Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Total War: Warhammer 3 i Immortal Empires sandbox kampanju. Znaci cela mapa iz prvog i drugog dela, zajedno sa trecim. Ludnica.
Uf, moje omiljeno gaming iskustvo, na Total War: Warhammer-e sam u zadnjih 10ak godina spucao preko 2k sati. Prosto neverovatno koliko contenta ima, i dalje ima rasa sa kojima nisam igrao.

Inace upravo zavrsio Stalker 2, keca se maltene samo kroz maglu secam al dvojka mi je bila odlicna, uz naravno poneki bag i iritantni elemenat ali ne dovoljno da naskodi atmosferi i dozivljaju. Jedino sto malo vise smara je sto nema tuca na vecim dometima i neprijatelji koji se spawnuju preblizu.

Torchlight Infinite. Vec jedno nedelju dana i trenutno sam u ranim fazama Endgame-a konkretno Timemark 5 Mape igram i Timemark 6 uskoro. Jako flashy i eksplozivna igra bas je brza , poredjenja radi Poe 2 cak i na Tier 15 juiced mapama je sporiji od ovog. Interesatan je sistem Petova u igri , a fino je i sto svi skillovi mogu da se kupuju za ingame valutu, i da se postavljaju u stavljaju kako vam je volja.

Neki bossevi su bas impresivni kao i neki Elite protivnici u smislu mehanika. I bas se oseca Moc kako teku Leveli vas lik stvarno poprima God Like status po tome je Poe 1 il Diablo 4 priblizniji nego Poe 2.

Samo Jedan In Game Purchase sam obavio za Packspirit 15 dollar box . Sve ostalo sam otkljucao igrajuci tako da iako je puna igra Transakcija potencionalnih i dalje se po meni ne oseca Bas klasicno P2w . Pogotovo sto postoji Auction House i koji god item vam treba mozete nabaviti za Ingame valutu izuzev samih Petova, Skins, Seasonal pass i seasonal heroja (samo tekuci heroj biva zakljucan .

Zavrsio KCD 1 pa poceo Monster Hunter World, vrlo zanimljivo za sada.

Warhammer 40k: Dawn of War II.
Za igru iz 2009 je super, baš mi prija.

Monster hunter World - ne pamtim kada me je neka igra bez posebne priče ovako zakovala, ~40 sati i nisam ni trećinu igre prešao, po priči. Zaista izuzetno zarazna mehanika igre, uživam, a izbegavao sam je duže vreme. Moraću o'ma i Iceborne da pazarim.
Najsmešnije od svega je što sam hoardovao ove igre, kupio sam World, Rise+Sunbreak i sada Wilds a nisam ni jednu odigrao pre kupovine hahahahahah.
Imam gomilu igara koje sam kupio, jedva čekam da igram, a nemam vremena. Plaćam ultimate pass, a ne stižem da odigram igre sa njega XD

PES 2021 sa Football Life 2025 patchom na koji se nadogradjuje Mega Patch 3.1 a na sve to dodato sve i svašta. Izgledao i igra se fenomenalno 🙂

Neopravdano sam propustio Ghost of Tsushima i sada naravno ne moze covek da se odvoji od igre

Na predlog kolega sa foruma na poslu probah Drova: Forsaken kin, proletose dva sata dok si trepnuo, a gradjevinske knjige nedovrsene hahahahahhahahah.
Odlicna igra za sada.

Metro Exodus i Lords of the fallen(online co-op) 😀

Thief, nisam je igrao pre a stoji mi u stean library 7-8 godina

Redovito Genshin, po čuke dnevno već pet godina, zadnjih godinu dana dajem po 5 dolara mesečno na to, sramota, znam...

Pored toga poslednjih 10tak dana uglavnom Schedule I. Krenuo sa piratom pa me smorilo juriti verzije i iskeširao 20 evra na Steamu pa krenuo ispočetka.
Još malo pa sam sve igustirao što ima u aktuelnoj verziji pa ide pod led dok malo obogati igricu. Ako se to dogodi, obzirom da je, navodno, lik prodao 4 miliona kopija igre a bukvalno je sam pravio sa dva drugara koja su mu ispomoć oko muzike i još nečeg ne sećam se. Momak inkasirao sigurno 50 milki čistog keša, kada se odbije Steam fee, nešto mi govori da su šanse velike da razvoj Schedule I mu padne u zapećak...

Inače igra zarazna koliko i droga koja je tema igre.

Ostalo što imam u povećem game library, probam ili igram sat vremena pa smori (God of War i slične Sony igre) ili igram neko vreme pa batalim.

Jel igrao neko supraland? Ja krenuo bukvalno bezveze da je igram a toliko me navukla da ne znam. Baš simpatična mini igra ako je tako mogu nazvati, ako imate predloge za još ovakve mini igre pišite slobodno.

Nije baš mini, ima prilično puzli 😁Imaš I Supraland Six Inches Under, to je nastavak.

Imaš Blue Prince, Talos Principle, The Witness za jos puzzle igara

Superliminal je manja ali odlicna igra, ima vrhunske puzzle elemente.

Nazad
Vrh Dno