JoeKuboj
Čuven
- Učlanjen(a)
 - 31.05.2002

- Poena
 - 620

jeste, mnogotex707 je napisao(la):...
Da li je taj FS2004 uopste bolji od 2002?
mnogooo brze radi, oblaci su MnOgOgOoooo lepsi, ima vise aeroplana, doduse svi su matori ali DC-3 roola
jeste, mnogotex707 je napisao(la):...
Da li je taj FS2004 uopste bolji od 2002?
...i legendarni Lindbergov "Spirit of St Louis" :!:JoeKuboj je napisao(la):...ima vise aeroplana, doduse svi su matori ali DC-3 roola![]()
JoeKuboj je napisao(la):...
jeste, mnogo
mnogooo brze radi, oblaci su MnOgOgOoooo lepsi, ima vise aeroplana, doduse svi su matori ali DC-3 roola![]()
Lukija je napisao(la):...
LFS, misem O![]()
hall je napisao(la):GTA VICE CITY, Enter The Matrix...
Ashley je napisao(la):Divine Divinity, diabloliku igrajodjutradosutradanimaimesecima igricu![]()
maxer je napisao(la):...
Reci mi kakva je u odnosu na Echelon 1.
Da li je grafika jos bolja.
Upravljanje u odnosu na Ech.1 je: bolje-gore ili drugacije ???
4dexcar je napisao(la):Na koliko diskova je?
drapin je napisao(la):...
4:eye:
Zar je izasao Tony Hawks Pro skater 4 za Pc???BL@CK DE@TH je napisao(la):Indian Jones,Midtown Madness,Blitzkrieg,Tony Hawks Pro skater 4,Rise Of netions...
jeste, mnogo
mnogooo brze radi, oblaci su MnOgOgOoooo lepsi, ima vise aeroplana, doduse svi su matori ali DC-3 roola![]()
meni radi na cca 24fps na max. sa dynamic scenrijom (2200+, 512rama, ti4200)..igrao sam fs2002 i igram fs2004 na max detaljima i oseti se razlika..narocito kad gledas aeroplan spolja pa rotiras poglede i kada time compression smanjujes sa npr 4x na 2x ( kad ubacuje AI, to MNOGO brze odradi nego u fs2002)...e da i loadiranje je brzetex707 je napisao(la):...
...ali sto se brzine tice, ne mogu da se slozim....kada sve stavim na MAX (bez Dynamic Scenery) Frame Rate pada ispod 6....sa oblacima, naravno....to mi se u fs2002 nikada nije desavalo, ni priblizno...
Kako da ne, "drajverska zajednica" na Benchmarku je sasvim solidna po kvantitetu a po kvalitetu i vise od toga ! :mrgreen:Maxi je napisao(la):Ima li neko odavde da voli voznje?
Na primer NFS 5,trke kamijona i tako te stvari.
meni radi na cca 24fps na max. sa dynamic scenrijom (2200+, 512rama, ti4200)..igrao sam fs2002 i igram fs2004 na max detaljima i oseti se razlika..narocito kad gledas aeroplan spolja pa rotiras poglede i kada time compression smanjujes sa npr 4x na 2x ( kad ubacuje AI, to MNOGO brze odradi nego u fs2002)...e da i loadiranje je brze
ako ti bash sporo radi igraj samo danju i bez 3d oblaka![]()
tex707 je napisao(la):...
Tacno je da se ceo program, narocito scenarija, brze "podize"...ali za FR mi stvarno nije jasno....ja sam na 2.3 GHz (sto je jace od 3200+), a CPU je tu najbitniji. Video kartica je GF2Ti500, ali to je vise nego dovoljno (7100 u 3DMark2001), sto i FS2002 pokazuje...da li si siguran da bas SVE postavis na MAX?
Vocko je napisao(la):...
Veruj mi da gf2 nije dovoljan. Treba ti barem gf3 zbog nekih dx8 funkcija koje igrica koristi. A znas i sam da ono sto ne moze u hardveru da se odradi, odradjuje se u softveru (dosta sporije).
Vocko je napisao(la):Pa kada bih tako gledao koliko sam sta platio kada sam uzeo, jos uvek bih bio na 386 koju sam najvise platio
Ja sam do skora bio na r7500, ali posto sam probao r9000/pro u novijim igricama video sam da r7500 i pored veceg kloka gpu i memorija, nazalost, nema sta da trazi tu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari