Šta je novo?

Sta uzeti?

• Začetnik teme Začetnik teme saigic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

saigic

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2003
Poena
630
U uzi izbor za sada su usli:

1. Huawei P9 Lite
2. Samsung Galaxy J7
3. Xiaomi redmi note 3 pro

Koliko sam video najjeftiniji je Xiaomi, jedino sto me brine je garancija i nesto slabija kamera (kakva je u odnosu na druge?). Sta biste preporucili? U obzir dolaze i drugi modeli slicnih cena

Posto ne menjam telefone cesto (na nekoliko godina), pre svega pouzdanost, tecan, fluidan rad. Ne instaliram custom romove Ne igram igrice, uglavnom za komunikaciju (Viber, WhatsApp...), malo interneta... Kamera da bude pristojna, a cena sto manja, ako sve ovo moze da se spoji 🙂

Možda Samsung galaxy A5 2016

Послато са F3211 уз помоћ Тапатока

Mislim da prevazilazi cenovno ovu kategoriju

Poslednja izmena:
Pre par nedelja sam uzei P9 lite i mogu ti reci da sam bas zadovoljan. Uglavnom koristim telefon za iste potrebe kao i ti i za sada mi jedino smeta sto je drugi SIM slot iskljucen (probao sam i MTS i VIP verzije telefona, oba modela su ista sto se tice sim2). Baterija mu je skroz ok, 1.5 dan lagano izguram.

P9 lite ovde takodje, relativno skoro sam ga uzeo i nemam nikakvih zamarki.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ok, hvala, sve je jasno. Upoređivao sam kameru na P9 i J7 i čini mi se da je malo bolja na P9. Xiaomi nisam mogao da nadjem u prodavnicama tako da ispada iz igre, iako je cena dosta primamljiva. Samo jos da nadjem primerak sa garancijom i ako je moguce sim free. Dva sim slota mi nisu neophodna, ali ko zna...

Hvala svima, znaci mi vasa pomoc!

Ukoliko je garancija bitan faktor, onda Xiaomi preskoči. Telefon je inače odličan.
Nisam koristio druga dva koja su pomenuta, a ovde sam ga ukratko uporedio sa Huawei Honor 5X.

Nazad
Vrh Dno