Dreadnought
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.03.2003
- Poena
- 620
Ne racunajutji misheve i tastature, dva harda, Quantum 20, i IBM 40. Ostalo bogu hvala nikad frku nije pravilo.
Moj je rokunuo od prevelikog napona najvjerovatnije ali cu ga zamijeniti jer je to Santis....koji crkava kad mu se prohtje....Vule je napisao(la):Kako vi ljudi overklokujete te modeme? Najviše crkavanja do sada: modemi. Interesantno... Ne hladite ih ili šta? Mislim, znam ja da svi hoćete brži net, ali to nije rešenje....
:d
Na greskama se najbolje ucivladabgd je napisao(la):zanimljivo kako se ljudi specijaliziraju za tachno odredjene komponente. jedan je spaljivao samo modeme, drugi hdd-ove, treci napajanja, al se zato car uopshte nije usavrshavao u posebnim kategorijama on ima kako bih reko "shiroko" obrazovanje![]()
To je sasvim normalno za tu seruju diskova.Marko_S je napisao(la):Nesto se plasim da ce mi i hard riknuti ovih dana Maxtor 80Gb![]()
![]()
vec nekih 6-7 meseci klikce kao blesav, pa malo prestane, pa opet se vrati kling-klang. Osetno je usporio transfer, drlja pri bootovanju nekih par minuta, uzas. Vreme je da se menja.
Znas kako... sve ono sto je moglo da se klokne, ja sam to i - kokn'o! :d:d:dvladabgd je napisao(la):zanimljivo kako se ljudi specijaliziraju za tachno odredjene komponente. jedan je spaljivao samo modeme, drugi hdd-ove, treci napajanja, al se zato car uopshte nije usavrshavao u posebnim kategorijama on ima kako bih reko "shiroko" obrazovanje![]()
glisoni je napisao(la):EPS + kung fu napajanje + Abit KT7A + Thunder 1.333 + Quantum AS 30 GB = roštilj (napajanje probilo prilikom paljenja mašine 2 minuta nakon dolaska struje '97 u čuveno vreme restrikcija)
Bocy je napisao(la):Upravo riknuo Maxtor 120GB![]()
CAR je napisao(la):Znas kako... sve ono sto je moglo da se klokne, ja sam to i - kokn'o! :d:d:d
Marko_S je napisao(la):Sta mu je, kako se manifestuje kvar? Zna li se razlog crkavanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari