Šta je novo?

Stalno pucanje browsera

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vec neko vreme imam ovaj jako iritirajuci problem. sve je pocelo sa novom verzijom firefoxa (3), do tada sam koristio iskljucivo FF bez problema. Potom sam pokusao i Chrome i Operu. I sa svima isto, pre ili kasnije samo se zatvore ( nekad je to i nakon samo nekoliko sec, a nekad i posle vise minuta). Obrisao sam i sve macromedia, java i flash addone, ali nije pomoglo. windows je sveze instaliran, samo drajveri i par osnovnih aplikacija ( za tv kartu, kodeci i winamp). Ne znam gde je konflikt. Kacim se preko wifi, da nije do kartice?

Koji je OS? Predpostavljam XP.

Proveri da nisi fasovao neki virus Avirom i Malwarebytes-om.
Probaj i sa portable verzijom browsera, recimo USB Opera

i ja sam imao isti problem sa mozilom 3.5, jel imas nekdodatak za mozilu?. ja sam imao new home tab mozda je do njega i da ima veze ako je vise tabova otvoreno. naravno koristio sam W7 beta verziju. sve je pocelo odte nove verzije mozile 3.5, sa ranijom nisam imao problem.
sad koristim 3.5.6 na cirilici naravni i za sada nema vise tih problema.
vidi da stavis tu verziju skini je sa neta.

Obzirom na tvoju konfiguracija topla preporuka je K-Meleon, na mojoj masini radi bolje od bilo kog drugog browser-a.

имао сам сличан проблем, пробај да обришеш флеш и да га инсталираш опет.

Ma nema sta nisam radio 🙂 A i sam komp me zeza nevezano za ovaj problem. Probacu K meleon

Uradi "clear browsing data", ako nisi. Meni je pomoglo, sa istim problemom. A pre nekoliko godina kad se firefox konstantno gasio dobri stari SpyWare doctor, je otkrio nekog crva ili trojanca koji je to izazivao. Taj program po mom iskustvu ima jako dobru dijagnostiku, vredelo bi skenirati sistem njime

Ma nema sta nisam radio 🙂 A i sam komp me zeza nevezano za ovaj problem. Probacu K meleon
Ne treba tebi nikakav k-meleon, i Opera ce da ti zavrsi posao sasvim brzo. Znam iz iskustva, jer imam slicnu masinu kao ti, samo imam par puta jacu grafu 😀

Poslednja izmena:
facebook je napravio neki haos 22gog decembra, i od tad SVI browser-i trpe shtetu i kada nisu na facebook-u.

neki memory leak, naprimer - upalim FF. troshi 80mb, maks. onda, odem na fb - cpu na 95%, a ram na 250

izadjem sa fb-a - firefox i dalje drnda po memory usage, sve dog ne odem na "clear recent history" i restartujem ff.

naravno - niko se do sad nije javio na help-u ili na kontaktu da pomogne korisnicima, a problem je veliki.

A znaci zato se meni komp cim odem na fb jako cesto zakucavao i morao sam da ga restartujem... :wall:

facebook je napravio neki haos 22gog decembra, i od tad SVI browser-i trpe shtetu i kada nisu na facebook-u.

neki memory leak, naprimer - upalim FF. troshi 80mb, maks. onda, odem na fb - cpu na 95%, a ram na 250

izadjem sa fb-a - firefox i dalje drnda po memory usage, sve dog ne odem na "clear recent history" i restartujem ff.

naravno - niko se do sad nije javio na help-u ili na kontaktu da pomogne korisnicima, a problem je veliki.
Zato sam ga ja zabranio ( u avirinom parent controlu :smash🙂
Inace, moj problem je bio do falicne memorije, cim sam je zamenio, sve je ok.

Nazad
Vrh Dno