Šta je novo?

Sta ste igrali? Screenshots tema

Ne bi bilo lose da se slike(ko ima vise od 2 sa velikom rez.) stave u spojlere.
Sad skidam Ryse i PoP

Ili kad bi svi stavljali slike u spoilere. Samo van spoilera se napiše koja igra je u pitanju i problem riješen.
Ne bi bilo lose da se slike(ko ima vise od 2 sa velikom rez.) stave u spojlere.

Spoiler je besmislen. Medjutim, stavljati thumbnailove je super - kao sto je odradio reviewsrb na prethodnoj strani ili malo veci thumbnail kao sto je stavio Boris. Mada opet, ima ljudi koji to ne znaju da odrade. :d
Mnogo preglednije nego ovako da se samo okaci full size slika.

I na kraju, sve je nebitno dok moderatorima ne smeta... :d

Meni se svidja na forumu sto sam smanji slike tj. prilagodi rezoluciji i dijagonali pa nema potrebe za skrolovanjem. Vec ko zeli moze da otvori sliku u drugom tab-u.

Pa nije bas da smanji :) Da iskrolujem tvoje 3 slike, mogu da iskrolujem 10 mojih od 1024x576 ;) Ubija u pojam iskreno..

Ok, ja sam isto kacio thumbnail sa flickr-a. Ali sam B:AK full rez. Sve su 2K pa mozda zato i smeta.

Kacicu ubuduce manji thumbnail. Ali bilo bi ok da svi to rade, posto nisam jedini.

+1

I ako se moderatori slazu, neka edituju prvi post u temi - u vezi thumbnailova za shotove u 720p i visim rezolucijama.

I da se imena igara napisu.

rFactor 67...ostadoh na HD4200.

6x6n6bddh2r55ryzg.jpg

g7w13ktwa543chkzg.jpg

Stavi thumbnailove, kao sto je dogovoreno iznad i dodato u prvi post teme. Edit-uj dok ne istekne. :D

on:
Prince of Persia 2008

Poslednja izmena:
Alien: Isolation

Samo sam stigao da čučnem pored nekog stola i prošao je pored mene, nije me skontao :)

Human Resource Mashine
I7LI45I.jpg

Poslednja izmena:
Profi skrinovi Emix

kyNlPN3.jpg VJpEHD1.jpg

Poslednja izmena:
Konzolas...daleko je on od PC gamera.;)

Pa, ja tako igram....:type: , konzolas zarobljen u telu PC gamera...:crash: :D

verovatno je duke nukem u pitanju :)

Ovo se iz aviona vidi da je planescape torment, a lik na poslednjoj slici niko drugi do - nameless one :)

Nazad
Vrh Dno