S.V.E.T.A.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.07.2007
- Poena
- 319
Dakle sta uzeti: SAMSUNG LE-40A615A, trenutno na akciji u TM 79.999 ili TOSHIBA 40XF351PG, takodje na akciji 89.999?
Unapred zahvalan.
Unapred zahvalan.
Pa od onoga sto je ponudio tosh mi se cinio kao najbolji izbor. Mada uvek savetujem ljude da kupe Samsung A656 ne zbog toga sto ga imam, nego sto ne postolji bolji televizor od njega za te pare. Plasmu da ne mesamo u ovu diskusiju. Vidim da je pala cena 40a656 za 10k, sad je 100k u tehnomarketu.
Po sadašnjim cenama, Panasonic plazma 42py8p - best buy.
Pa od onoga sto je ponudio tosh mi se cinio kao najbolji izbor. Mada uvek savetujem ljude da kupe Samsung A656 ne zbog toga sto ga imam, nego sto ne postolji bolji televizor od njega za te pare. Plasmu da ne mesamo u ovu diskusiju. Vidim da je pala cena 40a656 za 10k, sad je 100k u tehnomarketu.
jedno pitanje juce sam kupovao policu za tv u tehnomax-u, tamo naletim na promotera samsunga inace iz stava je, ja ga nesto pitam za 656 on mi kaze 114000 pa dobro kako je to onda u tehnomarketu on 100 000, na to ce on da to nije isti uvoznik stav uvozi iz slovacke a tehnomarket iz bugarske jeste da je to ovlascena fabrika samsunga ali kaze on njegov licni utisak je da tih 14000 vrede za tu razliku u proizvodjacima, sad da li ta razlika postoji ili je to samo trgovacka prica, i jos nesto sam primetio dosta radnji ima samo 656A dok u tehnomarketu ili metrou televeizore oznacavaju sa 65,zbog cega je ta razlika?
Zooo a ova razlika u oznakama da li se pojavljuje na carini ili je to greska kod trgovaca
Sjajan forum. Da li neko moze da kaze svoja iskustva oko "mrtvih piksela " i da li se to podrazumeva u garantni rok. Pročitao sam negde da SAMSUNG nema stav???
Do not display a still image on the LCD panel for more than 2 hours as it can cause screen image
retention
imenjace stvari stoje ovako.zarekao sam se da necu diskutovati o tv-ima i kvalitetu ali ne vredi,vuce me da iznesem svoje iskustvo.pre 25 meseci kupio u tm lcd lg 37 3r hd redy. na akciji bio jeftiniji vise od 30k nego na drugim mestima,poslednji komad ,skinut sa police,spakovan predamnom i evo dosad se nije ni zagcnuo,maksimalno eksploatisan na hd kanalima.e sada kada je stigao azbox,vreme je da se razmislja o full hd tv-u.naravno opet ce biti lg ali nikako manji od 50 in.nego,valjda ce i ova kriza biti kratka:S:Da li nako ima iskustva sa LG Scarlet 42LG6000 LCD TV?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari