Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

rokam uporedo WoW i WoT, btw - jel to ne postoji tema za WoW ili je ja ne mogu naci? 🙂

Exit 8, povučen filmom (nisam ni znao za igru).

Interesantan koncept, ali izludis kad pojma nemaš šta si propustio, a buljiš ko nenormalan 😅

Najgora mi je bila nula posle ovoga 😄
1000071091.jpg

Posle prvog prelaska prelaziš za 5 minuta. Mene klinci forsiraju da nadjemo sve anomalije. A lepo igra vozi kad jednom predješ udjes u štos a i daje igra. Nekih 3-4 sata zabave.

P.S. zbog te anomalije kada nema ništa a vrati te na 0 i hoću sve da nadjem a neću da googlam. Ima sigurno neka slovna greška u posterima zavučena.

Pitam se i ja dal je to fazon, ali zaista me mrzi da pamtim svaku sitnicu na posterima, mada malo malo pa naučim još nešto novo. Mislim da nekad namerno zavuku zescu sitnicu samo da bi te resetovali. Kad predjem, izguglacu sve anomalije, ne mogu da se maltretiram 😅

Meni ostalo 11/36 ima sve da ih nadjem....valjda 😄. Mislim da ima ta 1 koja je zavucena baš baš

P.S. baš sam neku Syberiu pristavio na PS plus vidim da je verzija za ps5 .

Treba mi neka puzzle game nemam energije za rokanje više

AAAAAAAAAAAAAAAAA, dodjem do osmice i nadjem anomaliju pred sam kraj hodnika i od ushicenja produzim pravo umesto da se vratim i resetuje na nulu 😂 😂 😂 😂 😂

Prešao, ispostavilo se da sam kao našao sve anomalije, ali gledajući na netu, 2 se ne sećam da sam primetio i vratio se, doduše par puta sam namerno krenuo unazad iako nisam našao. Za jednu sam zapravo nešto iz daljine i pretpostavio, ali nisam proverio kad sam prišao i samim tim je promašio. Svakako interesantna igra, treba probati.

Prvi put posle 8ice me vrteo još 3 puta
Da, ja reko šta se dešava, gde je kraj 😅

Freelancer sa Crossfire 2.0 Mod-om.

Cairn zavrsio za 13h, mnogo depresivna igra, do Peril sam igrao na alpinist tezini ali onda sam morao asistencije da upalim, igra postaje suludo teska plus bag kod perila gde nakon save-a na zidu nestaju pitoni…

Takodje igra ima neke momente gde obicnu rupu od pola metra glavni lik ne moze da preskoci, pa se ti onda penji iznova….a s druge strane riba pravi neke neverovatne akrobacije tokom penjanja…

IMG_8993.jpeg

Reče mi nikornla, pristavio sam je na Switch nije loša. Nemam screenshot ali danas smo izvalili Tinykin, ko je voleo Astra ovo će mu se svideti.

Dobar je, ali nije opravdao hype, bar po mom misljenju. Imam dve police knjiga od Kinga, i realno osim desetak knjiga (serijala) gde sam bas uzivao od početka do kraja zbog fabule, vecinu njegovih knjiga citam zbog nacina pisanja.
Jeste da je Alan "amalgam" vise njegovih knjiga, bar po mom utisku i mozda malo Twin Peaksa, ali zaostaje dosta iza njih.

Inace 86 sati u BG3 i pomalo sam razočaran glavnom pricom. Mnogo su mi vise zanimljiviji questovi od saputnika. Do sada nisam naisao na los quest sa njima. Najvece iznenadjenje je bila J druid, da ne spoilujem, kakav blast from the past. A sada se pojavljuje i odredjeni ranger sa vevericom u razgovorima sa njom, bas me je prijatno iznenadilo.
Igra je fenomenalna, samo su mogli neke mehanike sa davanjem odredjenih stvari iz torbe za questove da unaprede, a ne da trazim svaki put kao ludak po inventaru. Mada je to mozda problem sa konzolnom verzijom.

Videh da za nekoliko dana izbacuju Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge iz PS+ Extra kataloga, pa odlucio da malo presecem posto je bas kratka igra.
Iskreno, prijalo mi da malo za promenu odigram ovako neku 2D makljacinu. Necu igrati sa svim likovima, niti planiram da jurim challenges.

Završila Fort Solis. Kratka igra, može da se pređe za 5-6h. Vizuelno lepo izgleda, ali sama priča je nekako loše ispričana kroz video i audio zapise koje lik otkriva, malo je konfuzno. QTE uopšte ne utiče na ishod što je razočaravajuće. Ne vredi ovoliko koliko košta na Steam-u. Ja sam je uzela na G2A za 0.94 evra, tako i može da prođe ili 🏴‍☠.

Isonzo,ko BF1,nije loša.

Završila Fort Solis. Kratka igra, može da se pređe za 5-6h. Vizuelno lepo izgleda, ali sama priča je nekako loše ispričana kroz video i audio zapise koje lik otkriva, malo je konfuzno. QTE uopšte ne utiče na ishod što je razočaravajuće. Ne vredi ovoliko koliko košta na Steam-u. Ja sam je uzela na G2A za 0.94 evra, tako i može da prođe ili 🏴‍☠.

I ja poceo da je igram, dobio sam kljuc za GOG preko Amazon Prime pretplate (sad se zove Luna gaming).
Mada posto je ima na GOG-u, svako moze da je proba 🙂

Onako, lepo izgleda, ali vec dva puta sam zaspao igrajuci.. Spora, nema ni trcanja, rasplet kao sto kazes kroz tekst i video snimke..
Zavrsicu je samo jer je kratka

Igram Fort Solis upravo. Uh... Treperenje (flickering) je nesnošljivo zato što su Lumen GI postavili u metalno okruženje koje je slabo osvetljenjeno i iskombinovano sa malim emissive materijalima. U ovoj situaciji se javljaju artifakti i to je neizbežno. Još jedan UE5 naslov traljavo skockan. Ovo je opšte poznata problematika u UE5 i jedan od osnovnih problema tj. ograničenja. Poenta je što su ovo gotovo sigurno znali a ipak se odlučili da izbace igru u ovom stanju. Ja recimo ovo nikada ne bih odobrio da izađe ovako... Igra je smeštena u bazi, svetlo je statično i za ovakav tip igara se obično radi bake lightning radi stabilnog i čitog prikaza. Da su to uradili tako, igra bi izgledala duplo bolje plus bi radila tri puta bolje - native 4k u 60hz bez muke. Inače sama igra je fino dizajnirana, animacije su odlične, ali je prilično monotona i dosadna. Walking simulator sa dosta dijaloga... Što bi reko Bebek: A moglo je bolje... 😕

Trenutno Sekiro, posle 5 godina morao sam da probam na ps5 i tvu i da vidim da li sam zardjao. Odlicna igra ali mnogo laksa nego davno kada sam igrao . . . Najbolja mehanika koju sam do sada iskusio

Prilozi

• 19d121b0dae56-screenshotUrl.jpg
    19d121b0dae56-screenshotUrl.jpg
    273.6 KB · Pregleda: 50
  • 19d121b234c18-screenshotUrl.jpg
    19d121b234c18-screenshotUrl.jpg
    258.1 KB · Pregleda: 49
ne samo da je 60fps lock nego ne moze ni da se ugasi chromatic aberration i vignette

Trenutno igram Kingdom Come Deliverance 2 primarno, pored Dragon's Dogma 2 i RE Requiem sa strane.
Par sati sam igrao i Death Stranding 2 ove nedelje...
Prosli vikend seo sa 2 drugara i obrnuli celu SPace Marines 2 kampanju, steta sto je tako kratko.

Generalno, igram 20ak igara odjednom i svaki put se upucavam u glavu dok se setim gde sam stao, sta treba da se radi i dok ponovo naucim kontrole.

Znam ja da postoje modovi za unlock, ali platis nesto 60e npr i treba da se drndas dodatno..ne pada mi na pamet. Za te pare ocu na jedan klik da izaberem zeljenu hercazu..iako mi se igra i sekiro i elden. Al' ne dam im pare zbog toga.
20 igara odjednom 🤣🤣 ti si legenda. Uzivaj malo, sto zuris toliko.

Nazad
Vrh Dno