JoeKuboj
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.05.2002
- Poena
- 620
jeste, mnogo 😀tex707 je napisao(la):...
Da li je taj FS2004 uopste bolji od 2002?
mnogooo brze radi, oblaci su MnOgOgOoooo lepsi, ima vise aeroplana, doduse svi su matori ali DC-3 roola 🙂
jeste, mnogo 😀tex707 je napisao(la):...
Da li je taj FS2004 uopste bolji od 2002?
...i legendarni Lindbergov "Spirit of St Louis" :!: 😛 8)JoeKuboj je napisao(la):...ima vise aeroplana, doduse svi su matori ali DC-3 roola 🙂
JoeKuboj je napisao(la):...
jeste, mnogo 😀
mnogooo brze radi, oblaci su MnOgOgOoooo lepsi, ima vise aeroplana, doduse svi su matori ali DC-3 roola 🙂
Lukija je napisao(la):...
LFS, misem O🙂
hall je napisao(la):GTA VICE CITY, Enter The Matrix...
Ashley je napisao(la):Divine Divinity, diabloliku igrajodjutradosutradanimaimesecima igricu 🙂
maxer je napisao(la):...
Reci mi kakva je u odnosu na Echelon 1.
Da li je grafika jos bolja.
Upravljanje u odnosu na Ech.1 je: bolje-gore ili drugacije ???
4 😉 :eye:dexcar je napisao(la):Na koliko diskova je?
drapin je napisao(la):...
4 😉 :eye:
Zar je izasao Tony Hawks Pro skater 4 za Pc???BL@CK DE@TH je napisao(la):Indian Jones,Midtown Madness,Blitzkrieg,Tony Hawks Pro skater 4,Rise Of netions...
jeste, mnogo 😀
meni radi na cca 24fps na max. sa dynamic scenrijom (2200+, 512rama, ti4200)..igrao sam fs2002 i igram fs2004 na max detaljima i oseti se razlika..narocito kad gledas aeroplan spolja pa rotiras poglede i kada time compression smanjujes sa npr 4x na 2x ( kad ubacuje AI, to MNOGO brze odradi nego u fs2002)...e da i loadiranje je brze 🙂tex707 je napisao(la):...
...ali sto se brzine tice, ne mogu da se slozim....kada sve stavim na MAX (bez Dynamic Scenery) Frame Rate pada ispod 6....sa oblacima, naravno....to mi se u fs2002 nikada nije desavalo, ni priblizno...
Kako da ne, "drajverska zajednica" na Benchmarku je sasvim solidna po kvantitetu a po kvalitetu i vise od toga ! :mrgreen:Maxi je napisao(la):Ima li neko odavde da voli voznje?
Na primer NFS 5,trke kamijona i tako te stvari.
meni radi na cca 24fps na max. sa dynamic scenrijom (2200+, 512rama, ti4200)..igrao sam fs2002 i igram fs2004 na max detaljima i oseti se razlika..narocito kad gledas aeroplan spolja pa rotiras poglede i kada time compression smanjujes sa npr 4x na 2x ( kad ubacuje AI, to MNOGO brze odradi nego u fs2002)...e da i loadiranje je brze 🙂
ako ti bash sporo radi igraj samo danju i bez 3d oblaka 🙂
tex707 je napisao(la):...
Tacno je da se ceo program, narocito scenarija, brze "podize"...ali za FR mi stvarno nije jasno....ja sam na 2.3 GHz (sto je jace od 3200+), a CPU je tu najbitniji. Video kartica je GF2Ti500, ali to je vise nego dovoljno (7100 u 3DMark2001), sto i FS2002 pokazuje...da li si siguran da bas SVE postavis na MAX?
Vocko je napisao(la):...
Veruj mi da gf2 nije dovoljan. Treba ti barem gf3 zbog nekih dx8 funkcija koje igrica koristi. A znas i sam da ono sto ne moze u hardveru da se odradi, odradjuje se u softveru (dosta sporije).
Vocko je napisao(la):Pa kada bih tako gledao koliko sam sta platio kada sam uzeo, jos uvek bih bio na 386 koju sam najvise platio 😀
Ja sam do skora bio na r7500, ali posto sam probao r9000/pro u novijim igricama video sam da r7500 i pored veceg kloka gpu i memorija, nazalost, nema sta da trazi tu 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari