Šta je novo?

Sta ste igrali? Screenshots tema

Battlefield 4,
Nvidia DSR 2560x1440, Resolution Scale 120%, Ultra postavke grafike, in game SS :

1a.jpg 2a.jpg
3a.jpg 4a.jpg
5a.jpg

Poslednja izmena:
Jos malo Battlefield 4,

1a.jpg 2a.jpg
3a.jpg 4a.jpg
5a.jpg

Neka moja licna opservacija, :shock:
ove 2K i 4K rezolucije( i to preko DSR-a, native je jos bolje), razbijaju koliko daju dobar prikaz slike u igrama. Neverovatno koliko je bolja, ostrija, detaljnija i "dublja" slika nego na full HD rezi, mogu da kazem, skoro totalno drugi svet, druga dimenzija gaminga....

Poslednja izmena:
Dzabe 16K kad je igra smece

Hmmm,
ja na gaming gledam kao na cistu zabavu i opustenciju, malo se iskljucis od sveta, uzivas u grafici i gameplay-u, kada imas drustvo onda je osecaj jos bolji, tako da je meni retko koj igra nesto losa.....:D

Oxenfree

Untitled.jpg

Obavezno probati!

Poslednja izmena:
2016-01-19_00003.jpg2016-01-19_00002.jpg2016-01-19_00012.jpg2016-01-19_00013.jpg

Poslednja izmena:
Slab taj google translate hahahah :d

Slaze rijeci kao ove izbjeglice sto su dosle prije mjesec dana :d :d

The Evil Within

EvilWithin_2016_01_20_19_20_58_869.jpg EvilWithin_2016_01_20_19_20_28_951.jpg

Alien Isolation,
odlicna igra, dobar gameplay, neverovatna muzika i zvuk, :Klanjanje, grafika super...

1a.jpg 2a.jpg
3a.jpg 4a.jpg
5a.jpg

Alien Isolation,

1a.jpg 2a.jpg
3a.jpg 4a.jpg

Igra je bolest,:hair:
ovde sam uso u ventilacioni sistem u podu, ali je i baja bio u njemu, kad me srcka nije sad uhvatila, nikad nece.....:beat:
5a.jpg
Mozda i najtraumaticniji SS koji sam uradio...:sceptic:

Inversion

PBT3uCu.jpg

Kad smo kod Aliena evo od mene

A ovde je ušao u prostoriju, stigao sam samo da se sagnem pored stola i ladno je prošao pored mene. Nisam disao :)

Inače meni je stresno ovo igrati :), došao sam do dijela da idem po lijek za onu prijateljicu, to je valjda tek početak ganjanja sa Alienom, i evo već više od dve sedmice nisam ni pokrenuo igru, radije igram druge stvari :). Ali namjeravam se vratiti :)

Ja sam tek poceo sa igrom, nije losa za ubijanje vremena, fina prica bar za sada. Sam combat me dosta podseca na Gears of War.

Vrh Dno