lordfreeman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.02.2009
- Poena
- 301
Sta mi preporucujete?
Ortak mi kaze da je 8800gts g92 starija serija grafickih karata i da kad je kasnije budem prodavao/menjao niko nece hteti da je kupi. Ja sam pre neki dan prodao 8600gt staru skoro 2. godine za 40e bez problema ali me zanima vase misljenje o ovoj konstataciji.
XFX 9800GTX+ bi trebalo da je oko 14500din. Ako hoces malo jeftinije, onda neki 4850 sa ok hladjenjem. Ako hoces jos vise da ustedis kupi XFX 4830, po meni trenutno najbolja kupovina ako se gleda cena/performanse.
EDIT: Naravno, podrazumevam da imas adekvatno napajanje i ostatak konfiguracije da isprati ove kartice...
Pa sta da uzmem onda, Gainward 8800gts g92 ili xfx 4830? Ista je cena.
Posto sam neodlucan ajde jos ovo da pitam: Koja bi mogla bolje da se proda kasnije, za neko vreme, kad budem menjao graficku? Sta mislite?
Da li HD 4850 koji je u ovom cenovnom rangu mnogo bučan?
Nemam predstave kako podnosi temperaturu, i kakav ti setup za cirkulaciju vazduha treba, ali cenim da gigabyte GV-R485MC-1GH/ GV-R485MC-1GH nisu preterano buchni... Da li si razmishljao o njima?
(imash i neki powerColor pasivni, ali ne znam ima li toga kod nas uopshte)
Nemam predstave kako podnosi temperaturu, i kakav ti setup za cirkulaciju vazduha treba, ali cenim da gigabyte GV-R485MC-1GH/ GV-R485MC-1GH nisu preterano buchni... Da li si razmishljao o njima?
(imash i neki powerColor pasivni, ali ne znam ima li toga kod nas uopshte)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari