Šta je novo?

Sta se trenutno igra .....

vampire je napisao(la):
barbie fashion show :D
Auuuu.....ja tu igru ne smem da igram po mraku...mnogo je strashna :D :d

BTW:Najcesce igram CS v1.6 pa sam od skora uzeo ponovo da prelazim Dugi Plach :D (far cry)....nikako da nabavim Dungeon Seage 2..dosta cesto igram Gizu i Pocket Thanks Deluxe....

Trenutno igram Brothers in arms,Silent hill 3,jutros obrnuo Half-life 2 i The Settlers-e zadnje.

Mozda nisam u pravu,ali ne razumem zasto ne napisati naziv cele igre nego samo neke skracenice, recimo DS2. znaci ko je nije igrao 80% je da nece znati o kojoj igri se radi,pa i ako bi potrazio na netu ne mozes bez naziva.

NFS MW,NBA 2006,FEAR (jos ga nisam obrnuo,igram ga jos od kako je izasao,i prelazim po jednu miziju nedeljno).

cekam novog PoPa.

Sada kod mene se nista vise ne igra... Igrao se NFS MW, nadam se da ce da se igra Matrix il nesto slicno...

presao sam sve sto je bilo zanimljivo,sad mi je dosadno :p ne znam da li da uzimam Matrix?jel probao neko?

Imam COD2 i SS2 na disku ali mi se ne igraju,smorise me shooteri.Za civ se nema vremena tako da igram samo PES5,sa drustvom ili sam nebitno je,PES je keva :guitar:

Igre koje trenutno igram su: Resident Evil 4, God of War, Metal Gear Solid 3 i Gran Turismo 4. Navedene igre su za PS2 (doduse RE4 postoji i za GameCube).

Pozdrav. :wave:

Ja po obicaju Battlefield 1942, a odigram pomalo i NFS MW.

Igra se AoE III, CoD II i naravno Warblade! :)

iskljucivo PES5.Posto ovih dana ocekujem adsl internet,kad mi stigne skinucu i Age of Empires 3.

Alien Shooter..probajte...

nikolas61 je napisao(la):
Sto se tice Matrix-a slobodno ga preskoci.

Definitivno cu ga preskociti... Video sam neke komentare i reviewe, a nesto mi se bas ni ne igra. Probacu negde da nadjem BF2: Special Forces i malo to da pikam...

Poslednja izmena:
Zavrsio NFS MW i poceo da igram Princ Of Persia - The Two Thrones
grafika i animacije je super kao i igra ;)

Hoce li mi neko reci pun naziv ove igre PES5. Posto je mnogo hvalite.

proki je napisao(la):
Hoce li mi neko reci pun naziv ove igre PES5. Posto je mnogo hvalite.

Pro Evolution Soccer 5.

Igram NWN, pedeseti put :d
I svaki put nađem nešto novo :) Stalno sam se pitao čemu onaj napušteni šator u Neverwinter Woods i zašto je rudnik Port Llasta zaključan, kad ono vidim to je deo questa "Bounty Hunter" koji sam do sada nekim slučajem propuštao :D

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Igram NWN, pedeseti put :d
I svaki put nađem nešto novo :) Stalno sam se pitao čemu onaj napušteni šator u Neverwinter Woods i zašto je rudnik Port Llasta zaključan, kad ono vidim to je deo questa "Bounty Hunter" koji sam do sada nekim slučajem propuštao :D

Ubedices i mene da zaigram opet...

presao nfsmw, treba da nabavim od ortaka COD2 i Mafiju......

shadow ground! :)

ala crimsonland samo na 2 cd-a :) i na jupiterovom ste mesecu u nekoj probnoj bazi tamte vamte alieni ovo ono + amtosfera je u glavnom mrachna a vi imate neizostavnu lampu koja se trosi tu i tamo... dosta oruzija + upgradevoi.. u glavnom akcija je super i zasluzuje svaku preporuku + extra grafika + plitka ali vrlo zabavna igra

probajte...

Nazad
Vrh Dno