@DarkHorus
Covece ti si uleteo ovde na forum sa przackom pricom, a ja sam kupio sada karticu koja je iste brine kao vi sto ste kupili pre par meseci (ja moju GTS kupi pocetkom avgusta). Pa koga briga za to...
Cekanje je pogresna stvar kod kupovine hardvera (izuzetak je kada je nesto izaslo, a tek treba da stigne, kao ovaj 8800GT).
Mene je moja 8800GTS 320MB sluzilia vec 4 meseca, igrao sam sve igre na 1280x1024 na max uz sve ukljuceno - AA i AF. Sad je dosao Crysis i njega sam igrao na 1024x768 na high AA 2x. Ne vidim sto bih menjao karticu u narednih godinu dana. Sto jel ce izaci nesto zajtevnije od Crysis-a, sumnjam.
E sad ko ima 22" monitore (kao whiplasher), e pa je.bi ga, on ce morati da menja ako hoce da se igra na native rezoluciji, ali za sta da menja ???
Znaci ko ima 22" mointor i zeli da igra Crysis u native (1680x1050), pa njemu nece pomoci ni 3870 ni 8800GT, a o 3850 da ne pricam :wall:.
Videcemo kakva ce biti novi GTS u Crysis-u na toj rezoluciji.
Sve one slike sto je Goran dao, su za mene glupost. Plus sto su to bile sve kartice pretpostavljam na deafultu uz ko zna koje drajvere.
Pa ja sam overklokom graficke i sa novim drajverima dobio mnooogo bolje performanse u Crysisu. Nekih 10-tak frejmova, malo li je kada mi je sada prosecan fps- 30

.
Popodne cu da okacim skor u Crysisu, i hocu i ti DarkHours i ti Gorane da lepo okacite svoje rezove i da ne spamujete bezveze. Imate lepo temu Crysis benchmark 1280x1024 high Dx9 AA off, i tamo pohvalite svoje 3850, ako mozete

.
Skorove na uvid, odmah !