twister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2001
- Poena
- 660
Evo ovih dana krenuli da anketiraju i kod mene u Rusnju (konacno se dosetili). Posto sam procitao ovde na bench-u da ih ljudi koji imaju njihov sitstem ne cene jer nikako da pocnu sa uvodjenjem internet-a, ja sam ih danas zvao i zenska kaze "internet, pa do kraja god. bi trebalo da se omoguci i kod vas". Ja rekoh:"pa da, to svakome kazete posto se masa ljudi zali da ste to i njima rekli i niste im jos ponudili tu mogucnost. A zenska ce:"nije tacno, evo vec smo poceli sa uvodjenjem na staroj mrezi na Dorcol-u."
Sad ko je sa Dorcola i ima njihov sistem, da li moze da mi kaze je li istina da su poceli vama da nude internet, i po kojoj ceni, jer:"trenutno mi nisu cene ovde, jedino da pozovete posle 2".
I kakva je njihova ponuda sto se tice kanala. Meni sestra u Zarkovu (kojoj su isto oni uveli kablovsku) kaze da ima 40-45 kanala, da nisu bas toliko losi, jedino sto neki kanali posle 2-3 dana umeju da nestanu i da im "ubace drugi". Ajde ljudi raspisite se da cujem vasa iskustva sa njima, iako znam da su svi lopovi, a ptt kds cu dobiti evo odmah NIKAD.
Sad ko je sa Dorcola i ima njihov sistem, da li moze da mi kaze je li istina da su poceli vama da nude internet, i po kojoj ceni, jer:"trenutno mi nisu cene ovde, jedino da pozovete posle 2".
I kakva je njihova ponuda sto se tice kanala. Meni sestra u Zarkovu (kojoj su isto oni uveli kablovsku) kaze da ima 40-45 kanala, da nisu bas toliko losi, jedino sto neki kanali posle 2-3 dana umeju da nestanu i da im "ubace drugi". Ajde ljudi raspisite se da cujem vasa iskustva sa njima, iako znam da su svi lopovi, a ptt kds cu dobiti evo odmah NIKAD.