Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Poceo sa drugarom Windrose i lepo smo se igrali 10ak sati u 2 dana, a onda poceo sa 2 drugara Where Winds Meet i za sada mi se bas svidja, tek su oni dosli do lvl10, ja na 17, pa sada mozemo da igramo shared co-op(do 10lvl sam ja ulazio kod njih da im pomognem jednom pa drugom, ali je jako ograniceno, a od 10lvl se otvara online co-op, sto je deljen progress) i ako je dosta ogranicen i solo kampanja ne moze da se igra zajedno.

Jel igra neko Lego Batman: Legacy of the Dark Knight? Za sada par sati u igri, sve je dobro samo ovaj fight ubi koliko je dosadan, a ima ga u skoro svakoj misiji odnosno svakom segmentu igre.

Stellar Blade i Pragmatu. Koreanci su stvarno izuli sa SB, i ima bas da se igra. Sad sam poceo new game +

Jel igra neko Lego Batman: Legacy of the Dark Knight? Za sada par sati u igri, sve je dobro samo ovaj fight ubi koliko je dosadan, a ima ga u skoro svakoj misiji odnosno svakom segmentu igre.
Igram ja sa sestricem, jeste fajt dosadan malo, jos kad se nabudze skilovi jos lakse je. Realno ne bi ni igrao da nije njega 😀 al sa decom je mnogo sladje.

Subnautica 2, ovaj put single player, gustiram je natenane, citam sve, uzivam u pravljenju baze.

Sa strane Forzu novu, jako brzo sam upao u mod odradjivanje nedeljnih festival taskova, bas ono sto sam zeleo da izbegnem, dobro pa je game pass i ne planiram da obnavljam pretplatu.

Automobilista 2, reko da ga probam jer nisam skoro godinu dana a pokrpili ga solidno.
Fizika me najvise interesovala i na nivou gran turisma je otpilike, ne kaznjava previse ali ni ne dozvoljava preterano opustanje.
Trke u single playeru su jako dobre jer AI bas drzi tempo i osecaj je kao da se vozi sa zivim igracima, i to dobrim.
Igra brutalno dobro radi na kakvoj god masini imate, a posebna je poslastica u VR.

Igram ja sa sestricem, jeste fajt dosadan malo, jos kad se nabudze skilovi jos lakse je. Realno ne bi ni igrao da nije njega 😀 al sa decom je mnogo sladje.
Meni je zanimljivo što se pojavljuju svi likovi iz batman univerzuma i humor je okej ali baš me nervira što se cela igra svodi na taj dosadni fight, pokušaću još par sati da preguram da vidim kako će biti kasnije.

Nazad
Vrh Dno