Šta je novo?

Sta uzeti na kraju?!?

S.V.E.T.A.

Slavan
Učlanjen(a)
08.07.2007
Poena
319
Dakle sta uzeti: SAMSUNG LE-40A615A, trenutno na akciji u TM 79.999 ili TOSHIBA 40XF351PG, takodje na akciji 89.999?

Unapred zahvalan.

U kom smislu je samsung noviji? Oba modela su za 2008-mu godinu.

I samo jos nesto.

Da li je izmedju TOSHIBA 40XF351PG i TOSHIBA 40XF350PG razlika samo u boji okvira ili ima jos nesto?

Hvala.

Poslednja izmena od urednika:
Ja bi uzeo Tosh i to bas ovu crvenu, mnogo mi se svidja ultra slim frame. Nisam mogao da nadjem razliku izmedju modela, izgleda da jeste samo u boji.

ja sam proletos gledao taj tv, pošto je izvan mog budžeta samo sam gledao i slinio. okvir ekrana je tako tanak da tv uvek deluje veći nego što jeste. ta crvena boja mu baš stoji, samsunzi sa tom crvenom nekako deluju gay, bez uvrede svima koji ih poseduju.
a slika rastura, hd naravno mada ni sd nije za baciti.

Šta god uzmeš nećeš imati najbolji TV :) Dobaci nekako do A656.

Ili da se strpi neko vreme, neodređeno :)

s obzirom da je toshiba imala probleme Sa ranijim serijama ja bi uzeo samsunga, jeftiniji je, verovatno je i bolji,ili ako mozes dobaci neku kintu kao sto su rekli pa uzmi 656 ili 686.
ja sam skoro uzeo 40"686 i zadovoljan sam.
kada bih imao ogranicen budzet uzeo bi 615 ili evre pa bih za tri meseca sacekao neku povoljnu priliku za odluku.

A615 nema dosta stvari koje krase A656, nema ni S panel. Prilično čudan model. Ja sam uzeo seriju 5 zbog finansija, voleo bih da ne pati od nekih stvari, ali je razlika u ceni bila previša velika.
Po sadašnjim cenama, Panasonic plazma 42py8p - best buy.

Ja sam uzeo 656 pre Nove Godine jer nisam imao strpljenja da skupim jos malo novca za 756. Mada, kada sada sa ove tacke gledista, obzirom da sam stvarno prezadovoljan sa 656, mislim da sam napravio dobar potez, jer pitanje je da li bih dobio toliko bolji TV koliko je skuplji (ja mislim da definitivno ne bih), tako da ne zalim sto nisam sacekao.
Ali u ovom slucaju smatram i dalje da je bolje malo sacekati, samo ukoliko moze da saceka.

Hvala na savetima.

Najradije bih uzeo a656 ali mi fali 20.000din.
Bio sam u bloku 62 u TM gde su svi tv-i ukljuceni i uporedio 656 i 615 jedan pored drugog. Stvarno ima razlike u korist 656.

Ako do sutra ne uzmem nista onda stekam jos malo.

1.Do all series models have the same specs?
-No,the 32",37" models dont have 100Hz,the 37" doesnt have ultra clear panel and the dynamic contrast on 32",37" is 15.000:1 vs 50.000:1 on the bigger A656 brothers.The panel on the 37" is not S-PVA.

mada gledao sam ga uzivo i slika je sasvim ok, ali mislim da mu je cena trenutno visoka.

Ako nije suvise kasno..samo da kazem NE uzimati a615...ima osvezenje od 50hz i kod odredjenih kontrasta boje se desava da ekran "probija"..ne znam da li je samo kod mog primerka tako ili kod svih. uglavnom imam a615 i nisam ni malo zadovoljan sto se tice prikaza npr kablovske televizije..kod hd filmova je slika naravno bruka, ali sam video i toshibine i druge proizvodjace i slika je bolja na kablovskoj.

TOSHIBA 40XF351PG

Lepo je videti, za promenu, da neko "ne hvali konja svoga", nego daje objektivno misljenje. Elem, ja ne mogu da se pridruzim gore citiranom, jer sam potpuno stao sa istrazivanjima LCD/Plasma karakteristika/modela posto sam kupio krajem novembra 40"A656. Doduse, niko mi ne moze zabraniti da, sa druge strane, budem izuzetno subjektivan i kazem da sam PREZADOVOLJAN ovim modelom i onome sto mi je pruzio. U svakom slucaju, moja preporuka za doticni model.

mislim i da se ovde ljudi ne drze toliko predvidjenog okvira cena, to ide ovim redom navuci jos 5 000 pa jos 5000 i tako od pocetne cifre 80 000 zavrsi se sa cifrom od 120 000 :)

ne znam da li je tacno ali sam cuo da se ugradjuju u njega paneli koji idu u seriju 3000 Philips, sad neka me neko demantuje ako sam pogresio

Lepo je videti, za promenu, da neko "ne hvali konja svoga", nego daje objektivno misljenje. Elem, ja ne mogu da se pridruzim gore citiranom, jer sam potpuno stao sa istrazivanjima LCD/Plasma karakteristika/modela posto sam kupio krajem novembra 40"A656. Doduse, niko mi ne moze zabraniti da, sa druge strane, budem izuzetno subjektivan i kazem da sam PREZADOVOLJAN ovim modelom i onome sto mi je pruzio. U svakom slucaju, moja preporuka za doticni model.

Pa od onoga sto je ponudio tosh mi se cinio kao najbolji izbor. Mada uvek savetujem ljude da kupe Samsung A656 ne zbog toga sto ga imam, nego sto ne postolji bolji televizor od njega za te pare. Plasmu da ne mesamo u ovu diskusiju. Vidim da je pala cena 40a656 za 10k, sad je 100k u tehnomarketu.

mozes proveriti koliko je radio kada je tv u standbay-u stisnes na daljinskom INFO MENU MUTE POWER i sacekas malo da ti se otvori sevisni meni, tu pise koliko je radio ( nemenjaj nista posle toga samo ga ugasi )

Nazad
Vrh Dno