Šta je novo?

Star Citizen: Squadron 42 (space sim)

sad ce novi brod za 400$ :D

Kako onda ne reci "ovce su za sisanje". Mislim, ***, da das 400$ za nesto sto jos uvek ne postoji i u principu niti ne znas da li ce da ti se svidi kada bude postojalo... Citao sam negde da je neki lik jos pre, mislim da ima godinu dana, dao za brodove 10k... (ne znam da li je istina ili ne)

dobar Monedo kupiš za te pare
i voziš ga,i voziš,i voziš.....jel on voza svoju raketu?? :p
a u bestežinskom stanju ima g-sile??

ebote...onda Star Trek i Star Wars su sve laži?? :p
tamo iz warpa se zaustave na mestu,pa im unutrašnji organi svi na mestu ...nemoj bre arči da me farbaš,nema g-sile u kozmosu

Prvo se obrazuj, pa raspravljaj.

"Inertial dampers were a system used on almost all starships to counter the effects of rapid acceleration and deceleration of a starship by sustaining and absorbing the natural inertia of a vessel as it moved through space or if it was under attack from another vessel.
A starship could not jump to warp speed without inertial dampers, as the rapid acceleration would smash the crew into the walls, killing them instantly."

http://en.memory-alpha.wikia.com/wiki/Inertial_damper

pa to je onda to šta sam ja reko :p

Baha lazu i farbaju. Aj sada zamisli onako, lepo, sedis u svom brodu, picis standarnih 50.000km/h i odjednom ti se ucini da si video nesto. ATi brzo na kocnicu i u trenutku (jedna sekundica) se zaustavis na mestu. Znaci 50k km/h ->0km/h = 1412.21 Gforce. Sto znaci da bi ti tezina bila 1400 puta veca nego sada :D

Poslednja izmena:
Baha lazu i farbaju. Aj sada zamisli onako, lepo, sedis u svom brodu, picis standarnih 50.000km/h i odjednom ti se ucini da si video nesto. ATi brzo na kocnicu i u trenutku (jedna sekundica) se zaustavis na mestu. Znaci 50k km/h ->0km/h = 1412.21 Gforce. Sto znaci da bi ti tezina bila 1400 puta veca nego sada :D

pa to ti kažem,lepo mi po seljački objasni,sad sam razumio....a o kojoj kočnici je reč?? :p
kolko sam razumio...sama g-sila je u brodu u kojem jesi,tj i sam ti si g-sila,ako pičiš,ako ne onda nisi nikakva sila,u bestežinskom stanju??:d
sad mi je jasno zašto je oni mali zeleni reko Ljuku,,be sila with you,,

Poslednja izmena:
Ma ta G sila i sve nebuloze koje su za spajs satl su unistile ovu igru plus FPS... a ja ne krivim Robertsa samo vec 10% IDOTA na forumu koji zele PERFEKCIONALIZAM i sad ce dobiti spajsh satl dogfight **** im ja mater retardiranu!
Gde moze magarac koji ne PROGRAMIRA da kaze sta treba da bude u igri!, ono sto je izvodljivo i moze da ispadne dinamicno treba ubaciti, a realnost ko sisa, nek skupljaju novac za put na mars ako zele realnost!

Poslednja izmena:
Mada otkud bilo kakav dog fight u svemiru, mislim ako vec oce realnost?

Pa dobice neku "realnost" pa ce pokusat da se prze dog fightom ako mogu, a jedino ce moci da uzivaju u nekoj G sili kao :)
Meni flight modec SC lici kao na ono kad kazes muva bez glave, ima svi da pice ko ludi i da gadjaju tackice koje protutnje pored pa jovo nanovo!
A bice i psihickih retarda koji ce baciti 500-1000$ za kontrolere pa ce mesecima uvezbavat svaki brod da u glavi sracunavaju G silu i snagu motora! pa ce takvih 100 majmuna da se pravi vazno!

Poslednja izmena:
Ma igra je ionako SCI-FI ja neznam kojoj budali je palo na pamet da pravi realnost sadasnje tehnike u svemiru, pa mogli su kao star wars, star trek da izmisle uredjaje na brodu koji bi krsili zakonima fizike i izmisljali nove sve kako bi se flight model PRE svega nacinio interesantnim!
Ovako ja se zaletim ko blentav pa oda gledam 20 sekundi glijding u istom smeru dok kocim motorom i gadjam nekog ko zna gde, a mis tek majko moja, jos je preglednost po meni ocajna, pa za onaj toturial da prolazis kroz kapije samo ti treba dani obuke a kapije ogromne!!!

Poslednja izmena:
Šta si se uzbudio toliko, strefiće te srčka. Batali i idi pikaj freelancer, vidiš da nije ovo za tebe. Ispadaš gori ***** od ovih koje prozivaš.

Šta si se uzbudio toliko, strefiće te srčka. Batali i idi pikaj freelancer, vidiš da nije ovo za tebe. Ispadaš gori ***** od ovih koje prozivaš.

Prozivam *****nici kao i Robertsa koji su i jos unistavaju igru, gde smo mi dali pare a jedan mali procenat pametnjakovica ce je unistiti
I da ova igra je trebalo da bude duhovni naslednik wing commandera (to je 90% njih PLATILO) a na simulacija motora u svemiru i simuliranje G sile (kao sto zeli jedan mali deo manijaka)!

Jednostavno projekat se trebao podeliti jedni da su finansirali Wing Commander princip letenja i keyboard/mouse kontrolu pre svega a to bi garantujem bilo preko 90% a drugi projekat izivljavanja pametnjakovica koja bi u sebi imala setanje u svemir i FPS i G silu pa da vidim koliko bi koji skupili

Poslednja izmena:
Imaš G sile u Eliti i osećaj vožnje je odličan. Wing commandera očigledno nisi igrao jer bi tek tamo bio pogubljen sa mišem i tastaturom. Ne znaš ni sam šta hoćeš, a prozivaš.

Imaš G sile u Eliti i osećaj vožnje je odličan. Wing commandera očigledno nisi igrao jer bi tek tamo bio pogubljen sa mišem i tastaturom. Ne znaš ni sam šta hoćeš, a prozivaš.

Koji je tvoj problem, zavrsio sam svaki deo wing commandera (i prvi i drugi deo sa svim special ops misijama)! jos od amige, tada nije postojao mis i prvi delovi su se igrali na onom sto su svi koristili djojstick!, sad je doba misa i tastature!

ono sto Elite ima je neka simulacija neke G sile, nema to veze sa realnoscu jer to nije cilj, vec da se napravi igra koji ima atmosferu i dinamiku a ti ide se svadjaj sa nekim drugim

Poslednja izmena:
U Elite Dangerous su to elegantno rešili. Moguć je blackout usled delovanja g sila ali je potrebno postići nekih 50g, što danas ne pije vodu ali ne znači da neće biti moguće u budućnosti.

Transhumanizam, implantati, nano materijali bolji od priorodnih ovo ono. Mislim to je sci-fi, sve što ti treba je kreativnost uz minimalno držanje realnosti ali isključivo kao polazne tačke razvoja tehnologije.

Ma ta G sila i sve nebuloze koje su za spajs satl su unistile ovu igru
ono sto Elite ima je neka simulacija neke G sile, nema to veze sa realnoscu jer to nije cilj, vec da se napravi igra koji ima atmosferu i dinamiku

Šta sad, je l' G sila nebuloza ili je tu zbog atmosfere i dinamike? Kad bi ti sam sa sobom raščistio šta hoćeš manje bi se uzbuđivao. A i ovo je još daleko od finalnog proizvoda i ko zna kako će na kraju sve to izgledati.

Šta sad, je l' G sila nebuloza ili je tu zbog atmosfere i dinamike? Kad bi ti sam sa sobom raščistio šta hoćeš manje bi se uzbuđivao. A i ovo je još daleko od finalnog proizvoda i ko zna kako će na kraju sve to izgledati.

Nisi pratio vesti, sam K.R. je rekao da je igrivost buckuris... eto ja se kladim da je to zato jer su aktivni forumasi foruma trazili da se ubaci 1000 gluposti a programer ko programer kako da se bori sa vetrenjacama ubacuje i ubacuje, pa kad sednes da to igras dodje ti da places, naravno Kris tesko da je danas programer vec neko ko zahteva i naredjuje pogotovo nesto sto je obecao a njegov programerski tim lupa glavu o zid

Takodje ko god je probao arenu mogao je da zakljuci da je ista neigriva u dog fight scenariju

Poslednja izmena:
Cmizdriš ovde bez veze. Vidiš da ni pogled iz kacige nisu još podesili, a tebi se svet raspada zbog vožnje. Batali, sve će biti ok kad završe igru jednog dana... ako završe :p

Poslednja izmena:
Ja se i dalje nadam da će biti jednostavnog moda za jednostavne ljude poput mene i nekog op pro moda za elitne vojne pilote :d
ok je i da im njihov skil daje prednost nemam ništa protiv toga, ne patim lično za multiplejerom...

Zavisi od veličine broda. Ti uzmi nekog teškaša sa posadom pa ćeš možda skidati te pro pilote lovaca kao muve.

Edit:
Npr. ovaj: Constellation Andromeda ...petočlana posada, može dobro da se naoruža laserima, raketama i duplim turetima, nije ni preterano skup ako se skupi ekipa.

Poslednja izmena:
Kolko se meni čini,ovo je ko neki experiment,koliko su ljudi spremni plaćat za nešto virtualno.Al stime,kad samo pomislim na Japance ili Korejce,koliko oni potroše za virtualne stvari ovo nije ništa.
Al ipak,ovo 100% neki 10 godišnjak neće kupiti ,možda od njih 100 bude 5 klinaca,kontam da za nešto ovako,pare bacaju starije osobe tj 25-45 godina.Čovek bi pomislio ozbiljni ljudi.Ajd da se i skupi ekipa 10 ljudi,onda to i nije nešto,39 evra po glavi.
Poanta je,koliko sam skapirao,igra ne funguje kako bi trebala,a ljudi i dalje nasjedaju na to....pa ček i ja sam sam nasjeo tako,DayZ,WarZ,Nether....sve u svemu i meni su izvukli 50€
Kako im samo opali,a strogo pazim da ne pokupim zapadnjački virus zvan ,,Potrošačko društvo,,em ti jarca eto i meni odgovora na moje čuđenje....zanemarite post al neka ga,nek stoji...ovđek(neka se zna da sam i ja nešto pametno napisao) :p

Mogli bi i mi da *****mo tamo po forumu protiv realističnosti jer i ja sam totalno protiv toga.
Igra treba da bude zabavna plus je realističnost neizvodljiva tako da usraće sve ni zbog čega i onda posle očajnih ocena dolazi nova verzija koja postavlja stvari na svoje sem ako se pre finalne ne dozovu pameti.

p.s. problem je što su uvek imbecili dokoni pa nije ni čudo što je takvo mišljenje preovladalo.

Još gora stvar bi bila da zbog par imbecila koji bi da se 'zabave' naprave arkadu koja ti dosadi posle par sati.

I prestanite da vređate ljude koji ne misle kao i vi. Idi tamo po forumu radi šta hoćeš, ali ne vređaj ostale koji traže nešto drugačije.

Poslednja izmena:
Jasno je ko je imbecil u celoj priči.

Vidim ja da tebi ništa nije jasno kad i dalje nastavljaš sa vređanjem.

Nazad
Vrh Dno