Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Pa eto, prednost igre na PCu je upravo to, sto neke stvari mozes da promenis i prilagodis vise tvom ukusu.

Ma gde zurim, pa jos uvek nisam presao CP2077 i Rdr2, a uzeo ih obe prvog dana preordera, cp2077 uzeo godinu dana pre izlaska 🤣 Nego upadne Elden Ring, 400 sati, Arc Raiders, jos 400 sati...itd, itd.

Ne drzi me nista da odjednom predjem, sednem i igram fazon 5-10 sati odjednom i onda zaboravim da postoji par meseci 🙂
Mislim da imam preko 50 igara sa preko 50% predjeno, mnoge izbrisao bez ikakvog razloga, prosto prestane da me vuce digram 😀

To je lose, nikako da zavrsis ista..da osetis celu igricu,pricu, ovako ako stalno cepkas gubi tu draz, gubi sve..kontam smori te nesto, pa ajde, ali ti si objasnio 😀 Prebaci se skroz na multi, dok ne pocne single da te radi kako treba 😀 ili barem samo rokaj main kvestove,smanji tezinu,prepisaj igricu za par sati, bolje i to nego ovo sto radis 😀 seruckam ja,svako igra kako voli da igra, ali stvarno za ovako nesto jos nisam cuo.

Igras sve a ne igras nista. Dokle god se igra vise igara paralelno i postoji neka igra koja srče vreme kao meni PES samo se frustriraš. Trenutno sve batalio i idem jednu po jednu koju sam zapoceo. Trenitno RE4 pa posle ili 7 i 8 ili idem na SH2 remake a mozda prvo zavrsim Dead Space koji sam prolse god krenuo. Problem šaltanja je i ispadanje iz mehanike.

Ma imam 190 sati sati u CP2077 i 115 u RDR2, nije da ne igram, vec prosto krenem svuda da lutam i kod mene nema main quest, kod mene postoji samo sve ili nista 🙂
Nego prosto izadjem iz igre i ne mogu da se nateram da udjem ponovo, pa me neka druga igra povuce, pa ista stvar 🙂

Ja sam baš kontra primer, dok ne završim igru, ne pokrećem drugu

Zavrsio re2 pa re3. Cetvorku sam igrao i og onomad i remake skoro. 5 i 6 takodje. 7,8 preskocio, planiram najnoviji da uzmem cim se pojavi narodnjak.

Trenutno Death Stranding 2, drzi me fino za sada. Keca sam negde na pola samo ostavio, gameplay loop me tad zamorio, videcemo kako ce ovde ici, prica mi je jasnija i ono kao interesuje me kako je japanac zavrsio ovaj deo…

preskocio si jednu od najboljih re igara 🙂
Village? Ne znam, ne prijaju mi RE igre u prvom licu, a i trenutno sam u licnom gaming arc-u gde samo zavalim bulju i igram s kontrolerom, a TPS je daleko povoljniji za takav scenario.

Mada negde procitah da su u village ubacili third person, nzm koliko je to tacno

Village? Ne znam, ne prijaju mi RE igre u prvom licu, a i trenutno sam u licnom gaming arc-u gde samo zavalim bulju i igram s kontrolerom, a TPS je daleko povoljniji za takav scenario.

Mada negde procitah da su u village ubacili third person, nzm koliko je to tacno
Mislim da je tako, dodato nekim updateom.

Treba ti Winters Expansion DLC za 3rd person, ali se slazem sa nikornla, meni su i 7 i 8 bas legle.

Pitanje za sve one iz RE univerzuma. Devojčica koja se pojavljuje na kraju re2, je Šeri. A devojka koja se pojavljuje u re4 je Ešli. Koja od njih dve se pojavljuje kasnije u igrama? Tj koja od njih je u re Rekvijem na vezi sa Leonom preko slušalica, to sam nesto malo zakačio na yt.

Zavrsio BG3 posle 158 sati i nekako mlak osecaj. Vise sam uzivao u Pillars of eternity borbama nego u BG3, iako je ovde vise slobode i cista potezna borba. Odrastao sam na Crpgovima, i da sam ovo igrao deset godina ranije bila bi mi igra zivota, ovako ne znam sta da mislim.
Suvise modernih ideja i ideologija ubacenih u igru su mi bas u izili uzivanje. Kada me je druid poceo muvati doslo mi je da izbrisem igru zauvek.
Prica je dobra, ali price kompanjona su neprikosnovene, 10/10.

Poceo posle nje da igram Black myth wukong, malo sam se razocarao, mislio sam da je mnogo bolje s obzirom na hajp. Nisam ljubitelj kineske mitologije, suvise je over the top. Ali ce se zavrsiti, mehanike borbe su odlicne, a svaki Souls like se mora odigrati do kraja iako je veoma laka igra.

Zavrsio ekspanziju D4 Vessel of hatred. Sramota sta je ova fransiza postala. Da ne bude zabune imam preko 187 sati u d4 od pocetka, a D1 preko 800 sigurno, D2 da ne spominjem.

Diablo 1 mi je omiljena igra svoh vremena, igram je i dalje. Taj osecaj teskobe, beznadja sveukupno fenomenalne atmosfere i lokalizovane price se izgubio dobrim delom sa dvojkom koja je nila ipak fenomenalna.

D3 je imao ok pricu, D4 prvi deo mi se svideo ali su to price preduvane do besvesti. D4 je vratio deo mracne atmosfere koju je D3 zanemario.

Gameplay, strahota. Umesto kliktanja na karakondzule sve se svelo na aoe i milione milijarde stete sa sve sarenim brojcicama. Kakvi bre tormenti, sistemi kalemljeni na sisteme, desetine pomenutih, legendarna oprema, mitici, ancestrali, cemu sve to. Vestacki odrzavaju igru u zivotu umesto da naprave krstenu single player kampanju.

Diablo bi bio fenomenalan u Dark souls 3 fazonu.

Izvinjavam se zbog rant-a.

Crimson Desert igram jelte. Svaki dan dva nova mini patcha, mene igra drzi.

@Adanos Rant opravdan ali je za Diablo IV temu. I ja sam uzeo taj bundle sa ekpanzijom i ne mogu dovoljno napljuvati igru koliko zasluzuje.

Zavrsio RDR Remaster keca pre nekoliko dana. Sta znam, dobra je, ali me nije oduvala. Remaster su lepo odradili, lepo izgleda s obzirom koliko je matora igra, ali mi je nekako praznjikava. Mislim, jasno je da na "divljem zapadu" nema milion velikih gradova i sta ti ja znam, ali gde god da dodjes, skoro nista nemas da uradis, pretrazis, nadjes, uzmes, bas je prazno.

Sama prica je dobra i zapravo je kraj mozda i najbolji u celoj igri.

Igram Star Wars Outlaws, stavio neki reshade mod, pa ga dodatno skroz prepravio i onda izgleda super.
Pored toga, za sada mi je skroz ok igra za ovih prvih 5-6 sati.

Završio sam RE4 Remake. Stvarno sam uživao, odlična igra. U poslednje vreme prešao sam i RE2, RE3 i RE4, dok sam najnoviji RE pregledao ceo na YouTube-u. Najveći utisak na mene je definitivno ostavio RE2, verovatno zato što je to prva igra koju sam odigrao iz RE univerzuma.
E sad pitanje: koju sledeću igru da uzmem i odigram iz RE serijala? Video sam da petica i šestica nisu na dobrom glasu (a i nemaju remake). Za sedmicu i osmicu takođe baš nema mnogo reči hvale.

5 i 6 imaju lošu karmu jer su naslednici smera u kome je krenula 4ka ali imaju medju boljim prodajama pogotovo 5ica i iz onoga što sam čitao da uopšte noje loša igra. Nisam ih ni ja igrao i baš sam u dilemi šta sada kad završim RE4 (ostala mi poslednja 3 chaptera). Ratmisljam se izmedju OG RE3, zloglasnog RE7, RE0 i RE9. Po meni od prva 4 dela 1 je ubedljivo najbolji a što kažeš možda zato šonje prva RE igra koju sam odigrao a možda i zato što je suvi izvorni RE.

Završio sam RE4 Remake. Stvarno sam uživao, odlična igra. U poslednje vreme prešao sam i RE2, RE3 i RE4, dok sam najnoviji RE pregledao ceo na YouTube-u. Najveći utisak na mene je definitivno ostavio RE2, verovatno zato što je to prva igra koju sam odigrao iz RE univerzuma.
E sad pitanje: koju sledeću igru da uzmem i odigram iz RE serijala? Video sam da petica i šestica nisu na dobrom glasu (a i nemaju remake). Za sedmicu i osmicu takođe baš nema mnogo reči hvale.

Probaj sedmicu, meni je bila super igra.
Razumem da se nekome ne sviđa jer je iz prvog lica, ali ako ti to ne smeta, sve ostalo je dobro.
Probaj pa ćeš videti i sam

RE5 nikad nisam završio, bio neki bag, pa sam batalio. RE6 zavrsio, i sta znam, bio mi je ok. Mislim da je bio problem sto se malo vise oslanjao na akciju umesto na horor.

Ako volite serijal, možete da probate oba dela, pa ako vam baš ne legne posle par sati, najlakše bataliti.

Sedmicu sam dosta izbegavao zbog prvog lica, ali je sasvim ok bila na kraju, nisam zažalio sto sam potrošio vreme na istu.

Krenuo RE7 ali mrka kapa. Igrao sat vremena i batalio. Ne svidja mi se, skroz drugačija igra u odnosu na prethodne delove. To bi bilo to od Re univerzuma, za sada.
Večeras ću krenuti Death Stranding a nakon toga imam u planu Witcher 3.

Pre par dana krenuo sa Dave the Diver posto videh da je uskoro izbacuju iz PS+ Extra kataloga, a bila mi na spisku zbog dobrih komentara sa foruma.

Definitivno se pridružujem pozitivnim utiscima. Imam osećaj kao da igram mobilnu igricu, ali u najboljem smislu te reči. Ima svašta nešto da se radi i interesantno je istraživanje podvodnog sveta i napredovanje kroz isti. Takodje prvi susret sa nekim opasnijim vrstama, pa onda i osećaj kad ubijete nešto što je u jednom trenutku delovalo kao nemoguća misija. U mom slučaju je to bilo sa tigrastom ajkulom. Us*o sam se kad sam je video prvi put. Iako me interesovalo koliko duboko može da se ide, nisam hteo da guglam da ne upropastim iznenađenje. U medjuvremenu sam stigao do onih većih dubina (deluje mi da nema dublje od toga).

Pazi, to sto sam došao kao najdublje je, ali mi je palo na pamet da mozda ima neka fora da se ode još dublje, nešto slično kao npr sa onim brodom iza koga imaš prolaz za dalje. Pogotovo me vuče na to činjenica da sam tek oko 25% igre prešao.

Nazad
Vrh Dno