Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Maneater. Na fazon Goat Simulatora samo s manje humora i mnogo više krvi. Solidna i zabavna igra

Zavrsio WH40k Space Marine 2, kakva igra! 9/10
Jeste da je kampanja samo desetak sati, ali i to je ok, ne postaje dosadno ni u jednom trenutku. Online PvE i PvP izgleda brutalno, ali sacekacu da uzmem gamepass kada budem odigrao par stvari iz backloga. Igra je cisto zadovoljstvo, pravi stari kov igara, cista zabava puna drenalina i sa dobrom pricom. Proveo sam jedno petnaestak sati gledajuci videe o WH40k loreu.

Spremio svesku i naostrio olovku, Hell is us me ceka 😁

Undying - Imam je na GOG i malopre vidim da postoji mod (Undying Renewal) koji dodaje (pored ostalog) i wide screen support, rezoluciju do 4K i sl. Ah... kakav flešbek.

1767629575812.png

Uh kakva je to igra 🙂
Nisam znao za mod.

Black mesa.
Baš su je odradili, odavno nisam igrao HL1, ovo je ekstra iskustvo.
Možda neki sitni detaljčići su mogli da budu rešeni kako bi iskustvo bilo 100% dobro. Ovako je 99%.

Syberia Remaster,upravo završio drugi put posle 20 godina....

Black mesa.
Baš su je odradili, odavno nisam igrao HL1, ovo je ekstra iskustvo.
Možda neki sitni detaljčići su mogli da budu rešeni kako bi iskustvo bilo 100% dobro. Ovako je 99%.
Diffusion?

Krenuo sam (ponovo) da tesko modujem Skyrim SE i da ga ovog puta zavrsim do kraja u 2160p 120hz 😁

Probao Silent hill f, ali nazalost ode na refund. Kada legnu pare nazad ima da bude WH40k Rogue trader umesto Silent hilla. Bas sam se razocarao.

Sa druge strane poceo sam da igram Hell is us, i ne mogu da odredim da li vise uzivam u igri ili me uzasava, jer me mnogo stvari podseca na devedesete. Nije baš kao Lepa sela lepo gore, ali nije ni daleko.
Posle dugog vremena igra koja ne puca na horor grotesknog vec ljudske gluposti i ludila.
Igra je odlična, organski se razvija. Questovi su dobri, razgovori takodje.
Borba na merciless i death penalty, jedino je tako zanimljivo, ovako je lako na defaultu. Zavrsicu je definitivno.

Poslednja izmena:
Završio dvojku i krenuo trojku, pričam o Max Payne. Definitivno trojka nema taj vajb kao prethodni delovi ali nije loša. Čak šta više ne vidi se da je igrica stara preko 10 godina.

Ghost of Yotei, bruka kako izgleda grafički 😍

Hell is us odlicna posla skoro dvadeset sati, borba je najslabija karika, ali je i dalje ok na najvećoj težini.
U pauzama, kada se psihički umorim od navedene igram WH40K Rogue Trader, odlična za sada.

FM 26 i HL Black Mesa. 🙂

Satisfactory i Subnautica.

AC Shadow i Manor Lords.

Zavrsio fenomenalni Hell is us i sada sibam WH40k Rogue Trader.
Rogue trader me je prilicno razocarao. Ogroman sam fan crpga, na njemu sam odrastao, a koliko se dajem za takve igre govori činjenica da sam skoro dva sata pravio avatara.
Na Warhammer univerzum sam se bas naprzio, pomislio sam posle Space marine 2 i brda odgledanih videa da su samo Orci neozbiljni deo univerzuma, ali sam se prevario. Igra je vrlo neozbiljna na trenutke, kao da ne zna sta zeli da bude, vrlo naivna u drugim trenucima, dok su neke stvari odlicno uradjene. Borbe su ok, volim grid potezni sistem, ali napravili su zbog codexa takvu komplikaciju prilikom levelovanja sa prekomplikovanim opisima, pregrstom nebitnih skillova, te na kraju posle 16 sati u igri na svakom liku imam svega po dva, tri skilla. Sve se svodi na debuffovanje, buffovanje i pozicioniranje.
Nadam se da kasnije postaje zanimljivije, voleo bih da me neko oraspolozi sa pozitivnim vestima, jer ne zelim da odustanem od igre.

Završio Maneater. Sad igram Far Cry Primal.

Uzex AC Shadow bas mi je lepo lezi igra neznam zasto je toliko pljuju.

Ovo jubijevsko ***** od launčera mi pojelo save od 15 sati...

Posle 20 sati batalio Rogue trader, ne lezi mi, suvise je naivan i detinjast za moj ukus. Mozda sam imao prevelika ocekivanja.
Ipak ce BG3 da bude sledeci crpg.
Zavrsio Oblivion remastered glavni quest, sada polako cistim ostale questove. Negde sam zavubio mace of Molag Baal, bas sam se iznervirao.

probao sinoc Total War THREE KINGDOMS zaglavih do 3 ujutru, danas me ocistise u kampanji, sta znam nekako me secanje vraca na Rome Total war koji mi je bio nekako laski za igranje ovo bre treba koncentracija, definitivno nije za razbribrigu posle arbajta, dvoje male dece i nervozne zene

Halo Master Chief Collection ( Trenutno Halo 2 ) po ko zna koji put 🙂 Nikad ne dosadi...

Spucao sam jako brzo brdo sati u Blue Prince-a, fantasticna one of a kind igra, mozda moja igra godine za ‘25.

Trenutno zavrsavam The Alters, vidim da su je poljaci radili, dubok naklon, mesavina zanrova je neverovatna, od menadzmenta resursa/vremena, survivala, tps, avanture, misterije, role playinga. Apsolutno breath of fresh air, prvog dana sam ubio 10ak sati, narednog jos toliko i tu sam pri kraju.

Naredna igra ce biti ili Cairn ili Abiotic Factor

Elden Ring, opet mu se vraćam nakon skoro godinu dana pauze, ali ovog puta igram isključivo uz zloupotrebu svih mogućih glitcheva. Neverovatno kakvih sve propusta ima u ovoj igri da to nije normalno. Maksimalno upgrade-ovan somber weapon i RL 120 posle samo nekoliko sati igranja...neverovatno.

Nazad
Vrh Dno