dok si reko keks. Imali su i probleme sa serverima, ko zna kako sada to radi. Sve u svemu, igra je imala more problema ali pravljena je da se izmuzu Star Wars vune tokom izlaska novog filma, tako da je to meni skroz OK.

Ne znam što svi pljuju po igri, da li ste je igrali?

Imao sam priliku da igram par puta SW:BF, i prvi utisak je vau, ali stvarno, grafika, animacija, muzika a tek zvuk tj specijalni efekti, prosto sabija.
Što se tiče samog gameplay-a i mehanike, kao i u svakoj drugoj MP igri, ima ih dosta i ništa tu nije novo izmišljeno, a i nema šta da se izmišlja.
Serveri puni, tako da ima i sa kim da se igra.
Ono što je neobično je da EA ubacuje Free mape i modove svakog meseca, tako da eto još materijala za igranje.
I meni je žao što nema SP, stvarno bi bilo gotovno ispratiti priču u ovom engine-u, pa maker bila i 4h, više volim da odigram SP, nego da se maltim sa MP igrama.
U svakom slučaju igranje SW:BF je odlično iskustvo i veoma je zabavno.
Probajte

znači da bi otklljučavanje bilo dovoljno valjano da se svi lože, mora da se ide mic po mic?

Neko je verovatno uklonio stranicu ili mod. Evo ima ovde:http://www.indiedb.com/downloads/star-warsgalaxy-in-turmoil-hothwip

Mislim, nista specijalno, nego neko radi na "alternativnom" SF BF-u koji navodno malo vise podseca na stare jer je rimejk direktnog naslednika SW BF3. E sad koliko je to kod starih drugacije nesto od proslogodisnje igre, to je vec pitanje, po mom misljenju ne bas nesto dosta drugacije.

Pozdrav, prodajem Star Wars Battlefront origin account (50/60 rank) sa sezonskom kartom za 6000 din. Nigde necete naci povoljnije sama igrica kosta 60 evra a sezonska karta 50 evra. Razlog prodaje je taj zasto sto mi treba novac hitno.

Ne prodaješ igru, već acc i tu važe druge cijene.
Dam ti 10e,hoš neš Bangladeš:d

Ja sam prodavao acc 2014 god sa Bf3 prem, BF4 prem, fifa 15, BC2, MOH 2010 i jos nekoliko jeftinijih igara u vrijeme kada je BF4 + jedan DLC bez prem bio 40€ na g2play. Na originu je samo BF4 bio skuplji od 40€. Mogao sam dobiti max 25€ za cijeli acc.

Poslednja izmena:
Ja uzeo acc za NFS the run za citavih 0,10$ kod rusa, promenio mail I ostalo i sljaka :D A drug uzeo za dolar upravo taj battlefront koji ti hoces da uvaljas za 50eur I jos je dobio bf4 digital deluxe, sims 4 digital deluxe bf3 premium I jos dosta drugih igara, evo igra se vec mesec dana :p Za licne acc mozes max traziti 30eur I to da je pun igara, a za kradene kao sto je u slucaju kod rusa max 2, 3$ :p

Za par dolarčića možeš da se naigraš.

znam da urade, ali za 1$ I nije neki veliki rizik :D kazem drug je taj nalog sto je dobio zastitio sa svim i svacim, mislim ako acc nije vezan za neki PS ili xbox nalog onda nema problema, samo se dobro zastiti sa SQ I onim origin guardom sa kodovima i to je to, kazem drug pika SW vec mesec dana (zali se da je igra prazna samo tako, ni meni nije nesto, da sam dao tih 25eur mislim da bih izvrsio harikiri :d)

Njemu je dovoljno live supportu da kaže sa kojom je mail adresom prvobitno otvorio origin acc, unesen datum rođenja pri registraciji, ime i prezime i državu u kojoj je bio kada je otvorio acc i dobija ga nazad.

"Mali milion" korisnika kojima su ukradeni profili koji nikada nisu uspjeli vratiti. Ima ih i na ovom forumu. Nije to bas tako jednostavno. Ja sam jedva natjerao support da mi vrati B2K DLC i ako sam imao premium. Oni mene podju pitati a kada si kupio DLC.

I danas mi fali taj DLC pa su oni naknadno ubacili posebno B2K DLC kao da sam ga dodatno kupio. Nisu znali sta se desilo: http://pokit.org/get/img/c826725a40a28a8830930759c4991ca8.jpg

Origin support se lako dobije u onih 1h cekanja live chata ali su nerjetko beskorisni.

Drug je pokusao da povrati taj neki ukraden nalog, ubacio prvobitno stavljen mail, I ovi iz supporta rekli zovi nas korisnicki servis koji se jelte nalazi u Londonu da bi proverili nesto zbog security reasons... uglavnom rizik je vredan jednog ili dva dolara, cak imate I refund odnosno zamenu naloga tako da ko god proba nema sta da izgubi previse :D

Dajte neki link da i ja probam ruse:D

Star Wars Battlefront

Ne znam da li je bila ova tema, odnosno da li je neko pisao na tu temu?

U svakom slucaju, ima li aktivnih igraca iz Srbije, vasi komentari, utisci...

Meni se iskreno svidja, pa reko ajde da razmenimo iskustva.

Trazio sam temu na forumu ali je ne videh.
U svakom slucaju ako je neko za zajednicku igru, neka mi posalje PM u Inbox.

Da li se ovo još igra?

Vidim da je ispod 20 evra pa ne znam da li vredi kupovati?

Nazad
Vrh Dno