Šta je novo?

StantON ???

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Evo ovih dana krenuli da anketiraju i kod mene u Rusnju (konacno se dosetili). Posto sam procitao ovde na bench-u da ih ljudi koji imaju njihov sitstem ne cene jer nikako da pocnu sa uvodjenjem internet-a, ja sam ih danas zvao i zenska kaze "internet, pa do kraja god. bi trebalo da se omoguci i kod vas". Ja rekoh:"pa da, to svakome kazete posto se masa ljudi zali da ste to i njima rekli i niste im jos ponudili tu mogucnost. A zenska ce:"nije tacno, evo vec smo poceli sa uvodjenjem na staroj mrezi na Dorcol-u."

Sad ko je sa Dorcola i ima njihov sistem, da li moze da mi kaze je li istina da su poceli vama da nude internet, i po kojoj ceni, jer:"trenutno mi nisu cene ovde, jedino da pozovete posle 2".
I kakva je njihova ponuda sto se tice kanala. Meni sestra u Zarkovu (kojoj su isto oni uveli kablovsku) kaze da ima 40-45 kanala, da nisu bas toliko losi, jedino sto neki kanali posle 2-3 dana umeju da nestanu i da im "ubace drugi". Ajde ljudi raspisite se da cujem vasa iskustva sa njima, iako znam da su svi lopovi, a ptt kds cu dobiti evo odmah NIKAD. :(

Koji su sad pa ti ??? :confused: Nikad cuo za njih, a koliko znam na Docolu radi samo I.Kom, ili sam ja malo neobavesten ? :)

na dorcolu imas sbb i i.kom

drapin je napisao(la):
Koji su sad pa ti ??? :confused: Nikad cuo za njih, a koliko znam na Docolu radi samo I.Kom, ili sam ja malo neobavesten ? :)
Pa bas ovde po bench-u sam nasao da su oni po jednoj verziji "bivsi I-COM", po drugoj "I-COM je i njih uzeo pod svoje". Uglavnom izgleda da imaju neke veze sa "I-COM-om". A na samom papiricu koji dele pise StantON cable comutications i u jednom uglu u jajastom kruzicu stoje 3 slova: "SKK". Pretpostavljam da je to skracenica samo na srpskom :) .
Ajde ljudi neko mora da je obavesteniji od mene koga nije bas mnogo sve ovo zanimalo do juce (kako to obicno i ide).

Stanton = IKOM

:)

legend je napisao(la):
skrt na recima je li :)
Stanton = IKOM
dobro i kakvi su? Evo stranih kanala koji su pobrojali na ovom papiru pa me zanima da li je to ono sto IKOM nudi:
cnn
bbc
euro sport
viva
mtv
anmal planet
discovery
travel
fashion
hallmark
spice platinum
hrtv 1
hrtv 3
...

legend je napisao(la):
Mislim da je I-kom ujedinio više malih operatera, medju kojima je, gotovo sam siguran, i taj Stanton.
Koristim njihov kablovski internet od septembra. Prva dva meseca je bilo problema ali unazad dva meseca radi kako treba bez prekida 128kbs download 15KBs. Problem je što su cene preterane (u odnosu na PTT
). Paradoksalno, ja ga koristim samo za surf a za download koristim dial-up. Što se tiče tv-a, isporučuju 53 programa takodje kvalitetno. Ukratko nemam primedbi, osim na cenu kablovskog interneta.

gagast je napisao(la):
...Mislim da je I-kom ujedinio više malih operatera, medju kojima je, gotovo sam siguran, i taj Stanton.

Mozda, mozda, mada da njihovom sajtu pise:
Kompanija I.KOM osnovana je 2003. godine ujedinjavanjem naših najvecih beogradskih kablovskih operatera SKK, DP KOM i BNE Netcom i PEC, što nas cini jednom od najiskusnijih u oblasti distribucije kablovske televizije u zemlji.
Verovatno je taj Stanton bio opet samo deo nekog od navedenih...Da ponovimo onda da je I.Kom jedan od onih "vazdusnih" kablovskih operatera, tj za razliku od normalnih kablova koji se podrazumeva da su pod zemljom, njihovi idu od drveta do drveta od bandere do bandere i od krova do krova ! To podrazumeva naravno da su podlozni vremenskim neprilikama pa sad vi vidite sta to sve znaci. Imam njihovu TV vec dosta dugo, vise od godinu dana, nisam bas prezadovoljan ali kad ne moze da se bira dobro je i to. Dosta cesto menjaju listu kanala.

gagast je napisao(la):
...

Mislim da je I-kom ujedinio više malih operatera, medju kojima je, gotovo sam siguran, i taj Stanton.
Koristim njihov kablovski internet od septembra. Prva dva meseca je bilo problema ali unazad dva meseca radi kako treba bez prekida 128kbs download 15KBs. Problem je što su cene preterane (u odnosu na PTT
). Paradoksalno, ja ga koristim samo za surf a za download koristim dial-up. Što se tiče tv-a, isporučuju 53 programa takodje kvalitetno. Ukratko nemam primedbi, osim na cenu kablovskog interneta.

Pretpostavljam da se nalazis na Dorcolu? Gde se nalazis?

Pozdrav.

Ja sam u Zarkovu,i imam jeb**** stanton
Mogu ti reci da su uzasni a o netu mislim da i ne sanjaju.Bukvalno su isli sa krova na krov,ono treba neko da snimi i da ih optuzi za kriminal...Daleko su pr od telefonije koji imam moj burazer.E sad ne znam kako oni razvlace net,dal ide posebni drugi cable ali da ponovo prolaze kablovi preko svih onih krovova...nemam pojma mislim da nema nista od toga...

shku je napisao(la):
Ja sam u Zarkovu,i imam jeb**** stanton
Mogu ti reci da su uzasni a o netu mislim da i ne sanjaju.Bukvalno su isli sa krova na krov,ono treba neko da snimi i da ih optuzi za kriminal...Daleko su pr od telefonije koji imam moj burazer.E sad ne znam kako oni razvlace net,dal ide posebni drugi cable ali da ponovo prolaze kablovi preko svih onih krovova...nemam pojma mislim da nema nista od toga...
ovako: U Rusnju nema zgrada (osim nekoliko koji su skroz na drugom kraju od meneJ), po drvecu nece moci jer ih u mojoj okolini nema mnogo, po krovovima takodje jer moj kraj (siguran sam) nece dozvoliti da im krovovi njihovih kuca sluze za razvlacenje kablova do drugih kuca (po principu:"da komsiji... :) ). Znaci jednino mogu putem bandera. Sve u svemu nece biti tu neke velike razlike sem sto im nece biti dozvoljeno da budu maximalno bezobrazni i koriste tudje krovove...

drapin je napisao(la):
...

Verovatno je taj Stanton bio opet samo deo nekog od navedenih...quote]
Pa meni (kao sto sam i napisao) na onom njihovom reklamnom papiru u jednom jajastom krugu pise:SKK

twister je napisao(la):
...

ovako: U Rusnju nema zgrada (osim nekoliko koji su skroz na drugom kraju od meneJ), po drvecu nece moci jer ih u mojoj okolini nema mnogo, po krovovima takodje jer moj kraj (siguran sam) nece dozvoliti da im krovovi njihovih kuca sluze za razvlacenje kablova do drugih kuca (po principu:"da komsiji... :) ). Znaci jednino mogu putem bandera. Sve u svemu nece biti tu neke velike razlike sem sto im nece biti dozvoljeno da budu maximalno bezobrazni i koriste tudje krovove...
Preko krovova i bandera kablovi su došli i do mene (Dorćol). Ponavljam još jednom da sve radi kako treba i internet i televizija. Nemojte apriori odbacivati mogućnost da dobijete kablovski internet zbog toga što kablovi idu preko krovova. Ako bude nekih problema sa internetom odmah ću to objaviti ali za sada je sve ok. Zato malo više optimizma i stalnog zvanja i insistiranja na uvodjenju može pomoći. Što više ljudi na kablovskom internetu to je interes cele internet zajednice. Niže cene bolja usluga, konkurencija da ne nabrajam očigledne stvari.

i imali nekih novih informacija o ovom operateru? :)

Vrh Dno